Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

QUOTE(zidinga @ 2008 04 09, 14:02)
Mes labai pamėgom Kėdainių be konservantų  thumbup.gif ,kito net maniškis nebeprįpažįsta.  ax.gif


maniškiai irgi thumbup.gif
Atsakyti
Kėdainių be konservantų pats geriausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
HAMKER su zaliu dankciuku , pats skaniauses mums lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labiausia patinka Sostinės
Atsakyti
naudoju vinliaus arba helmanz.... bet labai retai, nes manau kad jis nera pats geriausias parisinkimas virtuveje...
Atsakyti
naudoju Vilniaus arba Kėdainių be konservantų.
kažkodėl man užsienietiški majonezai nelabai patinka, nes jiems trūksta aštrumo, tokie net saldūs, sakyčiau. o gal aš tik nemoku/nepataikau išsirinkti?
Atsakyti
dariau majonezą šiandien. deja, pamiršau kad visi produktai turi būt vienodos temperatūros ir gavosi geltona košė ax.gif ryt darkart bandysiu wink.gif
Atsakyti
Daumantų pusriebį majonezą thumbup.gif
Atsakyti
sveikos darkart smile.gif turiu klausimą gaminusioms majonezą. ar jums majonezas nuo garstyčių nesigavo gražios geltonos spalvos? mano majonezas geltonas ax.gif ir nežinau ar man jis skanus...labai jau riebus...
Atsakyti
man tai helmans visai nepatinka schmoll.gif o vilniaus thumbup.gif
Atsakyti
Kėdainių be konservantų. man tai visokie tinka, bet vyras vis šito pageidauja smile.gif .
Atsakyti
Majonezo beveik nenaudoju, nebent su virtais kiausiniais valgyti, bet ir tai - gaminu savo pacios, neperku.
Atsakyti