Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Gyncė @ 2008 01 16, 00:37)
Ai aišku supratau, aš irgi gal eisiu neužilgo į ambasadą, gal duos vėl vizą. Turėjau 5metę, buvau 5 kartus jav, tai gal ir šį kart duos ax.gif

O cia ta 5iems metams turistinė? Kaip tokias išvis gauti? Eiti ir prašyti ir viskas? smile.gif

QUOTE(indrute79 @ 2008 01 16, 00:50)
vietiniu toks ir poziuris, kiek zmoniu tiek nuomoniu. vieni smerkia, nesupranta kaip taip galima gyventi, kiti nekreipia demesio. didziausias minusas nelegalu, kad negali grizti kada nori i Lieetuva. o kas ka galvoja, tai koks gi skirtumas. kiekvienas daro kaip kam iseina, o del kitu nuomones manau maziausiai reiktu pergyventi. gyveni tu, o ne kiti. svarbiausia tau butu gerai taip gyventi kaip pasirinkai.
as asmeniskai galimybe vazineti turiu.  smile.gif

Smagu, kad tai gavos tau smile.gif Aš užtad ir nenoriu nelegaliai likti,nes noriu turėt galimybę, kada noriu , tada grišti i LT ir vėl išvažiuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2008 01 16, 00:09)
O cia ta 5iems metams turistinė? Kaip tokias išvis gauti? Eiti ir prašyti ir viskas? smile.gif

Jo turėjau paprastą turistine 5mete vizą. Tai tiesiog eini ir prašai, bet turi įrodyt pas ką būsi ir kad tikrai grįši, bent jau anksčiau taip buvo kaip dabar velnias čia žino g.gif
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2008 01 15, 17:11)
Bent jau del H2B kvies tik balandį

cia gal butent pagal tavo programa vaziuojant.. siaip h2b neturi apribojimu kuriuo metu laiku del ju kreiptis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O gal kas zinot, ar yra viza, suteikianti teise dirbti, bet ne J1 ir ne H2B? Pirmosios man neduos, o su antra labai sudetinga procedura.. blink.gif Labai noreciau meteliams kitiems ten nuvykt dar pasibut.. Applainciau turistinei, bet su ja jau tik nelegaliai dirbt galima.. doh.gif Aisku, geriausia butu zalia korta islost, bet as, tundra, praeitais metais nesuskubau registruotis ir sedziu ant ledo dabar.. verysad.gif biggrin.gif Gal kas turit kokiu geru patarimu sitose biurokratinese vingrybese? blush2.gif
Atsakyti
sveikos keliauninkės mirksiukas.gif
2003 m. buvau JAV ir noriu dabar nuvykti su vyru. pasirodysiu kaip tundra, bet klausiu ir jei galite padėti, būčiau labai dėkinga wub.gif
1. abu esam pareigūnai ir vaikas 8 mėn, tai manau, kad vizą gautume, kaip ir garantas yra, kad grįšim. per kiek maždaug laiko gaunama viza?
2. bandžiau žiūrėti pigių bilietų adresų, bet nelabai ką berandu. norim vykti ne per agentūrą, o tiesiog pakeliauti. ar galite parašyti adresus pigių bilietų į JAV. kažin kokiu metų laiku bilietai yra pigesni? kur geriausias persėdimas, ko gero Frankfurte?

kiek maždaug kainuoja automobilio nuoma, aišku priklausomai nuo valstijos, bet daug maž g.gif
kol kas tiek klausimų, ačių už atsakymus mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Ramasta, man pakol kas pigiausius bilietus į visas šalis pasiūlo tik www.lektuvu.lt .
O persėdimas tai koks skirtumas kur? Buvau ur amsterdama, ir varšuvoj, ir frankfurte, kopenhagoj ir dar daugybe eiropos šalių oro uostuose, tai man sakyčiau visi vienodi.
Aš tai nežiūriu per kur, o žiūriu kad būtų trumpiausias laikas tarp persėdimų, nervuoją kai reikia laukti po 5 val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramasta @ 2008 01 16, 14:20)
kiek maždaug kainuoja automobilio nuoma, aišku priklausomai nuo valstijos, bet daug maž g.gif
kol kas tiek klausimų, ačių už atsakymus mirksiukas.gif  wub.gif

500 $ savaitei, 6ių vietų ( į dieną kainos nuo 50$ ) Paprastesnės mašinos savaitei iki 300$ buvo smile.gif Valstija Virdžinija (VA)
Atsakyti
QUOTE(Ramasta @ 2008 01 16, 05:20)
2. bandžiau žiūrėti pigių bilietų adresų, bet nelabai ką berandu. norim vykti ne per agentūrą, o tiesiog pakeliauti. ar galite parašyti adresus pigių bilietų į JAV. kažin kokiu metų laiku bilietai yra pigesni? kur geriausias persėdimas, ko gero Frankfurte?

gal pabandyk cia kayak

arba gal cia greitai

siaip pasedek internete, tikrai turetum rasti kaska.

del masinu yra labai daug kompaniju, velgi, reikia ieskoti.
Hetz
Enterprise
avis
ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Ka patartumet aplankyti Los Angele? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2008 01 14, 21:28)
dirbau visokius, ir atrakcijonu parke, ir viesbutyje, ir restorane. kartais buna kad darbdavys suteikia nemokama gyvenima, kas manau labai gerai.

noreciau padirbeti restorane arba viesbutyje ax.gif Anglu moku, bet baisoka, jei reiktu, kaip jie patys sako, moket visokius darbus dirbt ir jeigu reiktu su kokiais klientais dirbt, pvz. padaveja ir pan. kad nesusisnekesi doh.gif bet gal normali ta baime, nerimas? unsure.gif O paciai koks darbas labiausiai patiko? Gal kur maziau sunkumu buvo, kur daugiau mokejo? Ar gal kuriam nors darbe labai nusiplukdavai? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2008 01 16, 22:43)
Ka patartumet aplankyti Los Angele?  wub.gif

Ramiojo vandenyno pakrante, pvz Malibu beach, Holivudo bulvara, o visu pirma, tai disneyland'a ir universal studios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 16 sausio 2008 - 23:11
QUOTE(begike @ 2008 01 16, 14:44)
noreciau padirbeti restorane arba viesbutyje  ax.gif  Anglu moku, bet baisoka, jei reiktu, kaip jie patys sako, moket visokius darbus dirbt ir jeigu reiktu su kokiais klientais dirbt, pvz. padaveja ir pan. kad nesusisnekesi  doh.gif  bet gal normali ta baime, nerimas?  unsure.gif O paciai koks darbas labiausiai patiko? Gal kur maziau sunkumu buvo, kur daugiau mokejo? Ar gal kuriam nors darbe labai nusiplukdavai?  smile.gif  4u.gif

jei nors kiek moki, tikrai susisnekesi, o kad visokiu bajeriuku bus, tai dar tik linksmiau biggrin.gif dauguma amerikonu geranoriski, pakartoja, leciau pasako jei kas neaisku, ypac jei dirbtum tose vietose, kur daugiau studentu is uzsienio. pirmais metais dirbau atrakcijonu parke, viesbutyje, buvo isties linksma, pamaciau atostogaujancius zmones, atsipalaidavusius biggrin.gif dirbome prie vandenyno, tai nedarbo valandos buvo tiesiog nuostabios. Plezai, bariukai, klubai, nauji draugai ir t.t. miegodavom po kelias val. per para ir uztenkdavo. gyvenome man rodos nemokamai, nes viesbutis kuriame dirbome, suteike nemokama kambari.
antrais metais dirbau golfo klube, kuris irgi suteike studentams nemokama pragyvenima ir maista, velgi susitaupe kaskiek.
visur buvo smagu padirbeti, susipazinti su kitais zmonemis, kitomis kulturomis ir t.t. kiek esu dirbusi, labiausiai gal padaveja patiko, sutinki ivairiausiu zmoniu, diena greitai praeina, nemonotoniskas is esmes darbas.
o tu turi kokiu pasiulymu jau gal?
Atsakyti