Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

4u.gif
QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 09, 11:33)
Ačiū visoms merginoms už palaikymą  4u.gif
Ir išvis šitas skyrelis aukso vertas, vis sekdavau diskusijas ir vis kažką naujo sužinodavau  thumbup.gif

Šiandien įveikiau praktinį egzaminą iš pirmo karto  bigsmile.gif
Man pasitaikė labai malonus egzaminuotojas,, aikštelėje net paaiškino kaip atsireguliuoti veidrodėlius, kur šviesas įsijungti, nors visą šitą aš jau žinojau  thumbup.gif  O važiuojant į gatvę, priminė kad nepamirščiau šviesų įsijungti, nors tikrai nebūčiau pamiršusi  smile.gif
Po egzamino dar ir pagyrė, patarė kaip kelyje geriau nesielgti  smile.gif
Aikštelę įveikiau be klaidų, o mieste du kartus bereikalingai įvažiavau į greitėjimo juostą(ir kam jų ten prie regitros tiek daug  lotuliukas.gif ) ir kartą posūkyje važiavau išmynus sankabą, tai išsisukau su trimis nekritinėmis klaidelėmis  smile.gif
Dabar didžiuosiuosi savimi savaitę  lotuliukas.gif  Važiavau su nusiteikimu, kad neišlaikysiu, o va kaip būna  thumbup.gif

Tiesa, 5min iki egzamino drebėjau taip, kad vos pasą rankose išlaikiau, o pabandžius mašiną kažkaip susiėmiau save į rankas ir toliau viskas ėjosi gerai smile.gif

Visoms, kurios dar laikysis vairavimą- dideliausios sekmės ir svarbiausia- NEBIJOKIT ir nedrebėkit smile.gif Tikėkit, kad viskas bus gerai smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif SVEIKINU,
O aš jums sakiau, svarbiausia nesinervuoti ir labai gerai nusteikti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 09, 11:33)
Ačiū visoms merginoms už palaikymą  4u.gif
Ir išvis šitas skyrelis aukso vertas, vis sekdavau diskusijas ir vis kažką naujo sužinodavau  thumbup.gif

Man pasitaikė labai malonus egzaminuotojas,, aikštelėje net paaiškino kaip atsireguliuoti veidrodėlius, kur šviesas įsijungti, nors visą šitą aš jau žinojau  thumbup.gif  O važiuojant į gatvę, priminė kad nepamirščiau šviesų įsijungti, nors tikrai nebūčiau pamiršusi  smile.gif
Po egzamino dar ir pagyrė, patarė kaip kelyje geriau nesielgti  smile.gif
Aikštelę įveikiau be klaidų, o mieste du kartus bereikalingai įvažiavau į greitėjimo juostą(ir kam jų ten prie regitros tiek daug  lotuliukas.gif ) ir kartą posūkyje važiavau išmynus sankabą, tai išsisukau su trimis nekritinėmis klaidelėmis  smile.gif
Dabar didžiuosiuosi savimi savaitę  lotuliukas.gif  Važiavau su nusiteikimu, kad neišlaikysiu, o va kaip būna  thumbup.gif

Tiesa, 5min iki egzamino drebėjau taip, kad vos pasą rankose išlaikiau, o pabandžius mašiną kažkaip susiėmiau save į rankas ir toliau viskas ėjosi gerai smile.gif

Visoms, kurios dar laikysis vairavimą- dideliausios sekmės ir svarbiausia- NEBIJOKIT ir nedrebėkit smile.gif Tikėkit, kad viskas bus gerai smile.gif

saunuole, sveikinu rolleyes.gif 4u.gif kiek supratau tai igreitejimo juosta ivaziavai tiesiai vaziuodama, o i ja varyt reik tik isvaziuojant is sankryzos, pvz desinen sukant? g.gif
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės 4u.gif

Briga, aš sukau iš kairės ir turėjau tiesiai į normalią juostą įvažiuoti, bet kažkaip man "susišvietė", kad ten nėra greitėjimo juostos ir įvažiavau dešiniau-būtent į ją smile.gif Antrą kartą būtent tą patį padariau doh.gif
O ten kur yra sankryža nuo regitros(iš regitros kiemo išvažiuoji kairėn ir iki šviesoforo)-ten reikia važiuoti tiesiai per sankryžą ir įvažiuoti į greitėjimo juostą ir rikiuotis poto kairiau smile.gif

Jei kam teks važiuoti nuo Maximos bazės ir važiuoti dešinėn į tokį kalniuką, kur prasideda greitėjimo juosta, tai ten neužstabdykit ir su gaziuku minkit, rikiuokitės, jei mašinos nebus labai arti smile.gif Va už šitą mane pagyrė, sakė daug kas užstabdo ir poto nesigauna įvažiuoti į normalią juostą ilgai smile.gif
Atsakyti
kaip smagu skaityt, kad vis islaikot praktini rolleyes.gif man vis arteja po truputi ta diena, kinkos dreba kazko unsure.gif biggrin.gif galvoju kaip cia su tuo stabdymu daryt, as kai ipratus sankaba stabdi tai net negalvoju g.gif pvz pries raudona sviesofora as minu sankaba, stabdausi, jungiu laiva, pariedu pora sek. kol visiskai sustoju, kaip jus darot ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 09, 12:51)
Ačiū, mergytės  4u.gif

Jei kam teks važiuoti nuo Maximos bazės ir važiuoti dešinėn į tokį kalniuką, kur prasideda greitėjimo juosta, tai ten neužstabdykit ir su gaziuku minkit, rikiuokitės, jei mašinos nebus labai arti smile.gif Va už šitą mane pagyrė, sakė daug kas užstabdo ir poto nesigauna įvažiuoti į normalią juostą ilgai smile.gif

tai greitejimo juostoj ir reik greitet, spaust gaza, ir isiliet tam tikru greiciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 09 09, 14:57)
kaip smagu  skaityt, kad vis islaikot praktini  rolleyes.gif  man vis arteja po truputi ta diena, kinkos dreba kazko  unsure.gif  biggrin.gif  galvoju kaip cia su tuo stabdymu daryt, as kai ipratus sankaba stabdi tai net negalvoju  g.gif  pvz pries raudona sviesofora as minu  sankaba, stabdausi, jungiu laiva, pariedu pora sek. kol visiskai sustoju, kaip jus darot ?  g.gif

blink.gif regitroj nepraeis..o jei jau su regitra baigei - tai irnesakyk.gif kaip tau patogiau.

o as minu stabdi, sankaba, stabdi. jei greitis nedidelis - tai is kart su sankaba, stabdi. isjungiu begi tik sustojus. cia pakol teisiu neturiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 09 09, 14:57)
kaip smagu  skaityt, kad vis islaikot praktini  rolleyes.gif  man vis arteja po truputi ta diena, kinkos dreba kazko  unsure.gif  biggrin.gif  galvoju kaip cia su tuo stabdymu daryt, as kai ipratus sankaba stabdi tai net negalvoju  g.gif  pvz pries raudona sviesofora as minu  sankaba, stabdausi, jungiu laiva, pariedu pora sek. kol visiskai sustoju, kaip jus darot ?  g.gif
Papildyta:

tai greitejimo juostoj ir reik greitet, spaust gaza, ir isiliet tam tikru greiciu  ax.gif

Briga,
Pasibandyk prieš egzą(kaip supratau nelaikei dar) smile.gif
Jei važiuoji greitai, tai pristabdyti turi tik su stabdžio pedalu, o greičiui nukritus iki 20(o kartais niekas ten nežiūri jei ir 25 būna)(ir jei pilnai reikia sustoti)- mini sankaba ir stabdžio pedalą smile.gif
Nemoku aš aiškiai rašyti, bet porą kartų pabandžius- labai lengvai įsimeni smile.gif
Briga, kada egzas?
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 09 09, 15:05)
o as minu stabdi, sankaba, stabdi. jei greitis nedidelis - tai is kart su sankaba, stabdi. isjungiu begi tik sustojus. cia pakol teisiu neturiu  bigsmile.gif

Teisingai stabdote. Šitaip ir derėtų. Ir jokių laisvų. Pavaras išjungi, kai jau visiškai sustoji.

Briga, juk kiek merginų rašė apie teisingą stabdymą, juk vis tiek sakėte, kad stabdysit taip, kaip instruktorius moko, juk jis žino biggrin.gif
Atsakyti
kokie yra regitros automobiliu varikliai, benzininiai ar dyzeliniai?>
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 09 09, 16:45)
Teisingai stabdote. Šitaip ir derėtų. Ir jokių laisvų. Pavaras išjungi, kai jau visiškai sustoji.

bet kaip patogu tas pavaras pries isjunkti biggrin.gif ir dariedeti kiek reik biggrin.gif
bet tik kai neslidu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 09 09, 12:33)

Sveikinu clap.gif

Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 09, 17:17)

Ačiukas bis.gif
Atsakyti