Manau jei buvo per mazas greitis ir mete trecia begi - tai tikrai galejo uzgest. Man taip buvo su antru begiu, nors atrodo kad pirmas skirtas tik pajudejimui is vietos, reikia klausytis variklio,kaip jis dirba,o tada mesti jau kita.
Jei jau prasidejo kalba apie uzgesima, tai gal turit kokiu "paslapciu", kaip greitai pajudet is vietos neuzgesus?
paprastai aisktelej visada pajudu normaliai, taciau prie regitros esanti sankryza mane tiesiog zudo
sustojus prie raudonos reikia isjungti begi, o vos uzsidegus zaliai skuosti kuo greiciau, nes zalia dega kokias 20s, tada visiskai susimetau ir daznai uzgestu
Reikia ziuret i zalia sviesofora, kai jis pradeda mirkcioti tada isimesk pirma begi ir lauk kol uzsidegs tau, tai truks tik kelias sekundes. poto truputi paspausk ekseleratoriaus pamina ir palengva atkelk sankaba pradejusi judeti neskubek jos atleist visiskai dar truputi palaikyk taip neuzgesi, nes staigus sankabos atleidimas visada baigiasi uzgesimu. Taip mane moke
ir sekasi gerai, o jei masina pradeda trukcioti ir matai kad gali uzgesti nuspausk vel sankaba ir vel is naujo atleisk.
Nezinau ar ka pagelbejau bet man asmeniskai tai tikrai padejo tokie paaiskinimai, geriausia butu jei turetu kas auto ir galetum kur pasimokinti sankaba valdyt, principas visoms tas pats tik skiriasi sankabos kietumas, minkstumas ir ekseleratoriaus jautrumas.
Nezinau ar ka pagelbejau bet man asmeniskai tai tikrai padejo tokie paaiskinimai, geriausia butu jei turetu kas auto ir galetum kur pasimokinti sankaba valdyt, principas visoms tas pats tik skiriasi sankabos kietumas, minkstumas ir ekseleratoriaus jautrumas.
QUOTE(Bonbonke... @ 2010 08 20, 19:06)
Jei jau prasidejo kalba apie uzgesima, tai gal turit kokiu "paslapciu", kaip greitai pajudet is vietos neuzgesus?
paprastai aisktelej visada pajudu normaliai, taciau prie regitros esanti sankryza mane tiesiog zudo
sustojus prie raudonos reikia isjungti begi, o vos uzsidegus zaliai skuosti kuo greiciau, nes zalia dega kokias 20s, tada visiskai susimetau ir daznai uzgestu 
Paslaptis viena-mink drasiai gaza,o sankaba atleidinek svelniai,nemesk,ir neuzgesi.
Ir Dofkaml patarimu klausyk
lengvai pasimesti ir pavaru nemoketi jungti. kai as po astros su tecio masina vazinejau irgi siunkiau persijunginejo, ir kartais netycia ne ta ijungdavau,dar gesdavau nes pas mus benzinine,bet nereikia pasimesti, cia kaip manau igudziu truksta 4u.gif
sutinku,kad nepratus ir pasimetus galima ne ta pavara ijungti,bet mergina rase,kad jai visai nesijunge tie begiai...nu cia mistika kazkokia
del pajudejimo is vietos,tai pritariu cia rasiusiems,svarbiausiai greit neatleist sankabos,as atleidziu siek tiek sankaba,spaudziu gaza ir tik pradejus vaziuoti iki galo atleidziu sankaba.Nu ne karto neuzgesau taip,o va per egza,tai jo....gesau,nes jaudulys dare savo ir vis numesdavau ta sankaba
Dekui visom pagelbjusiom
stai jums po balioneli
beda, kad jau seniai baigiau pamokas su instruktorium ir kai kurie dalykai darosi automatiskai, o kai taip neiseina imi metytis ir nebesuprast, ka darei, kai budavo gerai
zodinis ivardinimas isties labai padeda
Dekui visom pagelbjusiom wub.gif stai jums po balioneli 4u.gif biggrin.gif beda, kad jau seniai baigiau pamokas su instruktorium ir kai kurie dalykai darosi automatiskai, o kai taip neiseina imi metytis ir nebesuprast, ka darei, kai budavo gerai rolleyes.gif zodinis ivardinimas isties labai padeda thumbup.gif
I sveikatyte
Nepergyvenk, juk niekas negime viska mokedamas, po truputi, po truputi ir pamatysi vaziuosi puikiai!!!!!!!
QUOTE(kamius @ 2010 08 20, 10:37)
papasakosiu kaip man ryt ten seksis..
aha, Šiauliuose..Bliamba kaip bijau..Šiandien pavažinėjau aikštelei ryte su instruktorium tai kaip viskas ir gerai..bet kažkaip nuojauta sako,akd būtent ir susimausiu aikštelėj..vėliau mieste važinėjau, viskas buvo gerai, bet lenkdama nepažiūrėjau į veidrodėlį ir vos avarijos nesukėliau
tai po to iš tų nervų ištisai klaidas dariau.Instruktorius tai jaučiu galvoja,kad tikrai neišlaikysiu ...
aha, Šiauliuose..Bliamba kaip bijau..Šiandien pavažinėjau aikštelei ryte su instruktorium tai kaip viskas ir gerai..bet kažkaip nuojauta sako,akd būtent ir susimausiu aikštelėj..vėliau mieste važinėjau, viskas buvo gerai, bet lenkdama nepažiūrėjau į veidrodėlį ir vos avarijos nesukėliau
nieko baisaus, tik va jei papulsi pas gelzini laikyt tai jis labai grieztas, zemaitis tai jam nuo nuotaikos priklauso, ir dar pas viena toki malaciu laikiau bet nezinau pavardes
QUOTE(krabas @ 2010 08 20, 14:19)
Gali bėgiai nesijungti tik tuomet, jei techniškai netvarkinga mašina, bet juk regitroj tokių tikrai nėra
buna ir netvarkingu
aleliuja
kad tik tiesiai Dievui i ausi jusu paleinkejimai
dar norejau pasiklaust, gal ka nors zinot apie 13 marsruta? neseniai bandem vaziuot juo su tevu, ogi sukt prie degalines link Galves gatves negalima pagal kelio zenklus...
ar as cia kazko nepastebejau ar sis marsrutas turetu but pakeistas?
dar norejau pasiklaust, gal ka nors zinot apie 13 marsruta? neseniai bandem vaziuot juo su tevu, ogi sukt prie degalines link Galves gatves negalima pagal kelio zenklus...
QUOTE(Dofkaml @ 2010 08 20, 10:41)
As irgi laukiau gyvoj eilej, bet tikrai beprasmiska.
Dazniausiai atsisakineja internetu ir tas vietas reikia pastebet ir pagaut. Kalbejau su regitros darbuotoju pasake kad laukt beprasmiska, bet man labai pikta - kodel zmogaus negali priimti kai kitas neislaiko (...) Beje is kokio tu miesto?
As is Vilniaus. Siandien pagaliau is ketvirto karto islaikiau!
Siandien viskas magiskai puikiai sutapo. Nors gavau Golf'a ir lygiagretu parkavima, bet uztat marsrutas "i desine", kuri buvau ne karta atvazinejus su instruktorium ir visai masinu nebuvo ir egzaminuotojas tiesiog nuostabiai malonus palyginus su praeitais kartais.
Dziaugiuosi, kad nepasidaviau, linkiu to ir kitoms laikancioms. Tris kartus neislaikius padariau keliu dienu tarpa, uzlyginau spragas su instruktorium ir is ketvirto pagaliau pavyko!!! Sekmes visoms, svarbiausia pasitikekite savimi ir tobulekite, jei kas nors neiseina!