QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 17, 10:17)
Klausimas naminių bibliotekų puoselėtojoms: ar renkate vieno autoriaus kūrinius, kad būtų vientisa kolekcija, ar perkate tik tas, kurias skaitote ar skaitysite 100 proc.? Pvz. aš renku visas A. Marininos knygas. Dar turiu nemažai S. Brown ir J. Picoult, bet ties šiom jau senokai sustojau ir nebeperku, nes tiesiog pabodo ir nebeįdomios knygos. Toliau Irvingas. Šio taip pat turiu nemažai, nors ne visas spėjau perskaityti.
Aš kaip ir Juraga, perku tik tai, ką skaitysiu 100 proc., o dar dažniau perku knygas, kurias jau perskaičiau

O vieną autorių perku, jeigu tikrai žinau, kad jis mano. Pvz. Frajų perku negalvodama
QUOTE(juraga @ 2010 09 17, 10:28)
Perku tik tas, kurias skaitysiu 100 %, ir skaitau, nors kartais būna, kad nesiskaito, matyt neatitinka nuotaikos, ar vidinės būsenos, tada pasidedu, paimu vėl po kelių mėnesių ir tada perskaitau. O visas autoriaus knygas susiperku tik tuo atveju, jei jis man labai priimtinas ir palieka neišdildomą įspūdį, turiu tokių keletą.

Aš, visai kaip tu
Vakar perskaičiau
Irena Buivydaitė "Gyvenimo spalvos" - patinka man Buivydaitės knygos. Lietuviškos, paprastos, išmintingos. Retkarčiais būten jos knygos yra tai, ko man reikia. Už lango ruduo, o "Gyvenimo spalvos" papasakojo gražią istoriją apie meilę, išdavystę, sugebėjimą atsitiesti ir toliau gyventi, apie viltį