Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(kamius @ 2010 08 19, 16:19)
Ačiū už atsakymus smile.gif kažkaip bijau,kad  nesugebėsiu atsakyt  į tuos klausimus protingai ir pažymės kaip klaidas doh.gif  kaip bijau savo egzamino šeštadienį.. taip ir atrodo,jog neišlaikysiu doh.gif o dar kiek girdėjus, kad Šiauliuose priekabūs egzaminuotojai. Nors pati manau,kad jei moki vairuot tai niekas ir nesumaus tavęs..Va,kad nepasitikiu savo jėgom doh.gif

lygiai tokia pati ir as doh.gif vazineju vazineju, o tas pasitikejimas savimi kazkodel neateina. bukit gera, butinai papaskokit, kaip ten sekesi su Siauliu regitra, labai idomu, nes as irgi siauliete. mane vis gasdina, to nepadarysi, iskart egzamina nutrauks. paskaiciau regitros puslapy, kad galima surinkti atitinkama skaiciu tu klaidu, del vienos juk iskart niekas nebaudzia blink.gif cia paskaitineju, biski apsiraminu ir vel, po kurio laiko, nerimas uzvaldo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 08 20, 10:56)
nu ka ir as buvau tik 09.10 uzsiregistravus, bet va pasedejau internete ir atsirado laikas 08.28 kita sestadieni 9.00, kaip ir nieko laikas, bet, jauciu, jau bus privaziavusiu studencioku pries rugsejo pirma, o ten gi gariunai, maxima baze, tokios lankytinos vietos biggrin.gif  doh.gif

Manes tai namie kompas del kazkokiu tai neaiskiu priezasciu nejungia prie regitros saito kur registracija egzams,tai lieka arba skambinti,bet tokiu atveju gali nespet nuvaziuot vietai atsiradus,arba vaziuoti ir makaluotis jiems ten po akim visa diena,pastaruoju variantu manau ir pasinaudosiu.Visa beda ta kad CE labai retai kas atsisako,dazniausiai tiesiog ima ir neatvaziuoja,arba atsisako ta pacia diena,neatsakingi tie vyrukai ir tiek...o egzo kaina 154lt,nusisausiu jei vel neislaikysiu,arba jau teks skrandi ant lentynos pasidziauti doh.gif
Atsakyti
Galiu truputi papasakot kaip buvo man as taip pat Siauliete ir jau du kartus laikiau ir neislaikiau. Pirmas kartas buvo gan nieko ir egzaminuotojas pacioj pradzioj normalus atrode kol neisvaziavom i miesta - tada prasidejo, buvo tokia situacija kad salikeleje stovejo masinos as vaziavau pirma juosta ir norejau persirikiuot i antra, pradejau rodyt posuki, is galo vaziavo mikras ir taip normaliai spaude,matau neduoda kelio tai truputi pristabdziau, egzaminuotojas sako kodel stabdai,as jam aiskinu kodel,tada jis man sako kodel taip anksti rodai posuki,nu zodziu kabinejosi, poto klausimas buvo toks kodel suki is pirmos juostos o ne is antros, vel pradejau sakyt kad privalom vaziuot pirmaja juosta jei ji yra laisva, laikytis kuo desiniau ir taip toliau.... , uz posukio jis sustabdo masina ir pasako kad egzaminas neislaikytas! Pasiemusi klaidu lapa pamaciau kad ten nera isvardintu mano klaidu o pievos kazkokios. Teisybes nerasi.
Antra kart susimoviau pati, o egzaminuotojas tikrai nei piktas nei ka buvo, tik labai bijojau ir jaudinausi, kojos rankos drebejo is po pirmo pasivazinejimo, gal del to taip ir atsitiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 20, 11:33)
Manes tai namie kompas del kazkokiu tai neaiskiu priezasciu nejungia prie regitros saito kur registracija egzams,tai lieka arba skambinti,bet tokiu atveju gali nespet nuvaziuot vietai atsiradus,arba vaziuoti ir makaluotis jiems ten po akim visa diena,pastaruoju variantu manau ir pasinaudosiu.Visa beda ta kad CE labai retai kas atsisako,dazniausiai tiesiog ima ir neatvaziuoja,arba atsisako ta pacia diena,neatsakingi tie vyrukai ir tiek...o egzo kaina 154lt,nusisausiu jei vel neislaikysiu,arba jau teks skrandi ant lentynos pasidziauti doh.gif

doh.gif nu jo, situacija kiek sudetinga...sekmes ir kantrybes belaukiant ir, zinoma, laikant 4u.gif

man tai irgi taip tu pinigeliu gailaaa...ir kai susimoviau, tai taip pykau ant saves doh.gif ir nors ir pakartotinai, bet, kiek supratau, pigiau nebus, nes susikirtau ne aikstelej unsure.gif nu reiks labai pasistengti, kad nebetektu daugiau ten ju palikt!
Atsakyti
[quote=Dofkaml,2010 08 20, 09:41]
kodel zmogaus negali priimti kai kitas neislaiko g.gif juk buna kad ir is aiksteles neisvaziuoja, vat kaip ir as doh.gif taip ziauriai susimoviau kad net paciai geda ir egzas truko tik 10 min. , o likes laikas kur????? g.gif

Nesijaudink, aš du kartus aikštelėj susimoviau, vis tiek kažkada bus tas lemtingas kartas, kai išvažiuosi į miestą ir išlaikysi wink.gif 4u.gif Man kai neišlaikiau du kartus aikštelėj atrodė, kad aš beviltiška, nes pirmą kartą nei trijų figūrų neatlikau, o antrą kartą išvis dviejų net neįveikiau doh.gif Bet trečią kartą pavyko viskas kaip sviestu nes susiėmiau labai smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi kad taip ir bus. smile.gif tiek nervu, tiek asaru isliejau, jau dabar kaip laikysiu noreciau gryzt iskelta galva. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Aurore_,2010 08 20, 12:23]
[quote=Dofkaml,2010 08 20, 09:41]
kodel zmogaus negali priimti kai kitas neislaiko g.gif juk buna kad ir is aiksteles neisvaziuoja, vat kaip ir as doh.gif taip ziauriai susimoviau kad net paciai geda ir egzas truko tik 10 min. , o likes laikas kur????? g.gif

Nesijaudink, aš du kartus aikštelėj susimoviau, vis tiek kažkada bus tas lemtingas kartas, kai išvažiuosi į miestą ir išlaikysi wink.gif 4u.gif Man kai neišlaikiau du kartus aikštelėj atrodė, kad aš beviltiška, nes pirmą kartą nei trijų figūrų neatlikau, o antrą kartą išvis dviejų net neįveikiau doh.gif Bet trečią kartą pavyko viskas kaip sviestu nes susiėmiau labai smile.gif
[/quote]
pavalgyti eina ar siaip ka veikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikos.
dalinuosi patirtimi, po pirmo vairavimo atsisakymo antra syki gavau golf blink.gif , vel atsisakiau o si syki gavau trecia karta golf'a doh.gif ,tai pamaniau kad gal automobilio nepakeicia juk taip tris sykius negali ,,sektis,, tai laikiau .aikstele padariau nors estakadoj uzgesiau, ir pries pagreitijima. isvaziavus i miesta niekaip nesijunge man begiai, nzn imynus sankaba buvau kaip reikia nzn kodel nesijunge .. truputi pabandzius vaziuoti pirmu begiu is kazkurio karto sebuklingai ijungiau antra po trecia ir uzgesau , tad egzaminas buvo baigtas .. is dalies dziaugiuosi,kad neatsisakiau o kita syki tikiuosi astros... beje brolis siandien islaike is 3-sykio su astra pirmus sykius buvo gaves golf... 4u.gif
na ranku nenuleidziu gaudau vieta gal pavyks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkyta1234: 20 rugpjūčio 2010 - 12:04
QUOTE(murkyta1234 @ 2010 08 20, 13:03)
Sveikos, sveikos.
dalinuosi patirtimi, po pirmo vairavimo atsisakymo antra syki gavau golf blink.gif , vel atsisakiau o si syki gavau trecia karta golf'a  doh.gif ,tai pamaniau kad gal automobilio nepakeicia juk taip tris sykius negali ,,sektis,, tai laikiau .aikstele padariau nors estakadoj uzgesiau, ir pries pagreitijima. isvaziavus i miesta niekaip nesijunge man begiai, nzn imynus sankaba buvau kaip reikia nzn kodel nesijunge .. truputi pabandzius vaziuoti pirmu begiu is kazkurio karto sebuklingai ijungiau antra po trecia ir uzgesau , tad egzaminas buvo baigtas .. is dalies dziaugiuosi,kad neatsisakiau o kita syki tikiuosi astros... beje brolis siandien islaike is 3-sykio su astra pirmus sykius buvo gaves golf... 4u.gif
na ranku nenuleidziu gaudau vieta gal pavyks

o kas su tuo goflu blogai? as ir su golfu laikiau.
ir kaip suprasti - atsisakiau? ty sumokejai ejai laikyt ir?.isejai?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 20, 13:07)
o kas su tuo goflu blogai? as ir su golfu laikiau.
ir kaip suprasti - atsisakiau? ty sumokejai ejai laikyt ir?.isejai?

man tai nieko automobilis su keturiais ratais tik begiai man nesijunge g.gif ...
nu po apsipratimo su automobiliu turim teise atsisakyti jei kas nepatinka, ar persigalvojam . as nepratus su golf'u tai nenorejau pinigu balom ismesti tad du sykius buvau atsisakius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murkyta1234 @ 2010 08 20, 13:10)
man tai nieko automobilis su keturiais ratais tik begiai man nesijunge g.gif ...
nu po apsipratimo su automobiliu turim teise atsisakyti jei kas nepatinka, ar persigalvojam . as nepratus su golf'u tai nenorejau pinigu balom ismesti tad du sykius buvau atsisakius  blush2.gif

Bet juk ir kiekviena astra kitokia, apskritai visos mašinos turi skirtingas sankabas wink.gif Aš mokiausi su astra, bet per egzaminą gavusi astrą neapsidžiaugiau, nes visiškai kitokia ji regitroj, man su golfu buvo geriau:) Nors iš tiesų prie kiekvienos reikia įprasti, aš prieš laikydama egzą prašiau visada po ratuką pravažiuoti, kad pajusti, kaip veikia stabdžiai, kiek sankabos reikia atleisti kai judi į priekį smile.gif
Atsakyti
Kamius siauliuos laikysi?
Papildyta:
QUOTE(persikiuks @ 2010 08 20, 07:20)
lygiai tokia pati ir as  doh.gif  vazineju vazineju, o tas pasitikejimas savimi kazkodel neateina.  bukit gera, butinai papaskokit, kaip ten sekesi su Siauliu regitra, labai idomu, nes as irgi siauliete.  mane vis gasdina, to nepadarysi, iskart egzamina nutrauks. paskaiciau regitros puslapy, kad galima surinkti atitinkama skaiciu tu klaidu, del vienos juk iskart niekas nebaudzia  blink.gif  cia paskaitineju, biski apsiraminu ir vel, po kurio laiko, nerimas uzvaldo  unsure.gif

3kartus siauliuos lakiau... daba lakiu rugsejo 4....jau mazdaug susipazinau kaip ir kas ten 4u.gif
Atsakyti