
Daumantu

QUOTE(astisius @ 2006 11 05, 17:06)
parašei didelę nesąmonę
, naudojamas modifikuotas krakmolas. tai du labai skirtingi dalykai, kaip diena ir naktis. patarimas tau paskaityk spec. literatūrą ir skirk du dalykus genetiškai modifikuotą ir modifikuotą


QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 18:41)
Na aš čia kaip ir ne prie ko, bet netyčia užklydau, nu ir tikrai nežinau kuom skiriasi genetiškai modifikuota nuo modifikuota
nu gėda, bet ką jau padarysi. Tad gal ir paaiškint gali?

Nu nereikia taip jau ant manes cia pykti...
gal tuomet ir man galetum paaiskinti kuom jie skiriasi?
Gal as ir klystu....

Papildyta:

pati susiradau

tai va pasirodo teisingai sake ji - modifikuota gali buti ir pakepinta ar panasiai pakeista...
Bet dar paskaiciau, kad daugelis nesilaiko istatymo kad skelbti apie sudetyje esanti genetiskai modifikuota produkta (netgi ir vaikuciu meistelyje

Tad moterys bukime atidzios

Aš tik "Vilniaus" ir ne kitokį...
o nebandėt daryt naminio majonezo? Man niekaip neišeina
. Vos ne valandą plakiau (su mikseriu aišku) su pertraukom, nes mikseris įkaisdavo, o vis tiek nesigavo. jei krui darėt, gal detaliai parašytumėt kaip:ax:

Man tai Hellmans patinka, bet pobrangis. Jau kai taupyt reikia, tai Vilniaus perku
Nesenai atradau "Remoulade".


QUOTE(Xleopatra @ 2006 11 19, 21:54)
Anksciau pirkdavau Daumantu arba Vilniaus....
Taciau dabar visada naudoju Kedainiu Provansali (man labai skanus, tokio svelnaus skonio) o jei salotoms is svieziu darzoviu - tai tik Remoulade
Jis kazkaip labiausiai tinka
O jei valgai vien su darzovemis, ne taip jau ir baisu del tu kaloriju.... 
Taciau dabar visada naudoju Kedainiu Provansali (man labai skanus, tokio svelnaus skonio) o jei salotoms is svieziu darzoviu - tai tik Remoulade



Aš tai atskiram indely remoulade dar praskiedžiu širk tiek virintu vandeniu, kad skystesnis būtu ir užpilu ant salotų

as nevartoju majonezo. vietoj jo naturalu jogurta dedu

Daumantų dabar dažniausiai. man Vilniaus majonezas grynas actas, toks rūgštus. O tie visi Helmans man truputėlį per brangūs

Perku Daumantų ir Hellmann's
Daumantų - neriebų su regis geltonu dangteliu arba šviesiai mėlynu dangteliu (riebesnis), o Hellmann's - tai tik riebų, jis man pats skaniausias. Kai darau salotas, tai įdedu kelis šaukštus Daumantų ir vieną Hellmann's - jį aš dievinu...

Daumantų - neriebų su regis geltonu dangteliu arba šviesiai mėlynu dangteliu (riebesnis), o Hellmann's - tai tik riebų, jis man pats skaniausias. Kai darau salotas, tai įdedu kelis šaukštus Daumantų ir vieną Hellmann's - jį aš dievinu...
