Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

QUOTE(alex @ 2004 05 23, 11:31)
HELLMANN*S thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mes tik Hellmanns.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2008 01 18, 14:45)
Mes tik Hellmanns....  ax.gif

drinks_cheers.gif Tik Hellmanns.

Na, dar jei tenka daryt kibira baltos misraines, tai taupumo sumetimais perku Vilniaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 11 02, 21:24)
Kiek pirkau,man visi Kedainiu majonezai neblogi  ax.gif

As irgi uz Kedainiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2007 11 02, 17:16)
Yra toks zurnalas "Moters savaitgalis", jame karts nuo karto buna publikuojami kompetetingu zmoniu  bigsmile.gif  atliekami ivairiausiu produktu testai, stai majoneza, jie, doc. R. Stukas ir kt., patare rinktis tik Hellmans arba Kedainiu ekstra (berods).

Kažką painioji. No 1 buvo Kėdainių be konservantų.
Hellman's kažkur per sąrašo viduriuką.
Atsakyti
naudoju tik Kėdainių be konservantų thumbup.gif kiek ten be konservantų neaišku, bet skonis geras.
Atsakyti
kiek bandžiau man skaniausias Vilniaus majonezas mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju tik Vilniaus ar Daumantu blush2.gif . Kadangi gyvenu Vokietijoj, tai visa laika siunciuos ji i cia, nes man geresnio uz juos nera. nei man kada pavandenija kas nei ka. Visi kiti hellmanns ir pan, man per riebus doh.gif
Atsakyti
man asmeniskai nepakeiciamas skonio prasme yra Helmans Real (tas naturalus, be priedu), labai svelnaus skonio thumbup.gif , o Vilniaus - fui, pats nemegiamiausias (per rugstus). Is lietuvisku antroje megiamiausiu vietoje-Daumantu neriebus.
Atsakyti
Be konkurencijos REMOULADE majonezas, tik nevisuose prekybcentriuos būna verysad.gif
Toks su labai ryškiu skoniu, daug žolelių ir šiek tiek primena tinkamus tepti ant sumuštinių amerikietiškus majonezus smile.gif
Beje man labiausiai tinka morkų-česnakų mišrainei thumbup.gif
O mano vyras jį valgo su viskuo, net vieną smaližauja ir sako, kad skanesnių nėra pasaulyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 01 18, 16:47)
Kažką painioji. No 1 buvo Kėdainių be konservantų.
Hellman's kažkur per sąrašo viduriuką.

Nea, nemaisau, Hellmans light buvo prastas, o originalus prizpazintas geriausiu, 2 - Kedainiu be konservantu, tuoj imesiu testu puslapi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 01 19, 20:18)
Be konkurencijos REMOULADE majonezas, tik nevisuose prekybcentriuos būna verysad.gif
Toks su labai ryškiu skoniu, daug žolelių ir šiek tiek primena tinkamus tepti ant sumuštinių amerikietiškus majonezus smile.gif
Beje man labiausiai tinka morkų-česnakų mišrainei thumbup.gif
O mano vyras jį valgo su viskuo, net vieną smaližauja ir sako, kad skanesnių nėra pasaulyje drinks_cheers.gif

nulekiau paziuret i saldytuva, as irgi uz REMOULADE drinks_cheers.gif ,nerandu tarp lietuvusku nei vieno gero-visi kazkokie beskone tyre (cia mano nuomone), dar perku kazkoki tarp pakeliu su uzsukamu kamsteliu, kaina 3 su centais-irgi labai skanus.
Prisiminiau Dobavkin su cesnakais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlastimila: 20 sausio 2008 - 11:58
user posted image
Atsakyti