Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 30, 12:40)
O kur skubeti!:) Kuo veliau susituoki, tuo didesne tikimybe, kad santuoka bus sekminga ir ilga

Nesutikciau, kad nuo to priklauso. Mano mociute su seneliu susituoke kai jai buvo 20, o seneliui 19 ir kartu jie nugyveno grazius 54 metus.

Papildyta:
Man buvo 21 jam 24 smile.gif kol viska uzsakinejom visi stebejosi, kad lb jauni biggrin.gif o man atrodo kad visai normalus amzius ax.gif
Atsakyti
Man 24, o antrajai pusei 27 smile.gif
Atsakyti
Man buvo 20m, vyrui 23m mirksiukas.gif
Atsakyti
Man buvo 24, o vyrui 27 smile.gif manau pats tas.
Atsakyti
Man buvo 18,vyrui 25. smile.gif
Dabar tai vertinčiau,kad buvau per jauna vedyboms,vyras buvo pasiruošęs-aš matyt ne smile.gif Todėl galbūt po 5 metų ir išsiskyrėm. Antrą kartą ištekėjau 26,tai manau jau tikrai buvau subrendus priimti ta sprendima smile.gif
Atsakyti
man buvo 23, vyrui 25m. smile.gif
Atsakyti
Vestuves planuojam jau siemet smile.gif Man bus (yra) 23, o vyrui - 32. Busim pradraugave 4,5 metu...
Atsakyti
Mes susituokem kai man buvo 22metai o jam 23metai bet iki to laiko buvom pradraugave 5metus smile.gif dabar jau du metai santuokoje ir nesijauciu, kad per jauni susituokem 4u.gif
Atsakyti
Tuoksimės šią vasarą. Man bus 21, jam- 22. Kartu jau esame 4 metus. Kai susipažinome mums abiems buvo po 17 metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums abiems buvo 30, nes vieni santykiai nutruko, o po to jau kasmet buvo tik sudetingiau rasti padoru zmogu smile.gif
Atsakyti
Musu vestuves dar tik bus sia vasara smile.gif ir man bus 25, mano busimam vyrui 26 smile.gif

Manau kad musu amzius pats tas smile.gif Nei per seni nei per jauni smile.gif Vasara sueina mums 7 metuku sukaktis kai esame kartu:)
Atsakyti
Veseile bus vasara. Man 26 jam 34, kartu -7m. Kazkaip gerai jauciuosi. Visiem turbut savas laikas.. mirksiukas.gif
Atsakyti