Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 69 tema

QUOTE(tutele @ 2010 08 24, 20:25)
Balta, is mano siuntimosi praktikos, siunciuosi visada paprastu ir neregistruotu pastu ir visada gaunu per savaite. Kai pardavejai nuspresdavau, kad visgi geriau yra registruotu, poros negavau, o vienas klaidziojo kelis menesius... Siunciant neregistruotu iki 2kg (kuri sudaro 3 didesnes arba 4 mazesnes knygos) kainuoja 13,65, siunciant iki 500g - 5,20 lt.

tarifai cia: http://www.post.lt/lt/?id=694

Tiesa, kai siusdavausi virs 2kg sveriancias knygas, visada jas isskaidydavau i kelis siuntinius - taip pigiau. biggrin.gif

Tai aš būtent taip ir siunčiuosi, ateina per 4 dienas thumbup.gif
Bet tiesiai iš Knygų klubo negaliu taip parsisiųsti, jie nori registruoto siuntimo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 24, 19:36)
Tai aš būtent taip ir siunčiuosi, ateina per 4 dienas thumbup.gif
Bet tiesiai iš Knygų klubo negaliu taip parsisiųsti, jie nori registruoto siuntimo.  verysad.gif

Tai paprasyk, kad kas nupirktu ir issiustu, tikrai pigiau gausis, nes registruotas tau daugiau uz pati siuntima iseis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutele: 24 rugpjūčio 2010 - 20:46
QUOTE(tutele @ 2010 08 24, 20:45)
Tai paprasyk, kad kas nupirktu ir issiustu, tikrai pigiau gausis, nes registruotas tau daugiau uz pati siuntima iseis...

Nenoriu niekam tokio vargo užkrauti, visi užsiėmę. O dar juk ir knygas reik pačiam pašte atsiimti.
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2010 08 24, 16:16)
Sveikos senai skaitytos skaitytojos  4u.gif  Griztu po ilgos vasariskos pertraukos, jeigu priimsit.

Sveika,tuom ruduo ir puikus,kad sukviecia vel visus atgal i namus biggrin.gif Tema pomazu jauciu vel atgys 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2010 08 24, 16:28)
Nu matai, kaip neatspejau...  ax.gif Daugiau nebespeliosiu  biggrin.gif

smile.gif nieko tokio,uztat tas tavo pametetas Brodskio apie Palanga visai tiko,patinka man konjakas mat,tai is pirmu eiluciu jau suzavejo biggrin.gif

QUOTE(marakeš @ 2010 08 24, 17:02)

luiziana, kąąą? kokių vaizdų?  g.gif

Jau supratai manau ka biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2010 08 24, 17:14)
Nu bet taip gi negrazuuuu... snekates, ir neina suprast, apie ka... as gal irgi noriu zinoti, kokie ten vaizdai/senienos...  blush2.gif  biggrin.gif

Na nezinau ar galima viesint,tai palaukiam ka pati marakes i tai atrasys mirksiukas.gif
QUOTE(tutele @ 2010 08 24, 20:25)
Balta, is mano siuntimosi praktikos, siunciuosi visada paprastu ir neregistruotu pastu ir visada gaunu per savaite. Kai pardavejai nuspresdavau, kad visgi geriau yra registruotu, poros negavau, o vienas klaidziojo kelis menesius... Siunciant neregistruotu iki 2kg (kuri sudaro 3 didesnes arba 4 mazesnes knygos) kainuoja 13,65, siunciant iki 500g - 5,20 lt.

Tiesa, kai siusdavausi virs 2kg sveriancias knygas, visada jas isskaidydavau i kelis siuntinius - taip pigiau. biggrin.gif

Ir mano patirtis rodo,kad geriau siusti viska neregistuotu pastu,nes ilgai labai trunka,kol pasiekia adresata.
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2010 08 24, 16:54)
Skaiciau si bei ta, bet be jusu rekomendaciju kazkaip vis "ne ant tos" knygos pataikydavau. Paskutine pakliuvusi i rankas - "Penkiolika atostogu dienu" - parase psichologe berods. Tekstas skurdokas, turinys tustokas, nors pamastyti vietos gal siek tiek ir paliko, aktualesne gal toms, kurios pasimetusios gyvenime tarp vyru....bet siaip tai nelabai rekomenduociau.

Pritariu drinks_cheers.gif
Nicolle Rosen "Penkiolika atostogų dienų" pasiėmiau skaityti dėl to, kad veiksmas vyksta Provanse biggrin.gif (na, toks knyginis ruošimasis atostogoms buvo) Skaičiau prieš porą mėnesių, bet jau ne tiek daug iš tos knygos kas atmintyje liko. Veikėjų problemos man gan tolimos, turinys didelio susidomėjimo nesukėlė. Perskaičiau, ir tiek.

Petra van Cronenburg "Levandų bliuzas" - dar viena knyga, kurią skaičiau dėl to, kad dalis veiksmo vyksta Provanse biggrin.gif Nuobodoka pasirodė - ir stilius, ir turinys. Pagrindinės veikėjos - kiek dirbtinokos, man neįdomios. Patiko prancūzų kaimo gyventojų optimizmas siekiant atgaivinti savo kaimelį. Bliuzo knygoje gal ir buvo, bet levandų man pritrūko rolleyes.gif

Dar viena prieš atostogas skaityta knyga iš Provanso / pietų Prancūzijos serijos - Stephen Clarke "Dial M for Merde" ("Įklimpus į mėšlą skambinti M"). Smagi gerai 'susukta' "mėšlo" serijos knygutė. Praktiškai trileris biggrin.gif
Ai, ir dar herojus vis renkasi maistą ir gėrimus, kurie būtų vietos gamybos (t.y. skaičiuoja vadinamąsias "maisto mylias"). Ir iš prancūzų aukštuomenės švelniai pasišaipoma.
Atsakyti
Labas vakaras,

Neatsilaikiau prieš Katzenbach'ą, mano apžvalga: mirksiukas.gif

Meilė, peržengianti visas ribas, arba "Ne tas žmogus"

user posted image

Ar kada nors esate įsivaizdavę, ką galėtumėte padaryti, kad mylimas žmogus būtų Jūsų? Kiek toli eitumėte, kad jis/ ji jus pamiltų?

Paprastas žmogus tikriausiai išgyventų, kankintųsi dėl meilės be atsako, bet ribų neperžengtų. Tačiau Maiklas O'Konelis nebuvo paprastas. Dėl vienintelės nakties su meno studijų magistrante Ešle Firman jis ėmė persekioti savo meilę, gyventi dėl jos, kad ji priklausytų tik jam vienam. Turbūt suprasite, kaip baisu, kai kas nors ima tave stebėti 24 valandas per parą, kai nebegali gyventi nuolatinėje baimėje ir siaube. Net ir skaitant apie tai bėgiojo nemalonūs šiurpuliai, kurių gink die nesinorėtų pajusti tikrovėje. Tokia meilė tampa atgrasi, nuo jos norisi bėgti ir pasislėpti, kaip ir nusprendė padaryti Ešlė kartu su šeima.

Juk tai ne gyvenimas, jei norima tave ir tavo artimuosius ištrinti iš šio pasaulio, jei tu pati nori atsikratyti tos "amžinos meilės". Kaip patys atsikratytumėte žmogaus, kuris nori jums ir jūsų šeimai visiškai "sušikti" gyvenimą? Kovoti su tokiu blogiu prireiktų visų galimų priemonių, bet ar yra kur riba ir kokia ribos kaina... Tai sužinosite perskaitę šią knygą.

Pabaigai - rekomenduoju visiems, kam patinka psichologiškai gerai susuktas trileris.

Ar kada nors esate įsivaizdavę, ką galėtumėte padaryti, kad mylimas žmogus būtų Jūsų? Kiek toli eitumėte, kad jis/ ji jus pamiltų?

Paprastas žmogus tikriausiai išgyventų, kankintųsi dėl meilės be atsako, bet ribų neperžengtų. Tačiau Maiklas O'Konelis nebuvo paprastas. Dėl vienintelės nakties su meno studijų magistrante Ešle Firman jis ėmė persekioti savo meilę, gyventi dėl jos, kad ji priklausytų tik jam vienam. Turbūt suprasite, kaip baisu, kai kas nors ima tave stebėti 24 valandas per parą, kai nebegali gyventi nuolatinėje baimėje ir siaube. Net ir skaitant apie tai bėgiojo nemalonūs šiurpuliai, kurių gink die nesinorėtų pajusti tikrovėje. Tokia meilė tampa atgrasi, nuo jos norisi bėgti ir pasislėpti, kaip ir nusprendė padaryti Ešlė kartu su šeima.

Juk tai ne gyvenimas, jei norima tave ir tavo artimuosius ištrinti iš šio pasaulio, jei tu pati nori atsikratyti tos "amžinos meilės". Kaip patys atsikratytumėte žmogaus, kuris nori jums ir jūsų šeimai visiškai "sušikti" gyvenimą? Kovoti su tokiu blogiu prireiktų visų galimų priemonių, bet ar yra kur riba ir kokia ribos kaina... Tai sužinosite perskaitę šią knygą.

Pabaigai - rekomenduoju visiems, kam patinka psichologiškai gerai susuktas trileris.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 08 24, 21:21)
Na nezinau ar galima viesint,tai palaukiam ka pati marakes i tai atrasys  mirksiukas.gif

Ka jau ten... ir taip aisku, kad ir vel islindau kaip tas pilypas is kanapiu... blush2.gif vis tas spontaniskas smalsumas koja pakisa doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Helianta @ 2010 08 24, 22:38)
Dar viena prieš atostogas skaityta knyga iš Provanso / pietų Prancūzijos serijos - Stephen Clarke "Dial M for Merde" ("Įklimpus į mėšlą skambinti M"). Smagi gerai 'susukta' "mėšlo" serijos knygutė. Praktiškai trileris biggrin.gif

Aciu uz atsiliepima! 4u.gif Manes si knyga dar laukia. Tikiuosi, kad patiks, nes trecioji, kur veiksmas vyksta Amerikoje, kiek nuvyle (nors dvi pirmosios labai patiko, ypac antra, ir ypac - netiketai nesaldi jos pabaiga thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 08 25, 00:58)
Ka jau ten... ir taip aisku, kad ir vel islindau kaip tas pilypas is kanapiu...  blush2.gif vis tas spontaniskas smalsumas koja pakisa  doh.gif  biggrin.gif

o jau ketinau visai nebereaguot, bet kad labai negražiai čia gaunas smile.gif) rado luiziana mano jaunatviškų eilėraštukų toje tekstai.lt nuorodoje. viskas, raukiam šią temą smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2010 08 24, 21:25)

Papildymas del siuntimo. Jei knygu svoris sudarytu ne daugiau kaip 10kg, tai galima siusti per autobusu siuntu tarnyba. Kainuos 14 lt. Gaus ta pacia diena. Nunesi kada seimininkui patogu i siuntu skyriu, ideda i pirmaji artimiausia reisa ir pasako kada bus kitame mieste. O atsiimti gali bet kada, arba ta pacia diena kito mieste siuntu tarnyboje.

Yra keli nepatogumai: del vienos knygos zinoma neapsimoka, tai daugiau tinka didesniems miestams. Bet Vilnius, Kaunas, Klaipeda, Siauliai, Panevezys ir dar gal keli... tas tarnybas autobusu stotyse turi.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 08 25, 08:56)
Papildymas del siuntimo. Jei knygu svoris sudarytu ne daugiau kaip 10kg, tai galima siusti per autobusu siuntu tarnyba. Kainuos 14 lt. Gaus ta pacia diena. Nunesi kada seimininkui patogu i siuntu skyriu, ideda i pirmaji artimiausia reisa ir pasako kada bus kitame mieste. O atsiimti gali bet kada, arba ta pacia diena kito mieste siuntu tarnyboje.

Yra keli nepatogumai: del vienos knygos zinoma neapsimoka, tai daugiau tinka didesniems miestams. Bet Vilnius, Kaunas, Klaipeda, Siauliai, Panevezys ir dar gal keli... tas tarnybas autobusu stotyse turi.

janna, čia kalbama apie siuntimą į užsienį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 08 25, 09:03)
janna, čia kalbama apie siuntimą į užsienį  4u.gif

atsiprasau, kazkaip neatkrepiau demesi doh.gif
na tada variantas nera tinkamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2010 08 24, 23:38)
Petra van Cronenburg "Levandų bliuzas" - dar viena knyga, kurią skaičiau dėl to, kad dalis veiksmo vyksta Provanse biggrin.gif Nuobodoka pasirodė - ir stilius, ir turinys. Pagrindinės veikėjos - kiek dirbtinokos, man neįdomios. Patiko prancūzų kaimo gyventojų optimizmas siekiant atgaivinti savo kaimelį. Bliuzo knygoje gal ir buvo, bet levandų man pritrūko rolleyes.gif

ir as skaičiau ją pavasarį - pavadinimas daug žadantis, knyga deja nelabai schmoll.gif

Vakar vakarą praleidau su Dostojevskio "Baltosios naktys". Buvo kaip apšilimas pries Idiotą (ketinu skaityti originalo kalba, bus issukis doh.gif ). Man šiek tiek priminė O. Wildo De Profundis. Nežinau, kaip pavadinti - jaunatviškas, labai sentimentalus minčių srautas apie meilę. Patiko Dobužinskio iliustracijos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulkute: 25 rugpjūčio 2010 - 09:53