
man tai labai skanus helmans light

nu isisgijau helmans light visai nieko valgomas. tik spalva sviesesne negu normalaus helmans. o mano mb tai sake ner skanesnio majonezo nei lenkiskas kielecki, jei kam teks nukeliaut i polonia pabandykit...tikrai skanus ir labai nerealiai tinka prie baltos misraines...
kas nepatiko helmans light tai kad labai jau daug sodos privaryta, nes palyginau sudeti abu kaip tik buvo saldytuve...
kas nepatiko helmans light tai kad labai jau daug sodos privaryta, nes palyginau sudeti abu kaip tik buvo saldytuve...
Man labai patinka Hamker remoulade su zolelem:) maximose apie gerokai virs triju...
QUOTE(Ingute @ 2004 06 03, 09:52)
QUOTE(dekolte @ 2008 01 24, 15:11)
Man labai patinka Hamker remoulade su zolelem:)
Mano mėgstamiausias

Visokiausių išbandėme, bet geriausias,švelniausias Kėdainių be konservantų..

Mes tai ivairius Vilniaus majonezus perkam ir vezames i Vokietija, ir visiem lauktuves buna tokios geriausios(dar kartais daumantu, jei buna ilga galiojimo data) Visi uzsienietiski man tokie bjaurus, kad ziuret negaliu. Styro lekstej lyg tauku kalnas, lipnus, tirsti...misraines kaip spaklius nuo ju gaunasi...

QUOTE(VABALIUKE @ 2008 02 06, 23:02)
Mes tai ivairius Vilniaus majonezus perkam ir vezames i Vokietija, ir visiem lauktuves buna tokios geriausios(dar kartais daumantu, jei buna ilga galiojimo data) Visi uzsienietiski man tokie bjaurus, kad ziuret negaliu. Styro lekstej lyg tauku kalnas, lipnus, tirsti...misraines kaip spaklius nuo ju gaunasi... 

man irgi kartais paskanaut vilniaus budavo jega, bet dabar kazkaip stipriai skonis plastmasinis pasidares, o apie visokius daumantu tai net nešneku, jie man neegzistuoja...

Pasidariau ir aš majonezą, viskas neblogai, bet šiek tiek skystokas gavosi, man sostinės labiau patiko toks kietesnis.gal ką blogai dariau
Net vandens nepyliau

Mes kurį laiką nepirkom majonezų, tai dabar jau kelintą stiklainiuką Vilniaus pradėjom. Dabar su krapais, o prieš tai paprastą. Skonis tai nieko, negaliu peikti. O negaliu nei girti nei peikti todėl, kad jo dedu tik šaukštelį, o didžiąją dalį sudaro natur. jogurtas. Majonezas tik šiaip prieskonį suteikia. Man taip labai patinka- ir skanu ir gerai

kedainiu be konservantu
