Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

As tekejau 21, kaip ir mano vyras. Sia vasara minejom 5-asias metines wub.gif . Is viso kartu esame 10 metu. Pries susituokiant kartu negyvenom.
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2011 07 14, 20:52)
Man buvo beveik 20 m., vyrui beveik 24 m. Metelius pabuvom kartu ir į bažnyčią  biggrin.gif
Jau 15 metelių kaip kartu  wub.gif

Manau, kad čia labai individualu arba likimas...
Žinau nevieną atvejį kai tuokėsi bene 30-ečiai, pradraugavę ir pragyvenę kartu vos ne nuo vidurinės baigimo - susituokia ir po dviejų-trijų metų skyrybos...

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man buvo 20, vyrui 24 tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Susituokėme, kai vyrui buvo 23 m., o man 24 m.
Atsakyti
Man 20, vyrui 24 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmakinas @ 2011 08 10, 22:14)
Man 20, vyrui 24  4u.gif

kaip ir mum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marsule @ 2011 08 06, 00:33)
Na tikrai labai jau kategoriska nuomone, mano tetis sake: gyvenimas kartu iki santuokos ir po santuokos yra labai skirtingi dalykai ir jis manau teisus:rolleyes:  taip, kad pagyvenus ar nepagyvenus kartu iki santuokos, niekada nezinosi kaip bus santuokoje cool.gif  Nors man 20metu, bet manau, kad 30 metu sukurti seima nera velu, gal net pats geriausias laikas, juk esi jau viskam subrendes, moki daryti teisingus sprendimus, kam skubeti, reikia pirma mokslus pabaigti, pradeti dirbti, uzsidirbti kazkiek ir tada jau apie vaikucius galvoti, kad turetum jiems ka pasiulyti mirksiukas.gif Pati vedybu noreciau 25 metu, o vaikuciu 27 metu, manau butu pats tas bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Su vyru susituokeme kai abiems buvo po 25 m., dabar man 27 m., pagalvojam apie vaikus, tiksliau planuojam artimiausiu metu ju tureti.
Visiskai nesigailiu tokiu metu istekejus, 2 metus gyvendama santuokoj be vaiku. Tie du metai laaabai greit prabego, noretusi dar kokius keturis metus gyventi tik dviese, bet jau ir metai bega ir pirmagimio jau reiketu...
Pirmi metai buvo sunkiausi lotuliukas.gif Antri puikus, tikriausia jau charakteriai apsitryne. Nors pries vestuves draugavome beveik 5 metus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 11, 13:41)
drinks_cheers.gif
Su vyru susituokeme kai abiems buvo po 25 m., dabar man 27 m., pagalvojam apie vaikus, tiksliau planuojam artimiausiu metu ju tureti.
Visiskai nesigailiu tokiu metu istekejus, 2 metus gyvendama santuokoj be vaiku. Tie du metai laaabai greit prabego, noretusi dar kokius keturis metus gyventi tik dviese, bet jau ir metai bega ir pirmagimio jau reiketu...
Pirmi metai buvo sunkiausi  lotuliukas.gif  Antri puikus, tikriausia jau charakteriai apsitryne. Nors pries vestuves draugavome beveik 5 metus.  ax.gif

Buitis vis tiek šiek tiek daro savo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(godukxas @ 2010 08 22, 15:15)
Man buvo pries savaite sueje 19 ax.gif Ir tekejau ne is reikalo tongue.gif

jezus kokia jauna. as pirma kart tekejau 22m. po metu issiskyriau (pries tai kartu gyvenom metus, draugavom 3m.), tikrai per anksti buvo. dabar man 31m (kartu 4m. is ju 3m. gyvenam kartu).
na aisku, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 09, 10:12)
man 21 o jam 22  4u.gif

jezus kur skuba lietuviai, gyvenu italijoje o cia niekas nesituokia be 25m. dauguma virs 30m. kai jau baigti mokslai, yra darbai, kai zinai ko nori is gyvenimo, o kai tau 21m. nemanau kad zinai..uz tai ir skyrybu italijoje maziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 11 rugpjūčio 2011 - 13:25
Man 22 Jam 29
Atsakyti
man buvo 25, jam 27
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 08 09, 16:12)
O man atrodo klaida yra eiti kartu gyventi, kai tau 17-18 metų.  Juk dar tokio amžiaus ir vidurinė nebaigta g.gif

Kiti baigia vidurines tokių metų mirksiukas.gif
Atsakyti