Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2007 11 03, 21:40)
manau tai tik tavo blogas experiencas ir tikrai nereiketu visiems pabuvojus JAV ar konkreciau Floridoj pulti keistis kreditiniu korteliu.

Uzsienio mamu temoje atskira topikas yra, tikrai ne man vienai kazkas panasaus nutiko, o kad papasakojau savo patirti - negi kito pasakoti? As kalbu apie pigesnius viesbucius ir butent Kissimmee miestuke tokiu pilna. FL ir prekybos centre, ir bare ne karta yra ismuse dviguba saskaita ir ne man vienai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri galite papasakoti apie Cikaga. Turesiu tik savaitele, todel noretusi pamatyti svarbiausius, idomiausius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(gabce @ 2007 11 16, 09:20)
Sveikos mergaites, gal kuri galite papasakoti apie Cikaga. Turesiu tik savaitele, todel noretusi pamatyti svarbiausius, idomiausius dalykus.

paskaityk puslapi ar du atgal kaip tik apie Chicaga pasakojau siek tiek wink.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,as irgi kaledoms ruosiuosi i amerika,atostogu:super noreciau paklausti del formu pildymo lektuve,kiek zinau reikia rasyti kur apsistosi ir panasiai,ar migracijos tarnyba issamiau domisi apie apsistojimo vieta?
Atsakyti
formos yra dvi: viena muitines, kita imigracine. Yra pavyzdziu internete jei pasigooglinsi.

Imigracijos pareigunai paprastai per daug nesikabineja ir neklausineja, nebent kazkuo itartina pasirodysi.

tiesa jei skrendi su seimos nariu tai pildot tik viena muitines forma seimai (zalia forma), bet imigracine (balta forma) kiekvienam zmogui atskirai wink.gif
Atsakyti
geras,atrodo Amerikoj pries 2-3 metus buvau,bet mano viza dar galioja bigsmile.gif
ka zinot apie vasara Jav?ar ten duoda darbo is europos atvaziavusiems nepilnameciams?nes kiek zinau tne nuo 16 dirbt leidzia g.gif
Atsakyti
jei ta viza turistine tai jokio legalaus darbo negausi...
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galite parasyti, gal turejote patirties kokia tikimybe gauti JAV viza? Mano brolis pries 6 m isvyko legaliai i JAV bet laiku negrizo ir dabar gyvena JAV. Labai noreciau nuvykti aplankyti. Patarkite kaip man rasyti ar kad brolis JAV ar lietuvoje kazkur ukininkauja? ar yra tikimybe kad man duos viza? Padeeekite...
Atsakyti
Na kad brolis ten nelegaliai tai manau geriau nutylėt, nors ir taip jie viską matys.
Geriausią nepersistenk meluodama, o jeigu meluosi tai viską paremk tvirtais dokumentais, kas tai labai sunku. Ir svarbiausią įrodyk kad tikrai grįši atgal į lietuvą. O tai gali būtų, vaikai like lietuvoje, sutuoktinis, nekilnojamas turtas, seni tėvai ir t.t.
Atsakyti
jei brolis yra JAV jie ta tikriausiai zino... todel jei meluosi ir pagaus, vizos negausi. Nutyleti neiseina, nes anketoj yra juoda ant balto klausimas "ar gyvena JAV artimu giminaiciu: tevu, vaiku, broliu, seseru ir pan" su atsakymais "taip" arba "ne". taigi nutylejimas cia nepasirinkimas. As sakyciau, zymek, kad brolis gyvena ten - bet jus suauge zmones tu jo gyvenimo nereguliuoji, jus nebendraujat, tu nieko apie ji daugiau nezinai, ir butu gerai kad tavo keliones planas i JAV neturetu tos valstijos kur jis gyvena... Na ta prasme jei jis gyvena Niujorke, tai gal nepasakok, kad ir tu vaziuoji i Niujorka.
Atsakyti
QUOTE(Meskyte1 @ 2007 12 28, 09:33)
gal kas galite parasyti, gal turejote patirties kokia tikimybe gauti JAV viza? Mano brolis pries 6 m isvyko legaliai i JAV bet laiku negrizo ir dabar gyvena JAV. Labai noreciau nuvykti aplankyti. Patarkite kaip man rasyti ar kad brolis JAV ar lietuvoje kazkur ukininkauja? ar yra tikimybe kad man duos viza? Padeeekite...

manau, kad labai mažai šansų.
Aš turėjau turistinę vizą 10čiai metų, 1996 m atostogavau Kalifornijoje, nieko nepažeidžiau, bet pasikeitus aplinkybėm reikėjo pakeisti pasą ir pagal tuo metu galiojančią tvarką viza dingo kartu su kečiamu pasu. Po to į JAV legaliai išvyko mano brolis su studentiška darbo viza 2 metams ir aš norėjau po metų jį aplankyti ir...šiš. Nieko man nedavė, nors čia buvo ir mano namai, ir neblogos pajamos, ir dukra...
Šiaip nežinau , gal dabar kas ir pasikeitė, bet apie JAV ambasadą man tik nemalonūs įspūdžiai palikę schmoll.gif
Atsakyti
Na va, artėja mano kelionė thumbup.gif liko pora mėnesiukų, gal kiti pasakytų, kad daug liko, bet pagalvojus apie pilną pasiruošimą- oi kiek mažai g.gif
Vis tik sugalvojom, kad užteks mums ir vienos dienos atrakcionams, tad vieną dieną palikom Tampai smile.gif Na tai, prašau papasakokit man apie Tampą. Prašau prašau 4u.gif
Atsakyti