Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 69 tema

QUOTE(klopedija @ 2010 09 15, 15:00)
O dar verčiau būtų pasiskaityti Viena Ivano Denisovičiaus diena ar kokią kitą Aleksandr`o Solženicyn`o...

drinks_cheers.gif sutinku. Bet jei kam reikia kitokio žanro literatūros, tam patiks ir T.R. Smith knygos. Kai įpinta į romano siužetą.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 15, 13:04)
Mane domins atsiliepimas,lauksiu  mirksiukas.gif

Bus pioneer.gif bet gali tekti palaukti. Pradžia įdomi, bet vis tik susiduriu su nemažai nepažįstamų žodžių doh.gif

Vėl reikia pagalbos. Bandžiau ieškoti per google, bet man nepavyko, rasti konkrečios
Antagonistiškas reikšmės doh.gif Matyt nemoku aš ieškoti
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 15, 15:14)
Bus  pioneer.gif bet gali tekti palaukti. Pradžia įdomi, bet vis tik susiduriu su nemažai nepažįstamų žodžių  doh.gif

Vėl reikia pagalbos. Bandžiau ieškoti per google, bet man nepavyko, rasti konkrečios
Antagonistiškas reikšmės  doh.gif Matyt nemoku aš ieškoti

antagoznimas tai prieštaravimas ar priešingumas
Atsakyti
Gal kuri skaitėte Ugo Riccarelli "Tobulas skausmas"? http://www.patogupir...N=9789955233251 Vis pasižiūriu knygyne ir kažko susilaikau. Gal dėl baimės, kad per daug sunki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 15, 15:10)
drinks_cheers.gif sutinku. Bet jei kam reikia kitokio žanro literatūros, tam patiks ir T.R. Smith knygos. Kai įpinta į romano siužetą.
Visa bėda, kad ten tik holivudinis action ir jokios rusiškos dvasios. Man tos dvi knygos - visiškas šlamštas. MMM pagal Darių Pocevičių. cool.gif

Fatimaallaa, tai kas gi ta pedosofija? Ką sako kontekstas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 15, 15:19)
Gal kuri skaitėte Ugo Riccarelli "Tobulas skausmas"? http://www.patogupir...N=9789955233251 Vis pasižiūriu knygyne ir kažko susilaikau. Gal dėl baimės, kad per daug sunki g.gif
Dar ne, bet jau matau reikalą traukt iš lentynos. Juo labiau, kad šiąnakt paslaptingu būdu lentyna lūžo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 15, 15:19)

Pajauta, berods sakė, kad jos nesužavėjo.
Atsakyti
Tai aš vis tiek paskaitysiu. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 15, 14:14)
Bus  pioneer.gif bet gali tekti palaukti. Pradžia įdomi, bet vis tik susiduriu su nemažai nepažįstamų žodžių  doh.gif

Antagonistiškas reikšmės  doh.gif Matyt nemoku aš ieškoti

Tai tu tuos visus zodzius is knygos apie klases trauki? nu ir knygele doh.gif

QUOTE(klopedija @ 2010 09 15, 14:22)

Dar ne, bet jau matau reikalą traukt iš lentynos. Juo labiau, kad šiąnakt paslaptingu būdu lentyna lūžo  doh.gif

blink.gif ka suluzo per pus? tai knygos pabiro visos.....ziurek kuri virseliu i veida ir arciausiai taves buvo,ta imk ir skaityk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 09 15, 12:09)
Pedosofija - jei tiketi internetu, tai nauja mokslo filosofijos sritis, susijusi su pedologija, o pastaroji, pasirodo, studijuoja dirvozemi, o ne pedofilus...  doh.gif  biggrin.gif

Tie mokslininkai visai isproteje... rolleyes.gif Pagooglinau dar - pasirodo, zodis "pedologija" turi dvi reiksmes - 1) dirvozemio studijos, 2) vaiku elgesio ir vystymosi studijos (nepainioti su pedagogika, sako internetas). Taigi asociacija su pedofilais ne visai ne i tema ax.gif Bet... negi nebuvo galima sugalvoti dvieju skirtingu terminu? Pritruko ju, ar ka? blink.gif

Bet apie pedosofija tai nieko daugiau nerandu, isskyrus ta jau cituota saltini.

Fatimaallaa, o tavo tekste kuri reiksme labiau i tema - apie vaikus ar apie dirvozemi? Jau ir man idomu pasidare... blush2.gif biggrin.gif

Dar aptikau info - rusiska vikipedija sako, kad terminas "pedologija", kalbant apie vaiku vystymosi studijas, pasenes...

Ir ko tik nesuzinai siame skyrelyje... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 15 rugsėjo 2010 - 15:10
QUOTE(klopedija @ 2010 09 15, 14:26)
Tai aš vis tiek paskaitysiu. irnesakyk.gif

Lyg nežinotume Klopedijos skonio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 09 15, 15:22)
Dar ne, bet jau matau reikalą traukt iš lentynos. Juo labiau, kad šiąnakt paslaptingu būdu lentyna lūžo  doh.gif

Nieko nenutiko? blink.gif Aš kai gyvenau anksčiau bendrabuty, tai man lentyną buvo virš lovos, jeigu lūžtų tai tiesiai ant galvos, galima buvo sakyt, tiesiogine prasme "mane pražudė knygos" biggrin.gif
Atsakyti
Oi, taigi pamirsau, ko buvau atejusi! doh.gif Skaitau Navako "Du lagaminus sniego". Cia antras bandymas - pirma karta skaitydama uzstrigau netoli pasistumejusi, nesupratau, apie ka jis ten, nekabino visai, zodziu, padejau geresniems laikams. Tai matyt dabar bus tie laikai ateje, nes skaitau ir savo akim netikiu - viskas man ten patinka, absoliuciai viskas! thumbup.gif Jau ipusejau, bet stebuklingas atsivertimas tebesitesia... eilinis irodymas, jei jo reikejo, kad kiekvienai (gerai) knygai - savas laikas... g.gif
Atsakyti