Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

QUOTE(iš Australijos @ 2010 12 31, 11:10)
Pritariu Moodring, kad rankinukai pas ją tragiški, bet visa kita man patiko. Ir mada čia nei prie ko. Jei jau stambesnė, tai rengiamės pilkai , ane?

Arba juodai.

Man tos merginos rūbai nelabai patiko .
Ir pats faktas, kad tieeeek rūbų , kai mažas biudžetas visai bereikalingi, na čia mano požiūriu. Geriau mažiau bet geriau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 12 31, 10:59)

Man tos merginos rūbai nelabai patiko .

aš gi kaip ir tu, nesirengiu taip kaip ji. Dabar tai pas mane ruda ant bangos.
Bet man patinka žiūrėti į tokias spalvotas spurgas hihihi.gif Gal pavydžiu joms drąsos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2010 12 31, 12:01)
aš gi kaip ir tu, nesirengiu taip kaip ji. Dabar tai pas mane ruda ant bangos.
Bet man patinka žiūrėti į tokias spalvotas spurgas hihihi.gif Gal pavydžiu joms drąsos  biggrin.gif

Drąsos pavydžiu ir aš blush2.gif
šiuo metu ant bangos, kaip ir buvo juoda + tai į ką įlendu/užsisega doh.gif

Bet negražu mažokas megztukas , neužsegtas, plonas diržiukas ....nu negražu nors tu ką. 4u.gif
Atsakyti
Kam gražu, kam negražu. Tikrai, žodį madingai pavartojau ne vietoje. O dėl raštų ir audinių derinimo - čia skonio reikalas. Kietiems jokie kitokie nei juodi drabužiai nepatinka. Ir netiesa, kad mada yra vienoda ploniems ir storiems, yra drabužių modelių, kurių nepritaikysi storam žmogui, nes tai atrodys juokingai, ir atvirkščiai - ant labai lieko gali nesižiūrėti. Antraip kodėl daugelyje parduotuvių iki 42 modeliai būna kitokie nei nuo 42 (grubiai imant)? Ir terminas plus-size fashion? Jei tokia mada neegzistuotų, nemanau, kad jis taip plačiai būtų naudojamas. Daugelis dizainerių drabužių net negaminami didesni nei 40-42...

Man šita mergina atrodo laimiga, švytinti ir patenkinta savimi - to linkiu visoms 4u.gif

Ir geriau jau blogai suderinta, bet su šypsena veide, nei ten ultra super duper iščiustyta stilistų, bet liūdnai ir susitraukus drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Sveikutės, atsiprašau jei ne į temą, bet gal kuri turite kažką tokio ir galite atsiliepimus parašyti. Ar kažką geresnio (išskyrus numesti svorį blush2.gif ) galite parekomenduoti ax.gif Gamintoją,modelį. AČIŪ
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 21, 15:58)
Tu tikrai manai, kas 1,3 foto yra APVALUTĖ????

as manau ji tik tas nuotraukas idejo kaip pavyzdi kaip reiktu rengtis.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2011 01 21, 16:52)
as manau ji tik tas nuotraukas idejo kaip pavyzdi kaip reiktu rengtis.

menkas pvz. jei ant moteriškių pridėtum +30kg. atrodyto jos labai ne kaip tokiuose rūbuose.
Atsakyti
Taip ir gimsta spaudoje ištisi skandalai kaip ten kažkas tuoj gimdys nors net nėščia nebuvo, o tik pavalgė kartą sočiau doh.gif
Pavyzdžiai skirti bendrai nuotaikai parodyti kaip iš simple rūbų keliomis detalėmis padaryti retro derinį. Čia tam nėra svarbu kokia figūra: akinių, karolių, skarelių ar skrybėlių derinimas siekiant sukurti tam tikro stiliaus įspūdį mažai skiriasi pagal figūrą. Jei būčiau galėjusi, būčiau suradusi pavyzdžius ant stambesnių žmonių. Pabandykite pati duoti tų "ne menkų pavyzdžių" - aha, nėra taip lengva? Ir taip jau "didelė sėkmė", kad +/- link tos pusės vieną suradau.
Ir kitąkart perskaitykite pirmiau prieš komentuodami, o ne susikurkite istoriją pati vos pamačiusi nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2011 01 21, 17:04)

Viską aš perskaičiau.
bet įsivaizduoti kaip vienas ar kitas rūbas, aksesuaras atrodys ant apvalutė yra viena. O matyti realiai tokį vaizdą visai kas kita.
Ir dažnai antrasis variantas nuvilia.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 21, 17:22)
Viską aš perskaičiau.
bet įsivaizduoti kaip vienas ar kitas rūbas, aksesuaras atrodys ant apvalutė yra viena. O matyti realiai tokį vaizdą visai kas kita.
Ir dažnai antrasis variantas nuvilia.

Jei viską perskaitėte, tai iš kurios vietos sugalvojote tada jog aš manau jog tos merginos yra stambios?

Retro stilius yra retro stilius. Jis kuriamas tam tikromis detalėmis. Vienos tinka stambesniam žmogui, kitos ne. Čia gi pabandžiau atrinkti ir paaiškinti kurios detalės tinka stambesniam žmogui konkrečiu jo noru kurti derinį su kelnėmis. Sorry kad radau tų detalių pavyzdį tik ant smulkių žmonių.
Atsakykite pati geriau, surasite gerensių pavyzdžių, tikrai niekas nesupyks!

Atsakyti
Gal kas buvote naujoje Staromos išparduotuvėje?

Kurioje vietoje jie dabar yra ir kaip dirba?
Atsakyti
Plus size retro:
g.gif aksesuarai, šukuosena: user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
g.gif bendras vaizdas:
user posted image
pasižiūrėkite dar čia
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Papildyta:
dar pasikniskite šičia:
Nr. 1
Nr.2 retro stiliaus suknelė
Mr. 3 suknelė (?) akinukai

Papildyta:
QUOTE(vaivaj @ 2011 01 22, 01:37)
Gal kas buvote naujoje Staromos išparduotuvėje?

Kurioje vietoje jie dabar yra ir kaip dirba?

negirdėjau apie tokią schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 22 sausio 2011 - 12:32