Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(urtike955 @ 2007 09 06, 20:51)
o tu sirse kur lietuvoje? jau salta ten?  g.gif . Tikriausiai per nauja reikes prie LT priprast.
Pirkau nemigdancius, migdanciu nebuvo, buciau pirkusi ir migdancius, kelionei i Lietuva...Kainavo 4, 65 $.
Skrendam i Orlando. Noriu butinai i Disneylanda. O toliau jau pgl nuotaika smile.gif.
Nebent kas ka patartumet ka butina pamatyt?  g.gif
aciu 4u.gif

Seaworld butinai - bent jau man geriausias is visu tu teminiu parku. Universal Studios irgi nieko, bet Disneylandas Seaworld'ui neprilygsta mano nuomone.
Atsakyti
nebuvau syworde, bet maciau filmuota medziaga ir sese komentavo, ji ten buvo. aplankyti verta, bet antra karta vaziuoti neverta. universtal studijos, smagu, bet ir antra karta nevaziuociau. nebent su mazais vaikams. Ten daugiau jiem, pavaiksciot, pazeti, pamatyti. island of advetur, man ziauriai patiko. ir grazu, ir linksma. labai patiko kalbantis fontanas. jis bande musu kalba kalbeti, kalbinti musus vaikus. tai visi krito salia esantys juokais.

siaip as Lietuvoje ir tikrai salta. Bute gyvenu ir turiu pasakyti kazkokia dregme skverbias, rytai salti su striukem einam i darbus iki 8-9 siluma, ryte. Diena labiau susyla.
As ir gryzus salau, nors kai grizau jau cia buvo silta (lietuviai bent taip sake), o man tai salta buvo. greit pripratau prie tos silumos.

gal nesi buvusi tampoje, busch gardene? ten du partai faini.
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2007 09 07, 00:32)
nebuvau syworde, bet maciau filmuota medziaga ir sese komentavo, ji ten buvo. aplankyti verta, bet antra karta vaziuoti neverta. universtal studijos, smagu, bet ir antra karta nevaziuociau. nebent su mazais vaikams. Ten daugiau jiem, pavaiksciot, pazeti, pamatyti.

nu siaip keista, kad nebuvus Seaworld sakai, kad antra kart neverta vaziuot. Filmuota medziaga ir lieka filmuota, kol savo akim nepamatysi tol viso to grozio nesuprasi. 4u.gif Uz Disney 15 kartu geriau.

Universal Studios i daug atrakcionu is vis vaiku neleidzia, taigi ne tik vaikams ten. Bet ten eiles ilgiausios is visu parku ko gero - arba tik mums papuole. Pirkom dar express pasus, kad eiles prasokt, nes kitaip dienos butu neuzteke.

Busch Gardens irgi faina. Ypac jei megsti linksmuosius kalnelius - oi kokiu ten yra. Bet man ir kaip nemegstanciai buvo idomu.
Atsakyti
As dabar paskutines dieneles Connecticuto valstijoje leidziu. Tai cia dar ne tai, kad silta, bet karsta..Namuose vis dar ac, patys tie baisiausi karsciai nuslugo, bet vis dar vaikstom su maikutem. Kita savaite kraustasi i NY, ten irgi silta..

Papildyta:
Aciu mergaites uz info 4u.gif .

O kiek beje kainuoja tie atrakcionai? Dysneylandas, sea world, bush garden? g.gif Taip norisi visur speti, bet tikriausiai brangu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2007 09 07, 10:24)
As dabar paskutines dieneles Connecticuto valstijoje leidziu. Tai cia dar ne tai, kad silta, bet karsta..Namuose vis dar ac, patys tie baisiausi karsciai nuslugo, bet vis dar vaikstom su maikutem. Kita savaite kraustasi i NY, ten irgi silta..

Papildyta:
Aciu mergaites uz info  4u.gif .

O kiek beje kainuoja tie atrakcionai? Dysneylandas, sea world, bush garden?  g.gif Taip norisi visur speti, bet tikriausiai brangu?  blink.gif

apie $50 plius minus uz viena parka uz diena. Bet yra visokiu combo. Tarkim Busch Gardens ir Seaworld jei kartu perki tai nuolaida gauni. Disney irgi is viso 4 parkai, tai perkant pasa i daugiau nei 1 iseina pigiau. Internete pasiziurek.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 11:32)
Dar vienas klausimas - kokios trukmes dabar vizas duoda? Metams daugiau, ar dar duoda ir 10 metu??

Nors ir senokai klausimas buvo užduotas, bet atsakysiu, kad ir dabar duoda 10 metų vizas. Tėvai rugpjūčio mėnesį gavo po 10 metų vizas thumbup.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip su elektros prietaisais? Juk ir itampa kita ir kistukai? g.gif Sakė reikalingi adapteriai, bet jų Lietuvoj nėra, o JAV irgi ne visur rasi..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūzia @ 2007 09 12, 08:45)
O sakykit, kaip su elektros prietaisais? Juk ir itampa kita ir kistukai?  g.gif  Sakė reikalingi adapteriai, bet jų Lietuvoj nėra, o JAV irgi ne visur rasi..... verysad.gif

ziurint apie kokiu elektriniu prietaisus sneki?

jei telefonui ar kompui pasikraut - tai paprastai jie yra pritaikyti skirtingoms srovems ir tereikia tik kistuko kito - parduoda juos visur: oro uostuose, prekybos centruose ir technikos parduotuvese. Kainuoja centus

Jei fenui ar dar ten kam tai reiks sroves adaptoriaus. Velgi ju maciau ir oro uostuose ir technikos parduotuvese (Home Depot, Ace HArdware, Kmart, Wal-Mart ir taip toliau). Paprasciausi (na tokie fenams ir pan) kainuoja apie $30, bet jei reikia kazko rimciau (pvz plauku tiesinimo znyplems jau reikia to "kazko rimciau") tai kainuos daug daugiau - geriau jau pati prietaisiuka nusipirkt cia smile.gif

O lietuvoj adapteriu gali but - bent jau kistukus tai mano tevas kazkada senukuose pirko, tai gal ir adapteriu yra?
Atsakyti
Kaip tai adapterių nėra niekur blink.gif blink.gif Ir vienoj pusei atlanto yra per akis įvairių srovių ir kitoj.
Kokiam mieste lietuvoje, jeigu kaune pasakysiu kur ieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu visą Vilnių aplaksčiau ir neradau adpterių unsure.gif Kištuką radau, bet adapterių sako, nė nerasiu niekur turbūt Lietuvoj verysad.gif Tiesiog nepopuliaru.... Is ten atsiveztiems prietaisams (perejimas is 110 i 240 V) yra, bet is mūsų į Amerikietišką nėra schmoll.gif .
Beje aš pažiūrėjau pas mane ir ant kelioninio feno yra perjungimas srovės. O,tai netgi ir tokima reikia adapterio? g.gif Tiesa srove 115 V, tai perdaug turbūt?
Atsakyti
jei prietaise yra perjungiama srove tai adaptoriaus nereiks - kistuko tik. Srove 115 neperdidele. Bet kam tu veziesi fena? jei kaip turiste keliausi taigi viesbuciai paprastai turi, o jei i svecius pas kazka tai irgi.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 09 13, 18:18)
jei prietaise yra perjungiama srove tai adaptoriaus nereiks - kistuko tik. Srove 115 neperdidele. Bet kam tu veziesi fena? jei kaip turiste keliausi taigi viesbuciai paprastai turi, o jei i svecius pas kazka tai irgi.

Ačiū labai 4u.gif
Iš tiesų tada feno nesivešiu , jei visur yra. drinks_cheers.gif O telefonui ir fotikui pakrovėjas vadinasi veiks thumbup.gif , kištuką paskolino rolleyes.gif .
Atsakyti