Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 69 tema

QUOTE(luiziana @ 2010 09 05, 17:45)
ryt parasysiu az mirksiukas.gif

Ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 09 05, 15:31)
O as kaip kokia durnele is inercijos paemiau ir nusipirkau pirmas dvi Frajaus knygas. Tik deja, kuo daugiau paskaitau atsiliepimu apie sias knygas, tuo labiau suprantu, kad jos ne man ir manes neuzves. Biskeli buvau pradejusi po truputi skaityti, bet manes neuzkabino ir padejau i sona. Vienu ypu perskaityti negaliu, nes tam paprasciausiai laiko truktu, reiketu visai nedirbti  biggrin.gif Tad kol kas dulka sios knygos lentynoje pas mane. O gal kas noretu is manes Fraju perimti  biggrin.gif Nors gal durna klausima uzdaviau, nes tikriausiai visos Frajaus gerbejos jo knygas jau turi  biggrin.gif

Aha, jau turi biggrin.gif
Niekaip nesuprantu, tu juk neskaitai fantastikos, kodėl tada pirkai Frajų? g.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 09 05, 15:59)
As gal galeciau periimti,kiek noresi uz jas?

Susidomėjai Frajumi? mirksiukas.gif Žinai, o man atrodo, kad tau gal ir patiks g.gif Bijau prognozuoti, juk nepastebėjau, kad mėgtum fantastiką. Bet kiekviena Frajaus istorija ir mažas nuotykis, detektyvas, mįslė, tik fantastiniam fone, gal ir užkabins tave. Oi,kaip lauksiu atsiliepimų 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 09 05, 22:13)
Aha, jau turi  biggrin.gif
Niekaip nesuprantu, tu juk neskaitai fantastikos, kodėl tada pirkai Frajų?  g.gif

Nu gal cia is tos serijos, visi turi ir man reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei is tikruju, tai buvo akcija, galvojau, o mazu patiks ax.gif Bet... ny ocen ax.gif

Siunciu visoms mergaitems labai grazia daina
http://www.youtube.c...h?v=jd4wLdoWwDI

Man siandien kazkaip uz sirdies griebia biggrin.gif Namie vesu, biski liudna... tai nuo liudnumo Roxetais gelbejuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 09 04, 23:46)
Eeeee, as kaip kokia nenormali jau isigijau sia knyga  biggrin.gif Nors dar pernykstes naujienos neskaitytos biggrin.gif  Na ka galiu pasakyti apie save, tikriausiai sergu Irvingu 

Aš, matyt, jau pasveikau, ypač po "Vandens metodo". Nesusigundžiau net už 21 lt., mugėje buvo.
Bet atsiliepimo lauksiu smile.gif

Parsisiunčiau filmą "Mergina, kuri žaidė su ugnimi", bet taip pat ugdau valią, tik pažiūrėjau, kad filmo pradžioje jau rodo tai, ko knygoje net po gero trečdalio dar nėra...
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 09 05, 12:22)
Aš tai suprantu. Nes visuomet tokiose knygose bandau rasti motyvų kodėl taip buvo elgiamasi, kaip sunki vaikystė paveikė žmogų, kas iš jo išaugo ir panašiai. Ypatingai įdomu, jei žmogus tiek pasiekęs kiek Pelzer.
Papildyta:
Ir šiaip patinka knygos, kurios remiasi tikrai išgyvenimais, nebūtinai apie vaikystę. Esu dokumentinių, autobiografinių knygų mėgėja.

Dokumentinės / autobiografinės knygos - labai platus žanras.
Mane stebina būtent "misery memoirs" ažiotažas - kad tiek daug yra jų skaitytojų, kad tų knygų tiek masiškai "prikepta", kad jos keletą metų vieną kitą keisdavo perkamiausių knygų sąrašuose. Na, vieną ar dvi tokias knygas perskaityti - ok. Bet skaityti dešimtis knygų apie traumuotą vaikystę... Nebent psichologams.
Ai, aš daug populiarių reiškinių nesuprantu - pvz., "žvaigždžių". Man žvaigždės - tai tos, kur danguje naktį šviečia biggrin.gif Ir labai buvo liūdna, kai prieš keletą metų lankydamasi Londone sužinojau, kad planetariumas uždarytas, o jo patalpas perėmė šalia įsikūręs vaškinių figūrų muziejus (dar vienas reiškinys, kurio nesuprantu rolleyes.gif ).

QUOTE(martux @ 2010 09 05, 21:40)
Parsisiunčiau filmą "Mergina, kuri žaidė su ugnimi", bet taip pat ugdau valią, tik pažiūrėjau, kad filmo pradžioje jau rodo tai, ko knygoje net po gero trečdalio dar nėra...

turbūt pakliūsiu ir aš į šių knygų verpetą. Bendradarbė žadėjo paskolinti. Tik va kaip reiks rasti laiko skaityti per rugsėjo darbų maratoną, dar nesugalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(agnuzeb @ 2010 09 05, 22:24)
Siunciu visoms mergaitems labai grazia daina
http://www.youtube.c...h?v=jd4wLdoWwDI
Man siandien kazkaip uz sirdies griebia  biggrin.gif Namie vesu, biski liudna... tai nuo liudnumo Roxetais gelbejuosi  biggrin.gif

Oi kaip myliu Roxette wub.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 09 05, 13:22)
Ir šiaip patinka knygos, kurios remiasi tikrai išgyvenimais, nebūtinai apie vaikystę. Esu dokumentinių, autobiografinių knygų mėgėja.

Jei neskaitei Lorenzo Carcaterra ‘Saugi vieta’, tai labai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 06, 10:22)
Jei neskaitei  Lorenzo Carcaterra ‘Saugi vieta’, tai labai rekomenduoju 4u.gif

Dar neskaičiau, bet turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas galėtų pasufleruoti, iš kokio rusiško puslapio galėčiau kokią e-knygutę nemokamamai parsisiųsti? Senokai besisiunčiau, o dabar kur beįlendu, visur apmokestinta.. Komunizmas baigėsi, ar ką?
Atsakyti
Rašytojo Edvard Radzinskij gerbėjoms gera naujiena - nuo šiandien prezentuojama naujausia jo knyga "Железная маска и граф Сен-Жермен". Maskvos knygų mugėje pristatymas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 06, 11:06)
gal kas galėtų pasufleruoti, iš kokio rusiško puslapio galėčiau kokią e-knygutę nemokamamai parsisiųsti? Senokai besisiunčiau, o dabar kur beįlendu, visur apmokestinta.. Komunizmas baigėsi, ar ką?

o tai rutracker netinka?
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 09 06, 10:18)
o tai rutracker netinka?

ar čia buvęs torrents.ru? Ot, varna, visai nepagalvojau apie šitą lobyną. Ačiū 4u.gif
Atsakyti