Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 69 tema

QUOTE(Dolitlė @ 2010 08 23, 19:47)
Renkamės šį trečiadienį (25 d.) apie 16,30 Berneliuose.
Dalyvaus:
saule^,
Dolitlė,
klopedija,

mirksiukas.gif

Luiziana, aš nesu poezijos mėgėja, bet man patinka Gintautas Dabrišius. Tiksliau, jo eilėraščiai. Jis pats nelabai, pažįstu asmeniškai. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 08 23, 17:02)
Man labai patinka Gintaro Gutausko ir Vlado Šimkaus eilės, gali pabandyt paskaityt, gal ir tau tiks  ax.gif

Aciu,palengvinai nuo ko pradeti,o tai atsiverciau o ten nezinai i kuri ir taikyt,kiek ju daug doh.gif Tai pirma ir pabandysiu nuo patartuju mirksiukas.gif Ryt pasakysiu savo nuomone,siandien nebeskaitysiu jau.
QUOTE(janna @ 2010 08 23, 17:08)
Man daugiau teko skaityti rusu poezijos. Bet nezinant zmogaus skonio, kaip jau ir minejo merginos, sunku ka nors ir patarti.

man ir rusu idomu butu,kas tau patinka?

QUOTE(klopedija @ 2010 08 23, 19:33)

Luiziana, aš nesu poezijos mėgėja, bet man patinka Gintautas Dabrišius. Tiksliau, jo eilėraščiai. Jis pats nelabai, pažįstu asmeniškai. hihihi.gif

Aciu,ziuresiu ir ji drinks_cheers.gif
Atsakyti
Luiziana, iš rusų Achamtovą. Brodskį pamėgink mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(saule^ @ 2010 08 23, 18:52)
Kaunietes (ir ne tik) gal susitinkam šį treciadieni (25 d.) apie 16,30 Berneliuose?

Martux , ar Tau tiktu?

Valio valio, labai noriu biggrin.gif

Labai gerai. Bus šaunu susimatyti. thumbup.gif Tai gal šiek tiek pasiskaičiuojam, užsiregistruojam?
Dalyvaus:
saule^,
Dolitlė

klopedija
Forget

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 08 20, 09:32)
As vis i knygyna nuejus pastoviu pastoviu prie lentynos su sia knyga ir niekaip nesiryztu....Vis dar gaila tu 30lt.

Taigi su "Baltų lankų" kuponu Radvilavičiūtės esė knygą gali už 21 Lt nusipirkti mirksiukas.gif
(čia iš to nuolaidų kuponų lankstinuko, galioja iki rugsėjo pabaigos)
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2010 08 22, 21:26)
Martux, man galetum sita uzsakyt?smile.gif
http://www.knyguklub...is princas.html?

QUOTE(luiziana @ 2010 08 22, 22:49)
tai gerai,man tada sita pridek prie savo uzsakymo  mirksiukas.gif

Užsakiau abiems smile.gif

QUOTE(saule^ @ 2010 08 23, 18:52)
Kaunietes (ir ne tik) gal susitinkam šį treciadieni (25 d.) apie 16,30 Berneliuose?

Martux , ar Tau tiktu?

Manau, kad tiks.

Oi, nėr už ką. biggrin.gif Žinok, ir man buvo laaabai smagu buvo su Tavo šauniąj panele pabendrauti. Jau kokia ji fainutė. thumbup.gif Perduok jai  linkėjimus. mirksiukas.gif  Jei kurį nors pirmadienį ar antradienį abi būsite netoli mano darbo, užeikite-labai lauksiu. 4u.gif
Papildyta:
Martux,rašei,  kad įsigijai debiutinę D. Kalinauskaitės apsakymų  knygelę. Jei galėsi, gal įsimesi į mūsų trečiadieninį susibėgimą - labai noriu ją paskaityti. smile.gif

4u.gif
Gerai, daviau draugei paskaityti, bet turėčiau rytoj atgauti.

Dalyvaus:
saule^,
Dolitlė
klopedija
Forget
Martux
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martux: 23 rugpjūčio 2010 - 20:46
aš labai tikiuosi ax.gif
Atsakyti

Blokas, Achmatova, Jeseninas, Cvetajeva, Evtusenko, Voznesenskis, Rozdestvenskis, Vysockis ir daugelis kitu (atsiprasau, kad taip iskraipiau pavardes, patingejau translita isijungti blush2.gif )

Yra nemazai ir kitu poetu... Kur ne visa ju kuryba patinka, bet atskiri eilerasciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 23 rugpjūčio 2010 - 21:45
QUOTE(langana @ 2010 08 23, 11:35)
Jurzole, prasau anglu kalbos konsultacijos blush2.gif Ar frei yra tas pats kaip free? Ir kuo skiriasi Эхо nuo Exo. Nes angliskai isversta irgi Echo ir zodyne radau, kad tai aidas. Zodziu, gal gali placiau paaiskinti, nes nesupratau nieko, o noriu suprast rolleyes.gif

Apie Exo jau paaiskino janna drinks_cheers.gif As ta zodziu zaisma priemiau kaip dar viena isdykelisko autores humoro apraiska smile.gif O frei - vokiskas zodis, reiskiantis is tiesu ta pati kaip angliskas free. Max frei = Max-free = Be Makso. Pati autore sako taip: "Pavardė Frajus nusižiūrėta nuo vokiško nealkoholinio alaus etiketės. Tas alus – tikra šlykštynė, bet žodis „frei“, jo reikšmė „be, laisvas nuo…“ mane pakerėjo. „Maksas Frajus“ reiškia – „be Makso“."

janna, ar vis dar kankini Fraju? mirksiukas.gif
Atsakyti
luiziana, daug rusu poezijos yra stai cia, o lietuviskosios tikrai nemazai yra marakes minetame tekstai.lt puslapyje. Be jau minetu, gal dar Strielkuna, Vaiciunaite pasiulyciau... ir Degutyte, Baliukonyte... ir t.t.

O siame puslapyje rasi daug rusu poetu eiliu apie meile mirksiukas.gif Man kazkodel atrodo, kad tau Asadovas patiktu... idomu butu suzinoti, ar labai apsirinku ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ar galėtų kas nors pasverti paskutinį Frajų? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
janna, Jurzole, aciu uz issamius paaiskinimus 4u.gif . Dabar zinosiu ax.gif
janna, zodynu nuoroda issisaugosiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 23 rugpjūčio 2010 - 22:54