Man buvo 23m, vyrui 24m. Pries tai draugave 5 metus, taciau kartu negyvenom
Manau yra didele klaida teketi nepagyvenus kartu...
Be to, kurios sako, kad per jaunos teka ir panasiai... nesuprantu, jus budamos beveik 30 metu tuokiates, o apie vaikus pagalvojat?
Be to, kurios sako, kad per jaunos teka ir panasiai... nesuprantu, jus budamos beveik 30 metu tuokiates, o apie vaikus pagalvojat?
nematau jokios klaidos
kai Jum bus 30 metų paskaitykite šį postą ir vėl, gal nebebūsite tokia katergoriška, nes tokia kategoriška nuomonė rodo vieną - neišprusimą
Man beveik 27m, o busimam vyrui 35
iki vestuviu gyvenom kartu tris metus metus.
Man buvo tik sukakę 21, o vyrui beveik 22
Prieš tai kartu negyvenome. Dabar mes jau 3 metai kartu
Manau yra didele klaida teketi nepagyvenus kartu...
Na tikrai labai jau kategoriska nuomone, mano tetis sake: gyvenimas kartu iki santuokos ir po santuokos yra labai skirtingi dalykai ir jis manau teisus:rolleyes: taip, kad pagyvenus ar nepagyvenus kartu iki santuokos, niekada nezinosi kaip bus santuokoje
Kai tuokėmės abiems buvo 26m. Iki to 6 metus gyvenome kartu
O draugavom tik 6 mėn
QUOTE(marsule @ 2011 08 06, 00:33)
Na tikrai labai jau kategoriska nuomone, mano tetis sake: gyvenimas kartu iki santuokos ir po santuokos yra labai skirtingi dalykai ir jis manau teisus:rolleyes: taip, kad pagyvenus ar nepagyvenus kartu iki santuokos, niekada nezinosi kaip bus santuokoje
Nors man 20metu, bet manau, kad 30 metu sukurti seima nera velu, gal net pats geriausias laikas, juk esi jau viskam subrendes, moki daryti teisingus sprendimus, kam skubeti, reikia pirma mokslus pabaigti, pradeti dirbti, uzsidirbti kazkiek ir tada jau apie vaikucius galvoti, kad turetum jiems ka pasiulyti
Pati vedybu noreciau 25 metu, o vaikuciu 27 metu, manau butu pats tas 
Jei 30-ties PRADETI kurti seima, kaip manot ar po visu kontracepcijos ir kitu "kenkeju" bumo daugelis moteru gales lengvai pastoti?
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2011 07 28, 21:27)
nematau jokios klaidos
kai Jum bus 30 metų paskaitykite šį postą ir vėl, gal nebebūsite tokia katergoriška, nes tokia kategoriška nuomonė rodo vieną - neišprusimą
ne visom lemta ištekėti 18-21 metų ir iš kart gimdyti vaikus...
na ir ka?
vos pilnametystews sulaukus ir keli metai veliau tikrai dar nera TAS amzius.... bet 30 ir veliau.... PRADETI kurti seima .... na cia zinot, nuo daug dalyku dar priklauso.... as kalbu apie tokius atvejus kaip, kad mano kaimynai... nuo 15 metu gyvena kartu, jiems po 30 jau... vestuves neseniai buvo, apie vaikus net minties nera
INirJAN, paskaitykit savo pasisakymą po bent 5 metų
Manau - galvosis kitaip. O tokioj jaunystėj pasigimdžius vaikų kai nei įsitvirtinimo gyvenime (aukštojo mokslo, darbo), nei gyvenimiškos patirties, gali tekti nusivilti. Ypač kai berniukas vienmetis. Jis kaip vyras dar visai vaikas, bet gal labai galvotas ar rankas geras turi, kad šeimą su vaikais išlaikyti sugebės.
Man 26-eri, o mano vyrui 30.
Man buvo beveik 25, o vyrui 26. Kartu gyvenom 6 metus
Man be menesio bus 21, jam 21
Draugaujam virs 4 metu, gyvenam 3 metus kartu
Manau yra didele klaida teketi nepagyvenus kartu... Net ir 5 metus draugaujant, nematai zmogaus buityje ir t.t. Net ir po metu gyvenimo dar ne visas zmogus atsiskleidzia... o dar naturalu, kad su metais zmogus ir keiciasi, tad labai subtilus ir individualus dalykas tie santykiai
Manau yra didele klaida teketi nepagyvenus kartu... Net ir 5 metus draugaujant, nematai zmogaus buityje ir t.t. Net ir po metu gyvenimo dar ne visas zmogus atsiskleidzia... o dar naturalu, kad su metais zmogus ir keiciasi, tad labai subtilus ir individualus dalykas tie santykiai
O man atrodo klaida yra eiti kartu gyventi, kai tau 17-18 metų. Juk dar tokio amžiaus ir vidurinė nebaigta
[quote=laisla,2011 08 08, 23:15]
Manau - galvosis kitaip. O tokioj jaunystėj pasigimdžius vaikų kai nei įsitvirtinimo gyvenime (aukštojo mokslo, darbo), nei gyvenimiškos patirties, gali tekti nusivilti. Ypač kai berniukas vienmetis. Jis kaip vyras dar visai vaikas, bet gal labai galvotas ar rankas geras turi, kad šeimą su vaikais išlaikyti sugebės.
[/quote
Taip, visokiu atveju buna
nuo vyro daug kas priklauso... bet uz tokio vyro- berniuko, netekeciau
ir labai galvotas, ir darba visam gyvenimui turi galima sakyt, o ir mastom manau rimciau nei trisdesimtmeciai.. ta prasme apie namus, seima ir t.t Kaip sakoma kiekvienam savo 
Papildyta:
na taip, cia musu neplanuotas zingsnis, ne mazameciu uzgaida, bet gyvenimas priverte... tiesiog susikloste taip
vidurine baigta buvo auksciausiais balais, universitetas valstybes finansuojama vieta, o ir darbas- toks kaip kiti 40-meciai nesugeba rasti, tad buna isimteliu matyt
Grazaus vakaro, merginukes
[/quote
Taip, visokiu atveju buna
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 08 09, 15:12)
O man atrodo klaida yra eiti kartu gyventi, kai tau 17-18 metų. Juk dar tokio amžiaus ir vidurinė nebaigta 
na taip, cia musu neplanuotas zingsnis, ne mazameciu uzgaida, bet gyvenimas priverte... tiesiog susikloste taip
Grazaus vakaro, merginukes