Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 69 tema

QUOTE(saintlina @ 2010 09 06, 11:27)
ar čia buvęs torrents.ru? Ot, varna, visai nepagalvojau apie šitą lobyną. Ačiū  4u.gif

jo, taspac smile.gif
Atsakyti
Ir vėl aš pas jus 4u.gif Perskaityta "Valgyk.Melskis.Mylėk" išties didelio įspūdžio nepaliko schmoll.gif Dabar įpusėjau "Devyniolika minučių". Jei ne knygos storis, gal ir greičiau skaitytųsi,bet...reikia atrasti tinkamą pozą, kad patogu būtų nulaikyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2010 09 06, 13:10)
Ir vėl aš pas jus 4u.gif Perskaityta "Valgyk.Melskis.Mylėk" išties didelio įspūdžio nepaliko schmoll.gif Dabar įpusėjau "Devyniolika minučių". Jei ne knygos storis, gal ir greičiau skaitytųsi,bet...reikia atrasti tinkamą pozą, kad patogu būtų nulaikyti rolleyes.gif

biggrin.gif
Aš vis apie tokį daiktą pasvajoju: http://www.easy-read.com/ , bet, įtariu, storoms knygoms nelabai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2010 09 06, 12:10)
Ir vėl aš pas jus 4u.gif Perskaityta "Valgyk.Melskis.Mylėk" išties didelio įspūdžio nepaliko schmoll.gif

Che che, sakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2010 09 06, 13:10)
Ir vėl aš pas jus 4u.gif Perskaityta "Valgyk.Melskis.Mylėk" išties didelio įspūdžio nepaliko schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif nemažai jiišgrta, bet man taip lėtai skaitėsi, o apie Indiją išvis vos vos perskaičiau, beveik kas antrą eilutę cool.gif
nors knyga pagal aprašymą ir pačią idėją mano skonio, bet man rašymo stilius nepatiko- neįtraukiantis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 09 06, 15:21)
pritariu drinks_cheers.gif nemažai jiišgrta, bet man taip lėtai skaitėsi, o apie Indiją išvis vos vos perskaičiau, beveik kas antrą eilutę cool.gif
nors knyga pagal aprašymą ir pačią idėją mano skonio, bet man rašymo stilius nepatiko- neįtraukiantis schmoll.gif

Aš tai jos net skaityt nenoriu, nes pamačiau filmo anonsą ir ten vaidina Julia Roberts. Automatiškai ją įsivaizduosiu, o ji man laaabai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 09 06, 10:50)
Dar neskaičiau, bet turiu  mirksiukas.gif

O šitą gal gali paskolinti? Man "Pragaro virtuvės vaikėzai" labai patiko, bet ši, sako, prastesnė, tai gailiu pinigų savai nusipirkti.
Aš nusipirkau (eseistams man pinigų negaila) A. Andriuškevičiaus "Rašymas dūmais". Dabar skaitau ir džiaugiuosi ir aplink ką nutveriu - džiuginu. Smagūs pamąstymai apie kultūrą, meną ir kitus panašius niekus.
Marakeš, gal jau Grajausko "Mažumynus" skaitei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarelia: 06 rugsėjo 2010 - 14:59
QUOTE(gintarelia @ 2010 09 06, 15:58)
O šitą gal gali paskolinti? Man "Pragaro virtuvės vaikėzai" labai patiko, bet ši, sako, prastesnė, tai gailiu pinigų savai nusipirkti.
Aš nusipirkau (eseistams man pinigų negaila) A. Andriuškevičiaus "Rašymas dūmais". Dabar skaitau ir džiaugiuosi ir aplink ką nutveriu - džiuginu. Smagūs pamąstymai apie kultūrą, meną ir kitus panašius niekus.
Marakeš, gal jau Grajausko "Mažumynus" skaitei?

Gerai, atnešiu kitą susitikimą. Aš ją vyrui paskaityt pirkau ir jis buvo baisiai sužavėtas.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 09 05, 21:13)

Niekaip nesuprantu, tu juk neskaitai fantastikos, kodėl tada pirkai Frajų?  g.gif
Susidomėjai Frajumi?  mirksiukas.gif Žinai, o man atrodo, kad tau gal ir patiks  g.gif  Bijau prognozuoti, juk nepastebėjau, kad mėgtum fantastiką. Bet kiekviena Frajaus istorija ir mažas nuotykis, detektyvas, mįslė, tik fantastiniam fone, gal ir užkabins tave. Oi,kaip lauksiu atsiliepimų  4u.gif  ax.gif

Oj nuvilsiu,ne sau as cia perku,noriu kai kam padovanoti mirksiukas.gif manes netraukia fantastika,nu bet gavusi pries dovanojant permesiu akytem,kaip ten kas biggrin.gif

QUOTE(agnuzeb @ 2010 09 05, 21:24)

Man siandien kazkaip uz sirdies griebia  biggrin.gif Namie vesu, biski liudna... tai nuo liudnumo Roxetais gelbejuosi  biggrin.gif

Vyk liudesiuka su linksmom dainom 4u.gif ,o su liudnom ji tik dar labiau prisijaukini.

QUOTE(martux @ 2010 09 06, 13:26)
biggrin.gif
Aš vis apie tokį daiktą pasvajoju: http://www.easy-read.com/ , bet, įtariu, storoms knygoms nelabai tinka.

bigsmile.gif noriu ir as,tik nesuprantu is kur gauti,i kokias salis siuncia,bandziau vesti No,bet nemeta kainos kronom,tik eurais....nieko ten nesuprantu angliskai...
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 09 05, 23:24)
Nu gal cia is tos serijos, visi turi ir man reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O jei is tikruju, tai buvo akcija, galvojau, o mazu patiks  ax.gif Bet... ny ocen  ax.gif

lotuliukas.gif Supratau.
QUOTE(Arktos @ 2010 09 06, 14:10)

drinks_cheers.gif Ir man ji nepatiko, nors tematika ir mano, bet strilius visai nekabino. O ir skaičiau šitą knygą po puslapėlį, įtariu, kad didesniais gabalais ji būtų geriau susiskaičiusi. g.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 09 06, 17:05)
Oj nuvilsiu,ne sau as cia perku,noriu kai kam padovanoti  mirksiukas.gif  manes netraukia fantastika,nu bet gavusi pries dovanojant permesiu akytem,kaip ten kas  biggrin.gif

verysad.gif Neatspėjau, gaila. Na, bent akytėm permesk, o gal užkabins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 09 06, 12:26)
biggrin.gif

bigsmile.gif super atrodo. Irgi norėtųsi, o tai kartais rankos net tirpsta belaikant knygą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 06, 16:05)
noriu ir as,tik nesuprantu is kur gauti,i kokias salis siuncia,bandziau vesti No,bet nemeta kainos kronom,tik eurais....nieko ten nesuprantu angliskai...

Nukopijavau: KR159.00 už vienetą;
siuntimo kaina: Kr13.83
Atsakyti