Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 24, 23:03)
jei butu blogas, juk neteketum lotuliukas.gif O kad atsiranda rutina ir bendri rupesciai, tai visi zn, bet ne visi supranta kaip tai yra rimta 4u.gif

Butent drinks_cheers.gif thumbup.gif Na, cia ju reikalas, jei zmones nori teket po puses metu pazinties ir mano,kad jau pazino vienas kita - tegu teka 4u.gif
Atsakyti
25 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 24, 23:12)
Butent  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Na, cia ju reikalas, jei zmones nori teket po puses metu pazinties ir mano,kad jau pazino vienas kita - tegu teka  4u.gif

na as sito nesu patyrusi bet nemazai santuoku tokiu ir jos klesti g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 10 25, 01:43)
25 4u.gif
Papildyta:

na as sito  nesu patyrusi bet nemazai santuoku tokiu ir jos klesti  g.gif  thumbup.gif

Sutinku, kad tikrai buna nemazai atveju,kai teka po trumpos draugystes ir gyvena ilgai ir laimingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 10 25, 01:43)
25 4u.gif
Papildyta:

na as sito  nesu patyrusi bet nemazai santuoku tokiu ir jos klesti  g.gif  thumbup.gif

po dešimtmečio pažiūrėsim, ar neklestės tokių santuokų skyrybos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 24, 22:17)
drinks_cheers.gif ir man tas pusmetis buvo "saldus" lotuliukas.gif ir as po pusmecio negaleciau teketi drinks_cheers.gif  thumbup.gif
[

aš pirmą pažinties pusmetį kojom žemės neliečiau, skraidžiau padebesiais biggrin.gif o apsigyvenus kartu teko nusileisti ant žemės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gutte: 25 spalio 2010 - 09:30
QUOTE(*Gutte @ 2010 10 25, 10:29)
po dešimtmečio pažiūrėsim, ar neklestės tokių santuokų skyrybos  biggrin.gif
Papildyta:
aš pirmą pažinties pusmetį kojom žemės neliečiau, skraidžiau padebesiais  biggrin.gif  o apsigyvenus kartu teko nusileisti ant žemės  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif apie ka as ir kalbu. Pirma laika nenori ir nematai jokiu bloguju partnerio savybiu,nes esi apimtas emociju, bet gyvenimas kartu tikrai ne visada yra toks saldus, nes buna visko: ir dziaugsmo,ir pykcio (nesinori matyt po barnio, bet miegot tai vistiek i viena lova reikia eit lotuliukas.gif )
Atsakyti
o dar kai vaikai atsiranda... wink.gif

Lietuvoje skiriasi kas antra pora. Tad nereikia turėti iliuzijų, kad viskas santuokoje yra paprasta, kad įmanoma žmogų visapusiškai pažinti per pusmetį (aišku, būna išimčių), kad va tikrai gyvensim ilgai ir laimingai... bet to tikrai linkiu visoms visoms.
Atsakyti
Na, man pasipirso po 9 menesiu draugystes, bet apie puse to laiko jau gyvenom kartu. Daugumai atrodo gana greit viskas. Bet abu jau nesam vaikai, zinom, ko norim bei suprantam, kad santuoka kaip ir santykiai - pats sudetingiausias darbas ir pastangu tam reikia labai daug. Kai susituoksim, abiems bus po 27 jau ax.gif Paskutiniu metu atsiranda labai daug poru, kurie draugauja po 6, 10 metu, o po to ima ir issiskiria.. nuo to neapsaugotas niekas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 25, 11:17)
Na, man pasipirso po 9 menesiu draugystes, bet apie puse to laiko jau gyvenom kartu. Daugumai atrodo gana greit viskas. Bet abu jau nesam vaikai, zinom, ko norim bei suprantam, kad santuoka kaip ir santykiai - pats sudetingiausias darbas ir pastangu tam reikia labai daug. Kai susituoksim, abiems bus po 27 jau  ax.gif Paskutiniu metu atsiranda labai daug poru, kurie draugauja po 6, 10 metu, o po to ima ir issiskiria.. nuo to neapsaugotas niekas  4u.gif

Tai aisku,kad neapsaugotas drinks_cheers.gif Jusu atveju viskas normalu (bent jau man)-abu subrende, pagyvenot kartu ir pasiziurejot kas tai per dalykas thumbup.gif as butent ir kalbu,kad didelis skirtumas tik draugauti bei vaikscioti i pasimatymus ir gyventi kartu blush2.gif
Atsakyti
ir didelis skirtumas, ar tau 20, ar 27...wink.gif
Atsakyti
na taip skirtumas yra ar 20 ar 27 drinks_cheers.gif
mes su vyru susituokem po 8 metu ax.gif
bet galiu pasakyti kad bunant kartu kuo toliau tuo maziau man rupejo susituokti g.gif jeigu ne stebuklelis taip ir butumem gyvene nesusituoke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 10 25, 13:09)
na taip skirtumas yra ar 20 ar 27  drinks_cheers.gif 
mes su vyru susituokem po 8 metu  ax.gif
bet galiu pasakyti kad bunant kartu kuo toliau tuo maziau man rupejo susituokti  g.gif  jeigu ne stebuklelis taip ir butumem gyvene nesusituoke  blush2.gif

Na taip, cia daugelio poru problema, o ypac vyru lotuliukas.gif bent jau mano atveju taip buvo, reikejo paspirti i uzpakali,kad pradetume vestuves planuoti, nes anot jo: kam tuoktis ir taip mums gerai gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 25, 14:13)
Na taip, cia daugelio poru problema, o ypac vyru  lotuliukas.gif  bent jau mano atveju taip buvo, reikejo paspirti i uzpakali,kad pradetume vestuves planuoti, nes anot jo: kam tuoktis ir taip mums gerai gyventi  doh.gif

thumbup.gif nu visokiu vyru yra juk negali buti visi riteriai ant balto zirgo hihihi.gif mano vyras tikrai toks nera blush2.gif
Atsakyti