Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Gosh @ 2010 09 08, 14:11)
Teises išsilaikiau liepos mėn, važinėju su Renault Megane, benzinine, mechanine smile.gif Normal visai, pradžioj buvo baisoka su sankabėle susidraugaut, bet dabar ok smile.gif Draugės tik, kurios su automatinėm važinėja, tai  blink.gif  "Kam mechaninė, kai yra automatinės geros? ką nori tą darai mašinoj, galvos nesuki kur ką jungti, ir pasidažyt spėji, ir kavos išgert", o man visai smagu ir pajunginėt, vis veikla kažkokia  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, merginos! nuosirdus sveikinimai visom islaikiusiom, labai dziugu skaityti tokias zinutes thumbup.gif

o as siandien pasiemiau mokyklos baigimo pazymejima ir atvazinejau 10 karta. ir ka dabar pasakyt galiu - po miesta vaziuoju jau kaip ir uztikrintai ( jei taip galima pasakyti), na sakykim tvirciau, nebepanikuoju, o va aikstelej siandien kaip pirma karta doh.gif , nu visiskas apuokas verysad.gif nebeiseina pastatyt masinos nei statmenai, nei skersai, nei tuo labiau salia saligatvio. nusiminiau baisiausia unsure.gif bet grizus masinike pastaciau tvarkingai salia kitu atbuliniu. dabar sedziu ir galvoju, tai ar as jau moku vairuot ar dar ne g.gif kaip pastebejau kuo reciau vaziuoju, tuo geriau vaziuoju, o dabar ispuole 2 kartai vienas paskui kita ir tas paskutinis tiesiog tragiskas. imt neimt man dar papildomai? gal labai nesijuoksit is tokiu mano pamastymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 09 08, 15:20)
sveikos, merginos! nuosirdus sveikinimai visom islaikiusiom, labai dziugu skaityti tokias zinutes  thumbup.gif

o as siandien pasiemiau mokyklos baigimo pazymejima ir atvazinejau 10 karta. ir ka dabar pasakyt galiu - po miesta vaziuoju jau kaip ir uztikrintai ( jei taip galima pasakyti), na sakykim tvirciau, nebepanikuoju, o va aikstelej siandien kaip pirma karta  doh.gif , nu visiskas apuokas verysad.gif nebeiseina pastatyt masinos nei statmenai, nei skersai, nei tuo labiau salia saligatvio. nusiminiau baisiausia unsure.gif  bet grizus masinike pastaciau tvarkingai salia kitu  atbuliniu. dabar sedziu ir galvoju, tai ar as jau moku vairuot ar dar ne  g.gif  kaip pastebejau kuo reciau vaziuoju, tuo geriau vaziuoju, o dabar ispuole 2 kartai vienas paskui kita ir tas paskutinis tiesiog tragiskas. imt neimt man dar papildomai? gal labai nesijuoksit is tokiu mano pamastymu  blush2.gif

Nenusiminkit taip smile.gif Aš pačią paskutinę pamoką aikštelėje irgi labai grybavau doh.gif Bet žinojau, kad kitus kartus man neblogai sekėsi, tikėjau savo jėgomis ir per egzaminą gavau būtent tą parkavimąsi, kuris geriausiai išėjo (įstrižai). O dėl papildomų pamokų, jei finansai leidžia ir yra laiko iki egzamino, tai tikrai pasiimkit, juk blogiau nebus. Tik geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 09 08, 14:20)
sveikos, merginos! nuosirdus sveikinimai visom islaikiusiom, labai dziugu skaityti tokias zinutes  thumbup.gif

o as siandien pasiemiau mokyklos baigimo pazymejima ir atvazinejau 10 karta. ir ka dabar pasakyt galiu - po miesta vaziuoju jau kaip ir uztikrintai ( jei taip galima pasakyti), na sakykim tvirciau, nebepanikuoju, o va aikstelej siandien kaip pirma karta  doh.gif , nu visiskas apuokas verysad.gif nebeiseina pastatyt masinos nei statmenai, nei skersai, nei tuo labiau salia saligatvio. nusiminiau baisiausia unsure.gif  bet grizus masinike pastaciau tvarkingai salia kitu  atbuliniu. dabar sedziu ir galvoju, tai ar as jau moku vairuot ar dar ne  g.gif  kaip pastebejau kuo reciau vaziuoju, tuo geriau vaziuoju, o dabar ispuole 2 kartai vienas paskui kita ir tas paskutinis tiesiog tragiskas. imt neimt man dar papildomai? gal labai nesijuoksit is tokiu mano pamastymu  blush2.gif

jei dar nepasitiki savim, pasimokyk mirksiukas.gif as ir kai didesnis tarpas tarp vaziavimu tai geriau vaziuoju biggrin.gif apmastau viska, sudelioju i vietas, ka gerai ir ka blogai darau, kiekviena veiksma apgalvoju ax.gif viena diena atsiranda pasitikejimas savim, kita jau ne blink.gif g.gif ko noret kai kasdien daugiau apie nieka negalvoji, tai visokios mintys galvon lenda doh.gif greiciau cia baigt tas kancias... unsure.gif
Atsakyti
dieve mano, ACIU MERGAITES, uz paguoda aciuks.gif

reiks biski apsiramint ir ziuret kaip cia toliau gludint igudzius, dar savaite turiu iki egzo. ar labai blogai, kad tie ratai biski susukti pastacius? gal kaip nors praeitu regitroj?
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 09 08, 14:36)
dieve mano, ACIU MERGAITES, uz paguoda   aciuks.gif

reiks biski apsiramint ir ziuret kaip cia toliau gludint igudzius, dar savaite turiu iki egzo. ar labai blogai, kad tie ratai biski susukti pastacius? gal kaip nors praeitu regitroj?

o kaip ivaziuoji su susuktais ratais ? g.gif siaip visad issitiesini vaira baigdama p g.gif rkuotis , kitaip kirsi linija, ar as ko nesupratau? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(persikiuks @ 2010 09 08, 14:36)
dieve mano, ACIU MERGAITES, uz paguoda   aciuks.gif

reiks biski apsiramint ir ziuret kaip cia toliau gludint igudzius...

cia turbut visos, kurioms liko paskutinis zingsnis, kaip ant adatu, galvoj belekas dedas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 08 rugsėjo 2010 - 14:42
QUOTE(briga1 @ 2010 09 08, 15:07)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
tos, kurios nesenai issilaike teises ir tos, kurios netrukus zada issilaikyt, su kokiom masinom vazinejat ir su kokiom riosiates vazinet?  blush2.gif  vyro pussesere pavadino mane drasia moterim  lotuliukas.gif , kad ruosiuos tik ka issilaikius teises tokia masina (pikapa)vairuot  blink.gif  biggrin.gif

tik pasiemus teises, sedau prie univesrsalo vairo ir tuom džiaugiuosi, dauguma draugu stebėjosi kad nebijau tokia didelia mašina vairuoti
Atsakyti
Man tai jau dabar širdis kalatojasi pagalvojus, kad rytoj egzas doh.gif
Kaip jūs susitvarkėt su tuo stresu, bijau kad regitroj galiu išvis supanikuoti biggrin.gif doh.gif

Mačiau, kad kažkuri buvo įdėjusi kokių papildomų klausimų gali paklausti egzaminuotojas po praktikos egzo, bet dabar nerandu jų niekur, gal kuri pamenat kur buvo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 08 rugsėjo 2010 - 15:20
QUOTE(briga1 @ 2010 09 08, 10:02)
drinks_cheers.gif
ne viena pazįstama turiu, kuri nusipirko teises  doh.gif poto skambino instruktoriams, kad ismokytu vaziuot  lotuliukas.gif  nes bijojo  biggrin.gif

jei rimtai tie kur nusipirke kelia labai dydeli pavoju unsure.gif

QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 08, 10:39)
Siandien vaziavau su vyro masina,tai zinokit baimes pilnos kelnes,jin tokia didele,o as tokia maza tad nelabai saugiai jauciausiau, dar pagalvele po sikna kad sankaba galeciau gerai ismint, nes pas ji sedyne ant tiek neprisitraukia kiek manreikia  doh.gif  , bet vaziavau ir parvaziavau  ax.gif

as jau baigiu priprast prie savosios po truputi 4u.gif

QUOTE(briga1 @ 2010 09 08, 11:07)
tos, kurios nesenai issilaike teises ir tos, kurios netrukus zada issilaikyt, su kokiom masinom vazinejat ir su kokiom riosiates vazinet?  blush2.gif  vyro pussesere pavadino mane drasia moterim  lotuliukas.gif , kad ruosiuos tik ka issilaikius teises tokia masina (pikapa)vairuot  blink.gif  biggrin.gif

As vazineju su audi c4 universalu. didoka masina ir daug daugiau gazo reikalauja doh.gif ir gabaritai ne tokie kaip buvo besimokant su golfiuku ax.gif bet nieko jau baigiu praprast rolleyes.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 08, 12:00)
Man tai jau dabar širdis kalatojasi pagalvojus, kad rytoj egzas  doh.gif
Kaip jūs susitvarkėt su tuo stresu, bijau kad regitroj galiu išvis supanikuoti  biggrin.gif  doh.gif

Mačiau, kad kažkuri buvo įdėjusi kokių papildomų klausimų gali paklausti egzaminuotojas po praktikos egzo, bet dabar nerandu jų niekur, gal kuri pamenat kur buvo?  blush2.gif

jei rimtai stresavau jauciu visa savaite pries bet ta ryta kai laikiau nebuvo kada nes pamigau ir ant minuciu buvau regitroje. be 5 puse 8 ryto buvau o egzas 7.30 tad nespejau nei papergyvent nei ka cool.gif
Atsakyti

As vazineju su audi c4 universalu. didoka masina ir daug daugiau gazo reikalauja doh.gif ir gabaritai ne tokie kaip buvo besimokant su golfiuku ax.gif bet nieko jau baigiu praprast rolleyes.gif

Musu masinyte irgi Audi C4 universalas-dyzelis. Tai is po golfiuko tikrai jauciasi skirtumas ir man gan didelis. Vyras vis drasino,drasino wub.gif tai vaziavau.... (o galvojau jei jau su juo reiks vaziuot tai aiskins ka netaip darau,bet pasirodo supranta wub.gif )
Atsakyti
[quote=briga1,2010 09 08, 15:42]
o kaip ivaziuoji su susuktais ratais ? g.gif siaip visad issitiesini vaira baigdama p g.gif rkuotis , kitaip kirsi linija, ar as ko nesupratau? ax.gif

tai ivaziuoju vaira susukus i desine, o paskui tiesini tiesini ( arba bandai ta padaryt lotuliukas.gif ) bet man kartais priekiniai ratai lieka pasisuke. nu gal sakau nieko tokio, jei ant liniju neuzvaziuoju, gal puse bedos. kai paziuriu gatvese kaip pastato masinas, tai doh.gif , norint apvaziuot, pries eisma turi islyst. ka tokiu atveju daryt su regitra? juk kritine klaida kirsti istisine ir pries eisma varyt g.gif yra pvz Siauliuose tokia gatve varpo, ta atkarpa, kur salia kolegijos. nu ten tai pravalas laviruot.

Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 08, 13:15)
Musu masinyte irgi Audi C4 universalas-dyzelis. Tai is po golfiuko tikrai jauciasi skirtumas ir man gan didelis. Vyras vis drasino,drasino  wub.gif  tai vaziavau.... (o galvojau jei jau su juo reiks vaziuot tai aiskins ka netaip darau,bet pasirodo supranta  wub.gif  )

drinks_cheers.gif manes ner kam drasint pati pratinuos ir tiek, musu variklis 2,5 TDI tai reikia mazdaug apsukas sukelt iki 25 kad normaliai nesitampaytu ir perjungciau begi 4u.gif
Atsakyti