Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

Daumantų neriebus arba Kėdainių man neblogi.
Atsakyti
paskutiniu metu perkame vilniaus majonezą, bet labai patiko ir kėdainių ax.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu renkames kedainiu konservu fabriko svelnuju majoneza arba su krapais. Visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
MAN PATINKA KEDAINIU SU CITRINA thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju HELMANS, nes kito pasirinkimo kaip ir neturiu. Gyvendama lietuvoje rinkdavausi daumantu majoneza su krapais biggrin.gif
Atsakyti
Dažniausiai Hamker su žalumynais arba Kėdainių konservų.
Atsakyti
Pabandziau vietoj majonezo naudoti Bios naturalu jogurta. Visai skanu ,aisku ne su kiausinais. 4u.gif
Atsakyti
As renkuosi Vilniaus majoneza ax.gif
Atsakyti
dažniausiai vilniaus arba helmans ar kažkaip panašiai tą neriebų nes jis su salotom labai skanus
Atsakyti
prie kokio nors patiekalo (kiausu, liezuvio, zuvies ir pan) - Helmans, o i misraines ar mesos marinavimui naudoju Vilniaus smile.gif
Atsakyti
Visada tik rusišką Майонез Oливковый вкус, tik 22 proc. riebumo.
Atsakyti
MAN TAI PATS SKANIAUSIAS VILNIAUS SU KRIENAIS thumbup.gif , BET DABAR KAZKO NEBEMATAU
Atsakyti