Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 25, 00:12)
Butent  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Na, cia ju reikalas, jei zmones nori teket po puses metu pazinties ir mano,kad jau pazino vienas kita - tegu teka  4u.gif

tai jo drinks_cheers.gif bus matyt kaip bus veliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2010 10 25, 11:29)
po dešimtmečio pažiūrėsim, ar neklestės tokių santuokų skyrybos  biggrin.gif
Papildyta:
aš pirmą pažinties pusmetį kojom žemės neliečiau, skraidžiau padebesiais  biggrin.gif  o apsigyvenus kartu teko nusileisti ant žemės  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 25, 11:37)
(nesinori matyt po barnio, bet miegot tai vistiek i viena lova reikia eit  lotuliukas.gif )

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2010 10 25, 12:17)
Na, man pasipirso po 9 menesiu draugystes, bet apie puse to laiko jau gyvenom kartu. Daugumai atrodo gana greit viskas. Bet abu jau nesam vaikai, zinom, ko norim bei suprantam, kad santuoka kaip ir santykiai - pats sudetingiausias darbas ir pastangu tam reikia labai daug. Kai susituoksim, abiems bus po 27 jau  ax.gif Paskutiniu metu atsiranda labai daug poru, kurie draugauja po 6, 10 metu, o po to ima ir issiskiria.. nuo to neapsaugotas niekas  4u.gif

jusu atvejis yra normalus, abu suauge zmones, mastantys ne tik jausmais thumbup.gif o dar plius kartu ir pagyvenot, pajutot ka tai reiskia 4u.gif
zinokit ir as zn keleta realiu pavyzdziu kai poros isdraugauja po 10 metu ir issiskiria verysad.gif bet kaip sakote nuo to niekas neapsaugotas verysad.gif
Atsakyti
27 metų susituokiau (MB buvo 28) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 24, 23:12)
Butent  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Na, cia ju reikalas, jei zmones nori teket po puses metu pazinties ir mano,kad jau pazino vienas kita - tegu teka  4u.gif

zinot kaip ten buna, forume maciau mamyte, kuri apsivede po 2men pazinties....ir svente savo 14as metines 4u.gif o buna ir tokiu,kurie nugyvena kartu N metu ir paskui kaip perkunas is giedro dangaus skirybos, nors pora atrode pavizdine.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 10 27, 10:12)
zinot kaip ten buna, forume maciau mamyte, kuri apsivede po 2men pazinties....ir svente savo 14as metines  4u.gif o buna ir tokiu,kurie nugyvena kartu N metu ir paskui kaip perkunas is giedro dangaus skirybos, nors pora atrode pavizdine.

Tai zinoma,kad atveju buna ivairiu, del to ir nesmerkiu tokiu poru drinks_cheers.gif as tiesiog savo nuomone pasakiau, kad pati taip negaleciau pasielgti,gal as kitaip ziuriu i tam tikrus dalykus nei kiti,per daug atsakinga man viskas atrodo,kad galeciau greitai priimti sprendima. Bet tai nereiskia,kad as elgiuosi gerai,o kiti-blogai. Kiekvienas tvarkom savo gyvenima savaip thumbup.gif
Atsakyti
man 23, vyrui 27 smile.gif
Atsakyti
Tuoksimės ateinančią vasarą. Man tada bus 22, vyrui - netoli 27-as gimtadienis. Būsim išdraugavę kiek daugiau nei 4 metus.
Atsakyti
na mes 30 ir 40 blush2.gif isgyvene beveik 4m
Atsakyti
ooo, welcome to the club - man 31 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 29, 21:37)
ooo, welcome to the club - man 31 wink.gif

Kiek supratau Jus antra karta istekate, o kiek metu buvo,kai pirma karta tekejote? Aisku klausimas gal ne koks, tai galit ir neatsakyt blush2.gif siaip idomu ax.gif
Atsakyti
ką čia slėpsi - tik 19 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 30, 18:10)
ką čia slėpsi - tik 19 wink.gif

hmmm, tai jaunute ax.gif o kiek metu isgyvenote pirmoje santuokoje,jei ne paslaptis?
Atsakyti
trejus - nors manau, išvis nereikėjo tekėti smile.gif bet kai skaitau kitas čia jaunutes, buvau lygiai tokia pati - optimistė, tikinti, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti