Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

Mes taip pat perkam tik Daumantų (geltonas ir melsvas dangteliai), bei Hellman's. Patys pačiausi wub.gif, nes kitų , tai rūgštūs būna, tai visą patiekalą sugadina verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytule: 11 gruodžio 2006 - 13:46
Man patys pačiausi majonezai Daumantų ir Kėdainių.
Atsakyti
skaniausi daumantu premium
ir kedainiu tradicinis
Atsakyti
Pas mus namie visada majonezo yra trijų rušių . Kedainių tradicinis mišrainėms , helmans valgom su virtais kiaušiniais o hamker su žolelėm tai salotom su pekino kopūstu .
Atsakyti
Mums vis dar mylimiausias Vilniaus majonezas wub.gif . Dar kartais nusiperku "Sostinės" - labai panašus į Helmann's, bet užtai lietuviškas thumbup.gif. jei užeinu į Norfą - tuomet renkuosi "Čumak" - labai gero skonio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 21 sausio 2007 - 22:16
o aš atradau Kėdainių majonezą, vadinas "Be konservantų"... nežinau, kiek teko išragauti, šis yra neapsakomai švelnaus ir GERO skonio...
Atsakyti
Man geriausias daumantų ir helmansas:)
Atsakyti
Pas mane šaldytuve visada būna arba Daumantų arba Kėdainių majonezo. Nors dabar tai nėrai nei vieno, nei kito. Turiu Suslavičiaus, norfoj dar prieš šv. Kalėdas akcija buvo tai nusipirkau. Man jis nelabai, o mamai priešingai labai patiko.
Atsakyti
TIK Helmans smile.gif original, su alyvuogem ar babuni. Visi kiti man neskanus!
Atsakyti
Aš tai Vilniaus ... Tikrai lb skanus smile.gif
Atsakyti
Daumantų pusriebis mums pats skaniausias. Helmans kartais irgi nieko, bet jis toks riebokas.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2007 01 25, 14:21)
Daumantų pusriebis mums pats skaniausias.

Mums irgi thumbup.gif
Atsakyti