Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

Daumantu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2006 11 05, 17:06)
parašei didelę nesąmonę doh.gif  doh.gif , naudojamas modifikuotas krakmolas. tai du labai skirtingi dalykai, kaip diena ir naktis. patarimas tau paskaityk spec. literatūrą ir skirk du dalykus genetiškai modifikuotą ir modifikuotą



QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 18:41)
Na aš čia kaip ir ne prie ko, bet netyčia užklydau, nu ir tikrai nežinau kuom skiriasi genetiškai modifikuota nuo modifikuota blush2.gif  nu gėda, bet ką jau padarysi. Tad gal ir paaiškint gali?


Nu nereikia taip jau ant manes cia pykti...
gal tuomet ir man galetum paaiskinti kuom jie skiriasi?
Gal as ir klystu.... g.gif (dabar pati jau suabejojau)
Papildyta:
irnesakyk.gif
pati susiradau smile.gif
tai va pasirodo teisingai sake ji - modifikuota gali buti ir pakepinta ar panasiai pakeista...
Bet dar paskaiciau, kad daugelis nesilaiko istatymo kad skelbti apie sudetyje esanti genetiskai modifikuota produkta (netgi ir vaikuciu meistelyje doh.gif )

Tad moterys bukime atidzios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabej: 06 lapkričio 2006 - 15:50
Aš tik "Vilniaus" ir ne kitokį...
Atsakyti
o nebandėt daryt naminio majonezo? Man niekaip neišeina doh.gif . Vos ne valandą plakiau (su mikseriu aišku) su pertraukom, nes mikseris įkaisdavo, o vis tiek nesigavo. jei krui darėt, gal detaliai parašytumėt kaip:ax:
Atsakyti
Man tai Hellmans patinka, bet pobrangis. Jau kai taupyt reikia, tai Vilniaus perku
Atsakyti
QUOTE(skautux @ 2006 11 06, 23:41)
Aš tik "Vilniaus" ir ne kitokį...


ir aš thumbup.gif
Atsakyti
Nesenai atradau "Remoulade". essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau pirkdavau Daumantu arba Vilniaus....

Taciau dabar visada naudoju Kedainiu Provansali (man labai skanus, tokio svelnaus skonio) o jei salotoms is svieziu darzoviu - tai tik Remoulade 4u.gif Jis kazkaip labiausiai tinka tongue.gif O jei valgai vien su darzovemis, ne taip jau ir baisu del tu kaloriju.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Xleopatra @ 2006 11 19, 21:54)
Anksciau pirkdavau Daumantu arba Vilniaus....

Taciau dabar visada naudoju Kedainiu Provansali (man labai skanus, tokio svelnaus skonio) o jei salotoms is svieziu darzoviu - tai tik Remoulade 4u.gif  Jis kazkaip labiausiai tinka  tongue.gif  O jei valgai vien su darzovemis, ne taip jau ir baisu del tu kaloriju.... ax.gif

Aš tai atskiram indely remoulade dar praskiedžiu širk tiek virintu vandeniu, kad skystesnis būtu ir užpilu ant salotų essen.gif
Atsakyti
as nevartoju majonezo. vietoj jo naturalu jogurta dedu blush2.gif
Atsakyti
Daumantų dabar dažniausiai. man Vilniaus majonezas — grynas actas, toks rūgštus. O tie visi Helmans man truputėlį per brangūs blush2.gif
Atsakyti
Perku Daumantų ir Hellmann's thumbup.gif
Daumantų - neriebų su regis geltonu dangteliu arba šviesiai mėlynu dangteliu (riebesnis), o Hellmann's - tai tik riebų, jis man pats skaniausias. Kai darau salotas, tai įdedu kelis šaukštus Daumantų ir vieną Hellmann's - jį aš dievinu... ax.gif
Atsakyti