Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Abiems neseniai buvo suėję po 30, po 9 metų draugystės, beveik 5 iš jų pragyventų kartu 4u.gif
Atsakyti

Man buvo 19 o vyrui 24 bigsmile.gif buvom pradraugave 4 metus kai susituokem wub.gif

Atsakyti
man buvo 21 vyrui 26 draugavom iki vedybu 2 metus smile.gif
Atsakyti
man buvo 21 (keli mėn iki 22), vyrui 26..
tik vestuvės turėjo būti metais anksčiau (šeimos nelaimė), tai atitinkamai ir mumi po metus būt reikėję nuimt..
Atsakyti
Man 31, vyrui 34, po 2 metu draugystes (is ju 1 m sugyvenimo kartu) biggrin.gif
Atsakyti
Man 26, busimam vyrui 31 smile.gif Pradraugavom 8metus, 3 is ju kartu gyvenam wub.gif
Atsakyti
Man bus 25, MB 29 , bet po keliu savaiciu sueis 30. Tuoksimes po 6.5 metu draugystes ir 6 metu gyvenimo kartu.

Manau pats tas.

O kai kurios cia kai paskaiciau, tai tikrai per anksti teka mano nuomone... kad ir kokia meile didziule, ji neuzges palaukus kelis metus. Paskuj sitiek skirybu buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 05 liepos 2011 - 10:23
Man buvo 20 m, o MB 21 m. Prieš tai draugavom 2 m., o susituokę dar 2 m. gyvenom sau dviese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2011 07 05, 10:59)
O kai kurios cia kai paskaiciau, tai tikrai per anksti teka mano nuomone... kad ir kokia meile didziule, ji neuzges palaukus kelis metus. Paskuj sitiek skirybu buna.

Man buvo beveik 20 m., vyrui beveik 24 m. Metelius pabuvom kartu ir į bažnyčią biggrin.gif
Jau 15 metelių kaip kartu wub.gif

Manau, kad čia labai individualu arba likimas...
Žinau nevieną atvejį kai tuokėsi bene 30-ečiai, pradraugavę ir pragyvenę kartu vos ne nuo vidurinės baigimo - susituokia ir po dviejų-trijų metų skyrybos...
Atsakyti
Turbūt aš vėl kartojuosi, bet man buvo 20, vyrui 22 metai, pradraugavom iki vestuvių keturis metus iš jų pragyvenę kartu metus wub.gif
Atsakyti
Man 26, jam 27 po beveik 9 bendro gyvenimo metų iš jų 7-8 gyvenam kartu blush2.gif tai manau mums pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Kai tekejau pirma karta, man buvo 22, vyrui 30, iki vestuviu draugavom 2 metus. Pragyvenom santuokoje 5 metus. Uz 2 men. isteku antra karta, man 28, vyrui 32.

O del to "termino", kada teketi, tai mano nuomone - jokiu taisykliu nera. Pagal savo draugus, bei is savo patirties galiu pasakyti, kad buna labai ivairiai 4u.gif
Atsakyti