Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 25, 09:18)

ech, kaip viskas žinoma ir patirta smile.gif
Man vis dar neatsidaro puslapis www.paslaptingaliga.lt. O jums? Negi nebeatsidarys niekada? g.gif
Atsakyti
Man irgi nebeatsidaro... Vienam forume skaičiau, kad to psl. įkūrėjai pamatė, kad tas puslapis nenuoda naudos, forumuose žmonės neva vieni nuo kitų užsikrėsdavo tuo negatyvu... g.gif Ir todėl nusprendė uždaryti, tai nežinau kiek čia tiesos...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 25, 12:03)
Man irgi nebeatsidaro... Vienam forume skaičiau, kad to psl. įkūrėjai pamatė, kad tas puslapis nenuoda naudos, forumuose žmonės neva vieni nuo kitų užsikrėsdavo tuo negatyvu...  g.gif Ir todėl nusprendė uždaryti, tai nežinau kiek čia tiesos...

visko gali būt. Bet gaila, ten tiek gerų patarimų buvo. Gerai dar, kad kai kuriuos esu išsisaugojus thumbup.gif Ten jau ir žmonės buvo "susipažinę".
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 09 25, 18:19)
visko gali būt. Bet gaila, ten tiek gerų patarimų buvo. Gerai dar, kad kai kuriuos esu išsisaugojus  thumbup.gif Ten jau ir žmonės buvo "susipažinę".

Jei ten tikrai dėl to pagesino viską, tai galejo bent tuos patarimus palikti, juk tiek darbo įdėta.... Galėjo tik forumą pašalinti...
Atsakyti
merginos, čia truputį apie mus:

http://www.homosanit..._kas_ja_itakoja

Atsakyti
ir dar:

http://www.homosanit...rozac_ir_libido

Pasiskaitai ir nebežinai, kuo tikėti.
Atsakyti
Oi panos kaip as persigandau zinokit tris dienas pulsas 150 blink.gif isivaizduojat, jau galvojau infarktas, bet apsiraminau isgeriau magnio neuro arbatu ir praejo unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif jau senei buvau uzsukusi,tiesiog gydziausi,dirbau,bandziau visokiais budais iveikti savo nerima,bei pa,jauciuosi siuo metu zymiai geriau,atsisakiau migdomuju,taigi labai dziaugiuosi rolleyes.gif likau tik su antidepresantais,bei daktaro Bacho lasiukais nakciai,tiesa tie lasiukai nuostabus,man juos uzrode mano masaziste,tikrai veikia bei padeda,tik nezinau ar lietuvoje yra?nebent internetu galima nusipirkti tai siuncia i visa pasauli...as nakciai juos geriu...cia nuoroda i Dr.Bacho puslapi:http: //www.bachcentre.com/centre/remedies.htm...
Kaip jus visos laikotes,gal yra pasveikusiu? g.gif
Atsakyti
lauryte21, džiugu skaityti apie tave 4u.gif O dabar lyg kitame forume rašei, kad lankai joga ar čia sumaišiau kažką... Jei lankai, tai gal plačiau papasakotum, koks poveikis, nes aš vis ruošiuos, bet vis nesurandu laiko...
O tų daktaro Bacho lašiukų, tai neteko matyti, pirmą kartą girdžiu net, norėčiau ir aš pabandyti, bet vargu ar apsimoka vieną buteliuką siųstis... g.gif

O čia šiaip, pasiskaitymui visoms:

Vidinės ramybės paslaptys
http://www.sveikaszm...r...&subtema=63

PS. Nors va radau kažką su tuo Bachu... g.gif http://geros-savijau...u-terapija.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 11 spalio 2010 - 10:11
Aciu Liepa uz nuorodas, patiko man straipsnis, ypac tinka man ta dalis apie kantrybe, manau susije labai su mano dabartine tachikardija atsiradusia doh.gif

Nerimo įveikimui būtina sulėtinti gyvenimo tempą. Tam svarbu išsiugdyti kitą savybę – kantrybę. Nekantrus žmogus neigiamai veikia visus kūno fiziologinius pokyčius, funkcijas. Nekantrumas slopina virškinimo procesą, skatina netaisyklingą kvėpavimą, o ramus žmogus kvėpuoja lėtai ir giliai. Kantrybė reiškia lėtą pastovų pulsą, nekantrumas – pagreitintą širdies plakimą, tachikardiją. Jeigu jūs kantrus, visi gyvybiniai procesai veikia sklandžiai. Jūs sugebėsite rasti mintims ir sielai peno net stovėdami ilgiausioje eilėje ir tai jūsų neerzins. Kantrybė ypač būtina bendraujant su savo šeimos žmonėmis, nes būtent šeimoje atsiskleidžia visos žmogaus silpnybės ir ydos. Skubantis žmogus niekada nebus tolerantiškas savo šeimos nariams, jo vidinis sąmyšis, skuba ir nepasitenkinimas tuo, kad jis visko nespėja, persiduos ir kitiems šeimos nariams. Kantrybę galime ugdyti daugybe būdų, kuriuos rekomenduoja psichologai, bet jei savo viduje jausime nepasitenkinimą tuo, kaip viskas apie mus vyksta, tai kantrybės ugdymas anksčiau ar vėliau tik iššauks mūsų pyktį. Kantrybė atsiranda kartu su meile. Tik mylėdami mes būname iš tikrųjų kantrūs ir atlaidūs. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 14 spalio 2010 - 18:32
Daznai pasiskaitau skyreli, tik parasau retokai... Jau metus gydausi nuo depresijos ir nerimo. Geriu antidepresantus. Depresija lyg ir iveikta, tik kartais islenda. Jau metus nedirbu ir aktyviai ieskant darbo rasti nepavyksta, tiesa renkuosi atsargiai, nes butent paskutiniame darbe del nuolatinio skubejimo, itampos, pazeminimu ir susirgau, teko mest darba ir pradeti rimtai gydytis. Nerimas paprastai uzpuola vakarais, dazniausiai jei diena buvo patirtas rimtesnis stresas, o kartais net nezinau priezasties. Manau nepadeda ir tai, kad tetis vasara rimtai susirgo veziu ir gydomas chemoterapija, mociute susilauze klubo kaula ir liko nevaikstanti. Stengiuosi padeti mamai, bet jos baisinis nerimas, bloga nuotaika ir itampa iskart man persiduoda, bet reikia padeti..... Siandien neramu, teko xanax isgert ir lauksiu rytojaus. Sekmes kovoje su nerimu 4u.gif
Atsakyti
Lucero, tu čia labai neblogai parašei 4u.gif
Reikės lėtinti gyvenimo tempą ir ugdytis kantrybę rolleyes.gif
Atsakyti