Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Abiems po 25 4u.gif
Atsakyti
Jam 31 man 17... is reikalo blush2.gif esam kartu daugiau kaip 7 metus...is meiles 4u.gif
Atsakyti
oho blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2010 10 11, 15:55)
Jam 31 man 17...  is reikalo  blush2.gif  esam kartu daugiau kaip 7 metus...is meiles 4u.gif

Gerai, kad viskas gerai baigesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Vestuves musu liepa,man bus 23,brangiajam 26 4u.gif per vestuves busim isdraugave 6m. ir 2men blush2.gif
Atsakyti
Maniškiui 27m., o man 26 smile.gif esam pažystami (na kaip ir draugavom wub.gif ) nuo 5klasės. blush2.gif kadangi jis po 9 klasės perėjo į kitą mokyklą, mūsų keliai išsiskyrė. verysad.gif bet kaip sako:"sena meilė nerūdija"... biggrin.gif yra visiška tiesa... 4u.gif 23 metelių vėl mes kartu, taip iki dabar ir amžinai biggrin.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilevilma 472 @ 2010 10 13, 13:57)
Maniškiui 27m., o man 26  smile.gif  esam pažystami (na kaip ir draugavom  wub.gif ) nuo 5klasės.  blush2.gif  kadangi jis po 9 klasės perėjo į kitą mokyklą, mūsų keliai išsiskyrė.  verysad.gif bet kaip sako:"sena meilė nerūdija"...  biggrin.gif yra visiška tiesa... 4u.gif 23 metelių vėl mes kartu, taip iki dabar ir amžinai  biggrin.gif  clap.gif  clap.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif Va cia tai meile thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo 24, jam 32, 1 metus draugavome kai nusprendeme susituokt.
Atsakyti
Man 28m jam 29m ir tuoksimes per jo gimtadieni tongue.gif gaus dovanele(mane) visam gyvenimui clap.gif pazistami esam nuo 9klases... daug jam nervu kainavo kol mane pasieke ax.gif o kartu jau 5metai, bet per juos buvo visko... blush2.gif
Atsakyti
[quote=kamilevilma 472,2010 10 13, 13:57]
Maniškiui 27m., o man 26 smile.gif
tai yra maniškiui buvo 25, o man 24 blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 13, 14:48)
Sveikinu  drinks_cheers.gif  Va cia tai meile  thumbup.gif  biggrin.gif

ačiū ačiū biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man buvo 25 m smile.gif
Atsakyti
Tuokiames gruodi, abiems bus nesenai sukake 22 4u.gif kartu esame vos puse metu,bet viskas aisku... 4u.gif
Atsakyti