Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

jei nepatikrins jusu bagazo, tai gali atsivezt bet ka mirksiukas.gif Bet jei uztikrins, tai is esmes visiems atsivezamiems vaistams reikia gydytojo recepto - anglu kalba, arba isversto i ja.

Siaip kam tuos vaistus veztis? cia vaistiniu ant kiekvieno kampo pilna, va vien mano sankryzoj yra 4-ios, 2 is ju dirba 24 valandas. Tai jei prireiks ko tai cia ir nusipirksi. Vaistininkai visada pakonsultuos jei ka.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 08 31, 01:24)
jei nepatikrins jusu bagazo, tai gali atsivezt bet ka  mirksiukas.gif  Bet jei uztikrins, tai is esmes visiems atsivezamiems vaistams reikia gydytojo recepto - anglu kalba, arba isversto i ja.

Siaip kam tuos vaistus veztis? cia vaistiniu ant kiekvieno kampo pilna, va vien mano sankryzoj yra 4-ios, 2 is ju dirba 24 valandas. Tai jei prireiks ko tai cia ir nusipirksi. Vaistininkai visada pakonsultuos jei ka.

Nu as noreciau isideti vaikui antibiotiku, paskui visokiu nuo galvos nuo temperaturos, nuo viduriavimo, definfekavimui, skrandziui.
Atsakyti
is visu isvardintu vaistinej be recepto negausi tik antibiotiku. Visokiu nuo temperaturu ir viduriavimu gi galesi nusipirkt jei reiks. Butent, kad medikai stipriai rekomenduoja susirgus svetimoj saly gydytis tos salies vaistais, o ne atsiveztiniais, nes vietiniai vaistai ir pritaikyti vietinem bacilom gydyt. Nes siaip jeigu muitinej jus patikrins tai ilgai ir nuobodziai reiks aiskintis kas ir kaip, ir galiausiai visi vaistai keliaus i siuksledeze - ne kokia keliones pradzia pesiotis su muitininkais wink.gif
Atsakyti
Nu pasiskambinsiu pirmadieni i ambasada. O agenturoj tai sake kad galima veztis vaistu po viena nepraplesta pakuote.
O Jav jauciu vaistai daug brangiau kainuoja nei pas mus.
Kazkada kaip is Nigerijos ten skridau tai nezinojau kad negalima tai pasiemiau pilna vaistu ir antibiotikus, nes skridau su dvieju metu vaiku. Mane dar specialiai sustabde kad bagaza persviest, bet neprikibo.
Atsakyti
nu kiek tas brangiau doh.gif I tokia kelione jau issiruoset, negi yra didelis tas keliu litu skirtumas? Visokie nuo temperaturu ir viduriavimu tikrai nekainuos daugiau nei $5 ir tai didesne pakuote perkant. O gal ju isvis jums neprireiks.

Agenturoj pasake neteisingai. Isivezti be receptu galima tik vitaminus, visam kitam reikia - taciau kaip ir sakiau, nepatikrins - prasivezit be jokiu problemu. Patikrins - ismes jei be receptu. Po ilgos keliones ir dar su vaiku tikrai nera didelis kaifas su muitininkais aiskintis ir stoveti atskiroj eilej. O tikrina visus labai atsitiktine tvarka - bet kas papult gali. Va mano sunenai 10 ir 12 metu vieni pas mane skrido, su vienu lengvu lagaminu (rubai 6 dienoms ir tiek) bet iskrate. Mama mano irgi abu kartus - oi skrido kumpeliai ir duonyte juoda i siuksline, kaip gaila paskui man buvo doh.gif . As tik pati dar kiek skridus ne kart neuzsirovus nei vienos salies muitinese (tfu tfu tfu ir tuk tuk tuk... hehe...)
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti butent Amerikoje kokius vaistus nusipirkti nuo pykinimo kaip skrendi arba kaip supiesi?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 09 02, 22:49)
Gal kas galite pasakyti butent Amerikoje kokius vaistus nusipirkti nuo pykinimo kaip skrendi arba kaip supiesi?

Bonine, apie ji jau pries tai kalbejau. Jis labai geras nuo pykinimo, skrydzio metu.

o siaip del vaistu vezimo, ir mes su mama kruva receptiniu vaistu ir ne, vezem sesei. Ir ji kai is LT vaziavo i JAV kruvas isiveze, uz kokius 300 Lt, ir siaip kiek aplinkui juos pazistami skraido visi vezaso kruvas vaistu is LT, tik registruojamam bagaze, ismeto, paslepia. Ir iki siol is ne vieno neateme.
o del duomos g.gif mes vezem 1kg juodos duomos, 2.5 kg bankuhina, nieko neuzkliuvo, paziurejo patrauke peciais, sakom cia sausainiai ir preleido, va mesas kelias tai ateme, bet vistiek dar turejom pasislepe smile.gif .
Atsakyti
Bet tai tarkim jei pamatytu tuos vaistus, tai negaletu paduoti i teisma ar pan?
O tas aparatas kur sviecia, tai tikiuosi neparodo tu vaistu?
O pas jus aplomai ar mate tuos vaistus ar ne?
Atsakyti
eik tu, i koki teisma. paprasciausiai jai ka, tai ismestu ir viskas. vaistu prie saves kazkiek gali tureti, idedi i balta maiseli, galima nesti i salona aisku tik ne kg. o i bagaza ka idedi ne viska jie mato. jai mato tai taskiukus, mes dar isukam i folija, per ja nesimato kas yra viduje. jai daug ju turi isardyk, ismetyk i skirtingas vietas, pakuotes. PVZ i rubus, i dezutes prie ko nors, prie kremu idek. sakau juk mano sese isvaziuodama gyventi i JAV isiveze vaistu uz 300 lt ir gera maisa, kaip maximos mazas. ir niekas neprisikabino. jie daugiau ziuri del mesu, o ne del vaistu.
Atsakyti
Nusipirkau siandien Bonine vaistuku. Po 1,5 savaites skrendu is NY i Florida. O po triju savaiciu i Lietuva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2007 09 06, 03:21)
Nusipirkau siandien Bonine vaistuku. Po 1,5 savaites skrendu is NY i Florida. O po triju savaiciu i Lietuva  bigsmile.gif

kaip as tau pavydziu, kaip as noreciau skristi. visai man patiko skraidyti. O i florida kaip bel noreciau. ten silta, o pas mus salta kaulus riecia. Instrukcija skaitei, pries kiek laiko reikia isgerti ir vel kartoti? ar migdancius pirkai ir kokia ju kaina? Sekmes skrydyje, paskiau papasakok kaip lekiones atlaikiai.
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2007 09 06, 06:23)
kaip as tau pavydziu, kaip as noreciau skristi. visai man patiko skraidyti. O i florida kaip bel noreciau. ten silta, o pas mus salta kaulus riecia. Instrukcija skaitei, pries kiek laiko reikia isgerti ir vel kartoti? ar migdancius pirkai ir kokia ju kaina? Sekmes skrydyje, paskiau papasakok kaip lekiones atlaikiai.

o tu sirse kur lietuvoje? jau salta ten? g.gif . Tikriausiai per nauja reikes prie LT priprast.
Pirkau nemigdancius, migdanciu nebuvo, buciau pirkusi ir migdancius, kelionei i Lietuva...Kainavo 4, 65 $.
Skrendam i Orlando. Noriu butinai i Disneylanda. O toliau jau pgl nuotaika smile.gif.
Nebent kas ka patartumet ka butina pamatyt? g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti