Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Mūsų šventė įvyko praėjusį šeštadienį - lapkričio 5 d., ir mes su vyru amžiumi kaip tik patenkame į Lietuvos vidurkį smile.gif Man 26, o vyrui -28 metukai smile.gif Iki vestuvių pradraugavome 6,5 metų.
Žinoma, kiekviena nuomonė ir subrendimo vedyboms lygis skirtingas, bet aš manau, kad moteriai tuoktis neverta anksčiau nei 23, o vyrui - anksčiau nei 25 metų smile.gif
Atsakyti
Susituokėm kai man buvo 23, o vyrui 25 metai. Gal kažkam atrodė, kad per anksti, o dar kažkam, jog jau per vėlai, bet mums atrodo pačiu laiku ax.gif smile.gif
Atsakyti

Žinoma, kiekviena nuomonė ir subrendimo vedyboms lygis skirtingas, bet aš manau, kad moteriai tuoktis neverta anksčiau nei 23, o vyrui - anksčiau nei 25 metų smile.gif
[/quote]

O kodėl taip manai? ax.gif

Man 23, maniškiui 25 blush2.gif (vestuvės kitą vasarą ) . Mano nuomone jei žmogus myli vienas kitą ir nesibaido jokių įsipareigojimų tuoktis jauniems nebėda , tačiau šneku apie žmones kuriems ne vėjai galvoje švilpauja , o apie tuos kurie žino savo tikslus, apsvarsto galimybes, pliusus ir minusus , o ne šauna į santuoką net nepažindami antrosios pusės .Juk jaunavedžių šimtai kurie galvoja jog vienas kitą pažysta kaip nuluptą o tapus šeima tenka daug dirbti santykiuose arba -pasiduoti ir keliauti savo keliais. blush2.gif
Atsakyti

O kodėl taip manai?  ax.gif

Tiesiog mano tokia asmeninė patirtis ir nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvės bus kai man bus 21 o busimam vyrui 25 ax.gif
Vestuvės vyks lygiai po 4 metų ir 6 mėnesių draugystės wub.gif
Atsakyti
Susituokem, kai man buvo 22, vyrui 24.
Atsakyti
labas, musu vestuves bus kita vasara, man bus 25, o vyrui-28,vestuviu diena bus 9metai ir 11 men.kai draugaujame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge24 @ 2011 11 18, 23:13)
labas, musu vestuves bus kita vasara, man bus 25, o vyrui-28,vestuviu diena bus 9metai ir 11 men.kai draugaujame smile.gif

Wow , na jau tikrai tik zenytis mirksiukas.gif is kur tiek kantrybes turejot ? 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Mums bus tiek pat metų drinks_cheers.gif , o vestuvių dieną bus 7 metai ir 11 mėn, kai draugaujam thumbup.gif
Atsakyti
musu vestuves buvo kai man 24, o vyrui 25 smile.gif labai normaliai, nei per anksti nei per velai bigsmile.gif pries tai kartu jau buvom 7 metus smile.gif
Atsakyti

Mes irgi pan. amžiaus susituokėm (beja šią vasarą). Man be kelių sav buvo 26 lotuliukas.gif o vyrui 28 be kelių mėn. O susituokėm tai po 10,5 metų draugystės blush2.gif
Atsakyti
hm... aš tekėjau 17metų, vyrui buvo 21 biggrin.gif jūsų spėjimas teisingas - iš reikalo biggrin.gif bet dėkui D, laimingai wub.gif sausį bus 4 metai kaip vedę ax.gif
Aišku, kadangi anksti tekėjau - esu tos nuomonės, kad santuokos laimės "poros branda" nelemia. žinoma - stipriai įtakoja, bet tai nėra pagrindinis rodiklis... Pažystami 10metų draugavo ir po metų vedybų išsiskyrė ( blink.gif doh.gif ), o kiti šeimos bičiuliai susituokė per trečią pasimatymą ir jau 15metų kartu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 09 gruodžio 2011 - 02:29