
Taip taip,as kepu toki su sviestu,tai kazkas net klause kuo as juos laistau,kad tokie skanus
o as ju visai nelaistau,je sudreksta nuo bet kokio kremo...

QUOTE(daividija @ 2010 10 27, 14:14)
Taip taip,as kepu toki su sviestu,tai kazkas net klause kuo as juos laistau,kad tokie skanus
o as ju visai nelaistau,je sudreksta nuo bet kokio kremo...

Koks ten biskvitas?
QUOTE(RiMami @ 2010 10 27, 11:13)
Jei nenurodytos proporcijos tai darau gan saldų sirupą, na maždaug ant 1/2-2/3 st.
***** per velai perskaiciau






Vakar dar bandziau rozytes daryti is sokolado balto. Velnias geibsta jos



Ir minkant ta sokolada man joks riebaliukas neisbego, gal ilgiau minkit reikejo

ne nu aš nesuprantu... ar ač čia kažko nemoku ar kas...
kepu rafaelo.. nu man vistiek kepimo milteliai ziauriai jaučias
jau dėjau mažiau nei priklauso, bet.... ar citrina paskui juos užmuš
kepu rafaelo.. nu man vistiek kepimo milteliai ziauriai jaučias


O kiek dedi kepimo milt?aš ant 5 kiaušiniu biskvito dedu 1 arb.šaukšt.milteliu.....tada nieko ten nesijaučia......
sveikos, turiu du klausimus.
1. Sokoladine saldainiu mase pagal Rimari - ar galima deti balta sokolada? jei ne, tai ar tinka sokoladine sia mase dengti Rafaelo torta? Ar skonis nesipjauna?
2. Saldainiu mase- ar ja dengiant torta reikia ji aptepti sviestiniu kremu?
1. Sokoladine saldainiu mase pagal Rimari - ar galima deti balta sokolada? jei ne, tai ar tinka sokoladine sia mase dengti Rafaelo torta? Ar skonis nesipjauna?
2. Saldainiu mase- ar ja dengiant torta reikia ji aptepti sviestiniu kremu?
QUOTE(kirbe @ 2010 10 27, 21:49)
O kiek dedi kepimo milt?aš ant 5 kiaušiniu biskvito dedu 1 arb.šaukšt.milteliu.....tada nieko ten nesijaučia......

aš tai pagal receptą


jaučiu čitą biskvitą paliksiu... galės bernai suvalgyt... ir jaučiu iškepsiu biskvitą iš ananasinio torto

3 kiausiniai
250 g .cukraus
1 pakelis vanilino
100g. miltu
100g. krakmolo
1 pakelis kepimo milteliu
kaži ar baisus jau ten skirtumas bus

QUOTE(bonza @ 2010 10 27, 22:03)
sveikos, turiu du klausimus.
1. Sokoladine saldainiu mase pagal Rimari - ar galima deti balta sokolada? jei ne, tai ar tinka sokoladine sia mase dengti Rafaelo torta? Ar skonis nesipjauna?
2. Saldainiu mase- ar ja dengiant torta reikia ji aptepti sviestiniu kremu?
1. Sokoladine saldainiu mase pagal Rimari - ar galima deti balta sokolada? jei ne, tai ar tinka sokoladine sia mase dengti Rafaelo torta? Ar skonis nesipjauna?
2. Saldainiu mase- ar ja dengiant torta reikia ji aptepti sviestiniu kremu?
Torta aptepti sviestiniu kremu reikia

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 27, 22:20)
As dedu 2 nubrauktus saukstelius - nesijaucia jokio pasalinio skonio...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 27, 11:23)
O as biskvitus sulaistau negausiai...
nes man nepatinka, kai buna slapi.. ant vieno biskvito laksto, kokius 3 saukstus skyscio ir to pakanka.. neisivaziduoju, kaip ten i rafaelo biskvita reikia vos ne puslitri skyscio sulaistyt
ir as i vandenuko sirupeli visad citrinos sulciu ispaudziu.
Suprantu dabar, kodel pas kai kurias gaunasi 24 cm skersmens tortas virs 3 kg


Suprantu dabar, kodel pas kai kurias gaunasi 24 cm skersmens tortas virs 3 kg

tikrai taip


QUOTE(akvilyte @ 2010 10 27, 22:20)

aš tai pagal receptą


jaučiu čitą biskvitą paliksiu... galės bernai suvalgyt... ir jaučiu iškepsiu biskvitą iš ananasinio torto

3 kiausiniai
250 g .cukraus
1 pakelis vanilino
100g. miltu
100g. krakmolo
1 pakelis kepimo milteliu
kaži ar baisus jau ten skirtumas bus

bet tai irgi daug kepimo milteliu...ir dar tik ant 3 kiaušiniu......


QUOTE(kirbe @ 2010 10 28, 18:24)
bet tai irgi daug kepimo milteliu...ir dar tik ant 3 kiaušiniu......
...nesuprantu kam ju reikia tiek......aš sakau y visus biskvitus dedu 1 a.š arba visai nededu......na žinoma jei biskvitas su riebalais tada reikia.....o jeigu va tokie paprasti kiaušiniai ,cukrus ,miltai-tai nebutina......o aš tik tokius ir kepu..... 



