Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2008 01 23, 18:47)
aisku, deja tiesiai pagal specialybe darbo vizos turiu omeni ilgalaikes H1b negausi... nes teise, kad praktikuotis turi but cia mokslus pabaigus ir licenzijas gavus... gali gal kokia stazuote su H2b susiveikt kaip "paralegal" (teisininko padejejas ar kazkas panasaus), bet tai jau tau kaip karjeroj tai butu is esmes zingsnis atgal...
Jeigu tikrai turi planu gyventi JAV ir t.t. - tai as tavo vietoj su visais LT universiteto kreditais bandyciau cia stoti i teise (galbut kai kuriuos dalykus uzskaitytu ir nereiktu mokytis) - teises magistratura siaip cia apie 3 metus trunka - reikia tam studentishkos f1 vizos. O paskui jau galima ir darbo vizos prasyt su vietiniu issilavinimu, plius busi apsitrynus jau cia wink.gif

Aciu uz info ax.gif Zinau, kad tai imanoma, bet tikrai nera paprasta.. Reiks pabrowsint, gal rasiu ka idomaus ir realaus. Idomu, kaip ten su tuo musisko diplomo pripazinimu.. Ot kad taip priimtu mane, lekciau visom keturiom.. lotuliukas.gif Bet kita vertus - SB irgi negaleciau palikt cia, vat ir problema.. g.gif
Atsakyti
MichGirl, ar esi Prie Niagaros kriokliu buvus? Kaip manai ar verta ten kovo men varyt? Gal kas zino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2008 01 25, 10:39)
MichGirl, ar esi Prie Niagaros kriokliu buvus? Kaip manai ar verta ten kovo men varyt? Gal kas zino?  g.gif

taip esu buvus... su kazkuo jau kalbejau sioj temoj apie tai... paversk keleta psl atgal.. bet siaip tai kovo menesi bus uzdarytos tokios atrakcijos kaip plaukimas laiveliu prie kriokliu, ir Cave of the Winds (kur turi dalimybe i krioklius pazvelgt is apacios) - tas daug daug idomiau nei tik siaip paziurejimas i juos. as asmenishkai kadangi turejau vaziuot 6.5 val iki kriokliu is cia kur gyvenu, tai buciau nusivylus, jei nebutu buve tu atrakciju, o tik siaip paziuret galima.. bet tai cia as - kitiems gal idomu ir vien tai butu buve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 25, 23:34)
taip esu buvus... su kazkuo jau kalbejau sioj temoj apie tai... paversk keleta psl atgal.. bet siaip tai kovo menesi bus uzdarytos tokios atrakcijos kaip plaukimas laiveliu prie kriokliu, ir Cave of the Winds (kur turi dalimybe i krioklius pazvelgt is apacios) - tas daug daug idomiau nei tik siaip paziurejimas i juos. as asmenishkai kadangi turejau vaziuot 6.5 val iki kriokliu is cia kur gyvenu, tai buciau nusivylus, jei nebutu buve tu atrakciju, o tik siaip paziuret galima.. bet tai cia as - kitiems gal idomu ir vien tai butu buve  smile.gif

aciu uz patarimus. siaip jau abejojau gerokai, o tu galutinai itikinai. krioklius pamatysiu kitakart smile.gif o ta laika skirsim ramiam poilsiui. greiciausiai sausim i Atlantik City ar bet kuriam kitam miesteliui tarp Washingtono iki NYC prie vandenyno. Norisi vejuoto, banguoto vandenyno smile.gif gal kas turi kokiu pasiulymu grazioms vietoms toje atkarpoje?
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2008 01 25, 08:39)
MichGirl, ar esi Prie Niagaros kriokliu buvus? Kaip manai ar verta ten kovo men varyt? Gal kas zino?  g.gif

as esu buvus rugseji ir kova, tai nepalyginamai skiriasi. kova dar salta, vejas...
o kodel tu butent nori i ta atkarpa nuvykti. man asmeniskai Atlantic City nepaliko jokio ispudzio, o dar tuo metu irgi bus saltoka, mazai atrakciju.
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2008 02 03, 20:22)
as esu buvus rugseji ir kova, tai nepalyginamai skiriasi. kova dar salta, vejas...
o kodel tu butent nori i ta atkarpa nuvykti. man asmeniskai Atlantic City nepaliko jokio ispudzio, o dar tuo metu irgi bus saltoka, mazai atrakciju.

na bet kokiu atveju vaziuosim is Washingtono i NYC tai pakeliui norisi lanksta adaryt ir vandenyna aplankyt. ramybes diena apturet. gal ir saltoka bus, bet man sentimentai puola smile.gif norisi mazo miestelio prie vandenyno smile.gif as Maine dirbau pora vasaru, bet jo nepasieksim, tai ieskau analogu smile.gif

Gal kas galit ka pasiulyt?
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2008 02 04, 10:59)
na bet kokiu atveju vaziuosim is Washingtono i NYC tai pakeliui norisi lanksta adaryt ir vandenyna aplankyt. ramybes diena apturet. gal ir saltoka bus, bet man sentimentai puola smile.gif norisi mazo miestelio prie vandenyno smile.gif as Maine dirbau pora vasaru, bet jo nepasieksim, tai ieskau analogu smile.gif

as esu dirbus Seaside Heights, NJ, mielas maziukas miestukas. dar labai patiko Point Pleasant. bet cia jau jie maziukai tokie, ne kaip Atlantic City.
Atsakyti
sveikos, mamytes
planuoju su vaiku ir su vyru skristi atostogoms i JAV
tik tokia problemele kylo:
vyras turi zalia korta, gavo per tevus, o as neturiu eisiu vizos,
gal kas zinote, kokie sansai, kad gausiu viza sau ir vaikuciui?
Atsakyti
nu tu pati pagalvok kokios nesamones klausi? is kur mes zinom kokie tau sansai gauti viza, kokia tao situacija ir panasiai.. nu ir idomus zmones kai kurie blink.gif
Atsakyti

[/quote]

Ten nemazai tokiu nediduku ramiu miesteliu salia vandenyno. Gal Rehoboth Beach, DE? Man patiko. Be to, galima tiesiog keliauti pakrante ir aplankyti daugiau vietu. Kaip tau faina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo applebee: 11 vasario 2008 - 15:11
Buvau vakar ambasadoj, vizą gavau 10 mete ax.gif bet aš prieš tai turėjau 5 mete.
Atsakyti
QUOTE(mamulka @ 2008 02 06, 19:57)
sveikos, mamytes
planuoju su vaiku ir su vyru skristi atostogoms i JAV
tik tokia problemele kylo:
vyras turi zalia korta, gavo per tevus, o as neturiu eisiu vizos,
gal kas zinote, kokie sansai, kad gausiu viza sau ir vaikuciui?

Jeigu uzdarbis labai thumbup.gif ir turetum bilietus, tikslu plana kur kiek dienu busi, kur apsistosi, kas priims, kas pades - siu zmoniu kontaktus ir aisku irodyma kas tave laiko Lietuvoje ir kodel i ja butinai grisi. Tada sansai normalus.
Jeigu per mazai irodymu, kad grisi i LT - tada sansu nelabai.

As kai ejau, galvojau, kad nelabai turiu sansu - nes netekejusi, be jokio nekilnojamo turto, ne studente, kazkokiu isipareigojimu neturiu, rysio su LT kaip ir nera. Taciau vaziavau i vestuves pas drauge, kuris yra US piliete, turejau visa atostogu plana kiekvienai dienai... uzdave vos 3 klausimus ir dave viza.
Atsakyti