Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 03, 18:02)
Helmanns  thumbup.gif
Ir Daumantų  mirksiukas.gif

as tai irgi ziuriu dazniausiai daumantu bet jeigu ir koki kitoki ustveriu ziuriu kad butinai butu neriebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada - Hellman's
Atsakyti
kedainiu provansalio thumbup.gif
Atsakyti
NATURA thumbup.gif
Atsakyti
Tai pasiskaityk to pirktinio majonezo chemine sudeti blink.gif
Paskui paieskok internete kokie naudingi tie visi Exxx ir natrio benzoatai tavo organizmui. Gal tada praeis noras majoneza su viskuo slamsti g.gif
Atsakyti
Mes tai tik Hellmann's thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2007 10 04, 20:21)
kedainiu provansalio  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tik jį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2007 08 11, 00:45)
Kai pabandžiau Kėdainių be konservantų, tai daugiau į kitus net nežiūriu, o šitą galiu vieną kaip kremą valgyti - labai skanus  thumbup.gif

QUOTE(Daivulyte @ 2007 08 30, 22:05)
Pats skaniausias Kėdainiu be konservantu,geresniu nera .Karta paragaves skonio nepamirsi visa gyvenima biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi šitą be konservantų atradau, tai dabar namie vietoj kibirėlių nuo majonezo kaupiasi stiklainių rezervas lotuliukas.gif gal irgi ūkyje pravers, visgi stiklo išliekamoji vertė didesnė hihihi.gif
Atsakyti
Vilniaus thumbup.gif
Atsakyti
Helmanns tikriausiai vienintelis normalus majonezas, nes tie lietuviški schmoll.gif
Atsakyti
Vilniaus neriebu wub.gif Helmans irgi nieko, bet turi toki saldoka prieskoni, tas man nelabai
Atsakyti
Hellmans man pats skaniausias wub.gif o lietuviskus perku tik salotoms kartais smile.gif
Atsakyti