Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

Beveik visada Hellman's.
Atsakyti
Dazniausiai Daumantu, Vilniaus, tik neriebu ax.gif Arba tokiam pailgam buteliuke su prieskoniais smile.gif
Atsakyti
Ir aš dazniausiai perku Daumantu, Vilniaus tik neriebų 4u.gif
Atsakyti
Daumantu ax.gif
Atsakyti
Mes tai jau kuris laikas perkame
vilniaus neriebu majoneza ir tikrai skanu biggrin.gif
Atsakyti
Dazniausiai - Vilniaus neriebų. Rečiau - Daumantų. Apskritai mažai majonezo naudojam..Indelio pakanka kokiem 4 mėnesiams cool.gif
Atsakyti
Man patinka - Helmmans, Kedainiu Provanco.

Taciau pastaba toms, kurioms svarbu naruralus produktai - beveik visuose majonezuose (ir jogurtuose) naudojamas genetiskai modifikuotas krakmolas.
Jei jums svarbu ka valgote - skaitykite sudeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilniaus neriebų, Sostinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2006 11 05, 00:22)
Man patinka - Helmmans, Kedainiu Provanco.

Taciau pastaba toms, kurioms svarbu naruralus produktai - beveik visuose majonezuose (ir jogurtuose) naudojamas genetiskai modifikuotas krakmolas.
Jei jums svarbu ka valgote - skaitykite sudeti  mirksiukas.gif

parašei didelę nesąmonę doh.gif doh.gif , naudojamas modifikuotas krakmolas. tai du labai skirtingi dalykai, kaip diena ir naktis. patarimas tau paskaityk spec. literatūrą ir skirk du dalykus genetiškai modifikuotą ir modifikuotą
Atsakyti
Mes dažniausiai perkame Vilniaus majonezą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2006 11 05, 17:06)
parašei didelę nesąmonę doh.gif  doh.gif , naudojamas modifikuotas krakmolas. tai du labai skirtingi dalykai, kaip diena ir naktis. patarimas tau paskaityk spec. literatūrą ir skirk du dalykus genetiškai modifikuotą ir modifikuotą

Na aš čia kaip ir ne prie ko, bet netyčia užklydau, nu ir tikrai nežinau kuom skiriasi genetiškai modifikuota nuo modifikuota blush2.gif nu gėda, bet ką jau padarysi. Tad gal ir paaiškint gali?
Atsakyti
Man patinka "Chumak" majonezas, jo būna pirkti "Norfos" parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti