Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 12:35)
pala, nelabai supratau.. kaip jei ne sau nori? ir kaip ten del siuntimo is jav? As turiu pazistamu jav, man ir iskvietima yra parase..

na man, mamai, tevukui ir kitai uosvieniai, sese pilde anketa budama JAV internetu. uzpildyta anketa uzregistravo, mum pastu atsiunte koda jos, kad mes galetume susimokeje pinigus per berods 10 d registruotis pokalbiui. kai uzsiregistravom pokalbiui, visa anketa su dokumentais atejo pastu (skubiu). daug dok buvo visi jos popieriai, patvirtinti notaro ir t.t. Bet viso to nereikejo. kazkaip jie mato kad anketa uzpildyta JAV, ir tai kazkoks pliusas, kad tu turi pas ka vaziuoti. Nezinau bet mum tai padejo ir be musu gal 2-3 seimom. Seip labai atidziai ta anketa reikia pildyti, labai smulki ji. Sese nepastebejus padare klaida. tai beveik jau vykstant i JAV pastebejom kad bloga viza, tai siuntem pastu staigiai taisyti.
sekmes
Atsakyti
Aciu sirse bigsmile.gif ,

Nuleksiu siandien iki Wal*Mart, nusipoirksiu piliuliu biggrin.gif .
Kai i prieki skridau, pries keliones pabaiga, taip supykino, kad net imigracineje klause, kas man atsitiko. Labai negera buvo..o sedejau irgi per viduriuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2007 08 24, 22:13)
Aciu sirse bigsmile.gif ,

Nuleksiu siandien iki Wal*Mart, nusipoirksiu piliuliu  biggrin.gif .
Kai i prieki skridau, pries keliones pabaiga, taip supykino, kad net imigracineje klause, kas man atsitiko. Labai negera buvo..o sedejau irgi per viduriuka  g.gif

nu su sitom tikrai duodu galva nukirsti, kad busi rami kaip belge, visai nepykins. as jau praejau ir ugni ir vamdeni ir visiskai nieko. plius patikrinta ne ant vieno, tokio kaip as vemiko biggrin.gif . jai jau mane visa skridi 10.5 val krate ir iki pat leidziantis galejau sokineti, ziureti pro langa, net ausu uzgulimo smarkaus nejutau, net ir baimes nera. nes jei ir tai nuima. puikus dalykas norint isbandyti visas karuseles, o del pykinimo ir baimes bijosi. sekmes tau.
Atsakyti
Mano mama kviecia i konferencija Utah lapkricio menesio pirmoms dienoms, ji noretu mane veztis kaip verteja, tai net nezinau, ji tai gaus viza, bet ar man duos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 27, 12:24)
Mano mama kviecia i konferencija Utah lapkricio menesio pirmoms dienoms, ji noretu mane veztis kaip verteja, tai net nezinau, ji tai gaus viza, bet ar man duos g.gif

o santykiu su darbu turi? Jai taip, yra darbas, iplaukos, mokejai mokescius i sodra tikrai manau duos.
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2007 08 27, 13:55)
o santykiu su darbu turi? Jai taip, yra darbas, iplaukos, mokejai mokescius i sodra tikrai manau duos.

na as dirbu, iplaukos ir isplaukos yra biggrin.gif ir visa kita, ir paskola esu paemusi, tik kad as nelabai susijusi su vertejos darbu, tiesiog puikiai sia kalba mokedama galiu padeti mamai... o dirbu visai kito profilio imoneje... gal neprisikabins? g.gif
ir dar idomu, kokios yra vidiniu reisu kainos, pvz jei is utah nulekti i orlando kelioms dienoms g.gif
Atsakyti
pasiziurek bilietu www.orbitz.com arba www.expedia.com

Bet siaip, kad jau busit Utah, tai geriau i koki Las Vegasa palekt, o ne i Orlando. Cia mano nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 08 27, 18:58)
pasiziurek bilietu www.orbitz.com arba www.expedia.com

Bet siaip, kad jau busit Utah, tai geriau i koki Las Vegasa palekt, o ne i Orlando. Cia mano nuomone wink.gif

na taip, pagal zemelapi geriau jau kur arciau nuskristi.. tik labai jau norejosi seimos draugus orlande aplankyti ax.gif bet velniskai toli blink.gif
Atsakyti
oi orlande yra ir ka veikti. beproto parku daug. as uz tai kad seima, gimines aplankyti ir dar kazka pamatyti.
siaip nemanau kad kabinesis del to kad dirbi ne kai verteje. pasakysi mamai kaip verteje, gimines aplankyti. Mes ir taip sakem, tik atostogu vaziujam. Va kad paskola... g.gif Seniau ir as to bijojau. bet dabar jau nereikia pazymejimu del nekilnojamojo turo. Tik kaip sakiau is sodros, is darbovietes is banko del pinigu judejimo ir jai turi deklaracija praitu metu. tai neprivaloma. taip kad nebijok eik drasiai. Buk drasi, nesijaudink, kalbek anglu kalba, apsirenk dalykiskai ir viskas bus liuks.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 28, 03:48)
na taip, pagal zemelapi geriau jau kur arciau nuskristi.. tik labai jau norejosi seimos draugus orlande aplankyti ax.gif  bet velniskai toli blink.gif

na kur nuskristi skirtumo didelio nera, kai jau esi lektuve tai koks ten skirtumas 1val ar 2 val kelione wink.gif , bet siaip i Vegasa galima ir nuvaziuot. is Salt Lake City iki Vegas apie 5 valandos kelio automobiliu tik. Kaip suprantu tu Orlande siaip ar taip jau esi buvus, tai ir siulau kazka naujo, ka tikrai verta pamatyt. Be to, ir Didysis Kanjonas uz mazdaug 6 val kelio, bet ten praktishkai 1 dienos uztenka, tai jei nori is Jutos istrukti ilgesniam laikui geriau tada i Vegasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 08 29, 18:08)
na kur nuskristi skirtumo didelio nera, kai jau esi lektuve tai koks ten skirtumas 1val ar 2 val kelione wink.gif , bet siaip i Vegasa galima ir nuvaziuot. is Salt Lake City iki Vegas apie 5 valandos kelio automobiliu tik. Kaip suprantu tu Orlande siaip ar taip jau esi buvus, tai ir siulau kazka naujo, ka tikrai verta pamatyt. Be to, ir Didysis Kanjonas uz mazdaug 6 val kelio, bet ten praktishkai 1 dienos uztenka, tai jei nori is Jutos istrukti ilgesniam laikui geriau tada i Vegasa smile.gif

na grand canion noreciau pamatyti wub.gif siaip neturesiu daug laiko, max savaite... i orlanda as siaip nelabai noriu, tik ten noreciau aplankyti zmones, pas kuriuos esu buvusi.. jei butu arciau, tai nulekciau 2 dienoms... na reikes dar paziureti, nes masinos as nesinuomosiu...
Atsakyti
Gal zinote kokius medikamentus galima vestis i JAV, nes ten su 4metu vaiku vaziuosime, tai gali visko prireikti.
Atsakyti