Žinoma, kiekviena nuomonė ir subrendimo vedyboms lygis skirtingas, bet aš manau, kad moteriai tuoktis neverta anksčiau nei 23, o vyrui - anksčiau nei 25 metų
Mūsų šventė įvyko praėjusį šeštadienį - lapkričio 5 d., ir mes su vyru amžiumi kaip tik patenkame į Lietuvos vidurkį
Man 26, o vyrui -28 metukai
Iki vestuvių pradraugavome 6,5 metų.
Žinoma, kiekviena nuomonė ir subrendimo vedyboms lygis skirtingas, bet aš manau, kad moteriai tuoktis neverta anksčiau nei 23, o vyrui - anksčiau nei 25 metų
Susituokėm kai man buvo 23, o vyrui 25 metai. Gal kažkam atrodė, kad per anksti, o dar kažkam, jog jau per vėlai, bet mums atrodo pačiu laiku
[/quote]
O kodėl taip manai?
Man 23, maniškiui 25
O kodėl taip manai?
Tiesiog mano tokia asmeninė patirtis ir nuomonė
Mūsų vestuvės bus kai man bus 21 o busimam vyrui 25
Vestuvės vyks lygiai po 4 metų ir 6 mėnesių draugystės
Vestuvės vyks lygiai po 4 metų ir 6 mėnesių draugystės
Susituokem, kai man buvo 22, vyrui 24.
labas, musu vestuves bus kita vasara, man bus 25, o vyrui-28,vestuviu diena bus 9metai ir 11 men.kai draugaujame
QUOTE(mazge24 @ 2011 11 18, 23:13)
labas, musu vestuves bus kita vasara, man bus 25, o vyrui-28,vestuviu diena bus 9metai ir 11 men.kai draugaujame 
Wow , na jau tikrai tik zenytis
Mums bus tiek pat metų
musu vestuves buvo kai man 24, o vyrui 25
labai normaliai, nei per anksti nei per velai
pries tai kartu jau buvom 7 metus
Mes irgi pan. amžiaus susituokėm (beja šią vasarą). Man be kelių sav buvo 26
hm... aš tekėjau 17metų, vyrui buvo 21
jūsų spėjimas teisingas - iš reikalo
bet dėkui D, laimingai
sausį bus 4 metai kaip vedę
Aišku, kadangi anksti tekėjau - esu tos nuomonės, kad santuokos laimės "poros branda" nelemia. žinoma - stipriai įtakoja, bet tai nėra pagrindinis rodiklis... Pažystami 10metų draugavo ir po metų vedybų išsiskyrė (
), o kiti šeimos bičiuliai susituokė per trečią pasimatymą ir jau 15metų kartu
Aišku, kadangi anksti tekėjau - esu tos nuomonės, kad santuokos laimės "poros branda" nelemia. žinoma - stipriai įtakoja, bet tai nėra pagrindinis rodiklis... Pažystami 10metų draugavo ir po metų vedybų išsiskyrė (