Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Man beveik 24, vyrui 27 smile.gif
Atsakyti
man bus 22 jam beveik 27 wub.gif
Atsakyti
Kai aš tekėjau man buvo 23, o vyrui 29. Ir manau per anksti. Nors vaikų ir dabar dar neturim/nenorim... o jau trys metai praėjo...
Atsakyti
Vestuves kita vasara tada man bus 23 o vyrui 25 smile.gif ir susituoksim po 8 metu draugystes smile.gif
Atsakyti
man bus 22,vyrui 25,tuokiames po 5metu draugystes ir 2metu gyvenimo kartu smile.gif
Atsakyti
Greit ir mūsų vestuvės, man 26, jam bus 30 smile.gif (o Dieve, negaliu patikėti, kad šiais metais bus jau ir 27 wacko.gif )
O kas dėl diskusijos, kada geriausia tuoktis, tai tada, kada pačiai porai geriausia 4u.gif Vieniem anksčiau, kitiem vėliau, o dar kalnai įvairiausių aplinkybių doh.gif nematau jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 18 sausio 2012 - 18:38
Mūsų vestuvės taip pat kitais metais, man bus 23 o jam 25 smile.gif norėjom šiemet, bet jau nespėsim suplanuoti.
Atsakyti
Tekejau 21,vyrui buvo 26 jau 11 metu gyvenam kartu,o atrodo taip neseniai viskas buvo:)))).Sekmes visom istekancioms!!!
Atsakyti
Man bus 24, jam be keliu dienu 30, o tuokiames po 3 metu draugystes/gyvenimo kartu rolleyes.gif
Atsakyti
Istekejau be 5 min 23m biggrin.gif ta diena kai tuokemes man buvo 22, o po keliu dienu suejo 23m. smile.gif vyrui buvo 24m smile.gif susituokeme per draugystes metines wub.gif
Atsakyti
Mums abiems vestuviu diena bus 22m ax.gif busim pradraugave 4metus, is ju 2 gyvenam kartu rolleyes.gif tuokiames is didelio noro sukurti seima wub.gif reikalas tikiuosi bus veliau nestuke.gif
Atsakyti
As 28 metu, sulaukiau savo princo ! smile.gif)) vyrui 33
O kur skubeti!:) Kuo veliau susituoki, tuo didesne tikimybe, kad santuoka bus sekminga ir ilga
Atsakyti