Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

ir musu seimos favoritas majonezas Hellmans wub.gif
Atsakyti
Esu išbandžius daug, tačiau labiausiai patinka ukrainiečių "Dobavkin" arba "Čumak" (labai tinka baltai mišrainei, pastovėjęs nepavandeniuoja). O iš lietuviškų tik vienas neblogas "Sostinės" thumbup.gif .
Atsakyti

Tik VILNIAUS thumbup.gif
Atsakyti
Vilniaus majoneza naudojam dazniausiai rolleyes.gif
Atsakyti
Pabandėm ,,Dobavkin,, ir ,,Čumak,,-labai patiko thumbup.gif dar yra įvairiausių padažiukų thumbup.gif ....o iš lietuviškų tik Vilniaus mums skanus, o kiti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabeska: 30 spalio 2007 - 12:27
Mes irgi bandem daug majonezu rusiu,bet is tikruju skaniausias Hellmans. 4u.gif
Atsakyti
Mes stengiames rinktis sveikiausius ax.gif (kiek tai imanoma pasirinkti majonezuose), su maziausiai konservantu ir pan.
Yra toks zurnalas "Moters savaitgalis", jame karts nuo karto buna publikuojami kompetetingu zmoniu bigsmile.gif atliekami ivairiausiu produktu testai, stai majoneza, jie, doc. R. Stukas ir kt., patare rinktis tik Hellmans arba Kedainiu ekstra (berods). Ir nerekomendavo jokiu liesu, geriau mazesne doze riebaus, negu lieso. Galesiu nuskanuoti net to zurnalo psl. (tam kas nores)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 02 lapkričio 2007 - 17:17
QUOTE(Uogiux @ 2007 11 02, 18:16)
doc. R. Stukas ir kt., patare rinktis tik Hellmans arba Kedainiu ekstra (berods).

Kiek pirkau,man visi Kedainiu majonezai neblogi ax.gif
Atsakyti
Kėdainių majonezą be konservantų
-jua kelintą stiklainį nusiperku, švelnus, skanus
Atsakyti
mums Vilniaus irgi skaniausi, ir dar tie padažai Vilniaus labai thumbup.gif
Atsakyti
Vilniaus majonezo megejoms smile.gif Girdejau toki patarima - norint, kad misraine nepraskystu, reikia deti Viln.majoneza, perpus sumaisyta su Hellmans. Atseit vienas duoda skoni, o kitas iztezti neduoda. Pati dar nebandziau rolleyes.gif
Atsakyti
o as naudoju daumantu arba hellmans ax.gif
Atsakyti