Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Labai super temuke.... wink.gif
O pries kiek laiko reikia pradeti tvarkytis dokumentus
del vizos, jeigu nori vaziuoti kaip i kelione porai savaiciu ???
Labai noriu isvaziuoti, tik bijau eiti i ambasada ir negaut vizos...

Atsakyti
QUOTE(indre* @ 2008 01 12, 17:35)

manau bent pries 2 men maziausiai. kadangi pati per 1 men turejau susisukti gavus dok. tai kelione pabrango. bilietus teko pirkti ankstesnius. siaip geriausiai pries 6 men. tada mazdaug gali ir sezona rinktis. nes nuo jo priklauso ir keliones kaina.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 01 11, 15:41)
jei ne paslaptis, gal gali isduoti koki darba dirbai?  blush2.gif  4u.gif

dirbau visokius, ir atrakcijonu parke, ir viesbutyje, ir restorane. kartais buna kad darbdavys suteikia nemokama gyvenima, kas manau labai gerai.

QUOTE(indre* @ 2008 01 12, 09:35)

as pradejau darbo ieskotis man rodos jau nuo lapkricio men. pasirasem sutarti, tada su ja ejau vizos. man rodos kuo anksciau, tuo geriau. pigesni bilietai, man rodos as vizos ejau kaskur kovo menesi, tada ir del isankstines sesijos pradejau tartis. bet jau senokai viskas buvo, tai gal dabar kas pasikeite.
Atsakyti
Dabar dėl vizų girdėjau tik balandį galima kreiptis
Papildyta:
QUOTE(indrute79 @ 2008 01 11, 00:33)
esu vaziavus keleta kartu, ir ne vieno nesigailiu, dar vaziuociau ir vaziuociau...bet va taip ir strigau cia trecia karta atvaziavus biggrin.gif
uzsidirbti tikrai pavyko, ir pakeliauti nemazai tikrai teko, taip kad tikrai geras dalykas studentams. thumbup.gif

Kaip ten į tave žiūri kaip nelegalią? Aš irgi trečią kartą ruošiuos išvažiuot ir norėčiau pasilikti, nes toje Lietuvoje mane viskas skaudina. Daug blogų prisiminimų, o ten praleistą laiką prisimenu su nostalgija wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2008 01 15, 04:06)
Papildyta:
Kaip ten į tave žiūri kaip nelegalią? Aš irgi trečią kartą ruošiuos išvažiuot ir norėčiau pasilikti, nes toje Lietuvoje mane viskas skaudina. Daug blogų prisiminimų, o ten praleistą laiką prisimenu su nostalgija  wub.gif  wub.gif

as susitvarkiau dokumentus.
nelegalu cia nemazai, bet visi kaskaip gyvena, dirba, kas mokosi gal, perkasi NT, steigiasi savo biznius, kuria seimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrute79: 15 sausio 2008 - 17:50
QUOTE(indrute79 @ 2008 01 15, 18:47)
as susitvarkiau dokumentus.
nelegalu cia nemazai, bet visi kaskaip gyvena, dirba, kas mokosi gal, perkasi NT, steigiasi savo biznius, kuria seimas smile.gif

Tai taip žinau aš dėl šito .. Domėjaus. Man šiaip įdomus požiūris tavo draugų ten, vietinių. O turi galimybę grižti i Lietuvą ir vėl išvažiuot? AR jau pasilikus reikia ir būt?
Atsakyti
is kur cia tokia klaidinga informacija, kad del vizu tik balandi gali kreiptis? gali kreiptis kada tik nori, paprastai yra eile nuo 1 iki 2 sav kada gali uzsiregistruot.
Atsakyti
Bent jau del H2B kvies tik balandį
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2008 01 15, 23:11)
Bent jau del H2B kvies tik balandį

o čia kokia? turistinė?
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 01 16, 00:29)
o čia kokia? turistinė?

Ne čia darbo viza iki 8 mėnesių, bet galima tik vieną darbą legaliai dirbti.
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2008 01 15, 23:35)
Ne čia darbo viza iki 8 mėnesių, bet galima tik vieną darbą legaliai dirbti.

Ai aišku supratau, aš irgi gal eisiu neužilgo į ambasadą, gal duos vėl vizą. Turėjau 5metę, buvau 5 kartus jav, tai gal ir šį kart duos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2008 01 15, 10:17)
Tai taip žinau aš dėl šito .. Domėjaus. Man šiaip įdomus požiūris tavo draugų ten, vietinių. O turi galimybę grižti i Lietuvą ir vėl išvažiuot? AR jau pasilikus reikia ir būt?

vietiniu toks ir poziuris, kiek zmoniu tiek nuomoniu. vieni smerkia, nesupranta kaip taip galima gyventi, kiti nekreipia demesio. didziausias minusas nelegalu, kad negali grizti kada nori i Lieetuva. o kas ka galvoja, tai koks gi skirtumas. kiekvienas daro kaip kam iseina, o del kitu nuomones manau maziausiai reiktu pergyventi. gyveni tu, o ne kiti. svarbiausia tau butu gerai taip gyventi kaip pasirinkai.
as asmeniskai galimybe vazineti turiu. smile.gif
Atsakyti