Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

QUOTE(Migdolyte @ 2007 08 17, 22:12)
Naudoju tik Vilnius majonezus. Kiti neskanūs schmoll.gif

Kėdainiu be konservantu thumbup.gif thumbup.gif ner ka lygint su Vilniaus majonezais schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Makarska @ 2007 08 09, 08:22)
Gal kas jau išbandėt Kėdainių majonezą be konservantų?

Pats skaniausias ..dabar tik ji ir perku thumbup.gif
Atsakyti
Vilniaus ir Helmans, bet , matyt, reiks isbandyt Kedainiu g.gif -tiek geru atsiliepimu!
Atsakyti
man HELMANS kaip tik nepatinka..kažkoks per daug švelnus..
Atsakyti
Hellmanns man pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Kėdainių. Jo yra visokių rūšių. Tradicinį dedu į salotas,o ekstra labai gerai tepti ant sumuštinių. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš pati gaminu majonezą.Vienas kiaušinis, truputis druskos, cukraus, šaukštelis garstyčių, du arbatiniai šaukšteliai citrinos sulčių ir apie 200 ml aliejaus[vegetable netinka]Prieskonius dedu tokius kokio noriu skonio majonezo-paprikos,ar krienų,pomidorų su čili pipiru ,ar česnako, galima krapų-skonio rekalas.Išplaku su Zepter mikseriu per minutę.Skanu, šviežia, be konservantų ir kainuoja iki lito biggrin.gif Kai kas daro ir su paprastu mikseriu, bet sako ilgai plakti reikia.
Atsakyti
man skaniausias helmans arba daumantu karaliskas,labai skanus ,bet labai ir riebus
Atsakyti
Aš tai majonezo nemėgstu, bet MB dievina Heinz su česnakais
Atsakyti
Pats skaniausias Kėdainiu be konservantu,geresniu nera .Karta paragaves skonio nepamirsi visa gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
Daumantu neriebu
Atsakyti
[Man tai Vilniaus klasikinis pats skaniausias ir dar helmans thumbup.gif
Atsakyti
Helmanns thumbup.gif
Ir Daumantų mirksiukas.gif
Atsakyti