Pasakojuosi ir aš
Susipažinome naktiniame klube, sedžiu su drauge prie baro, kažkoks žavus aukštaūgis (mūsų rajone nematytas) sukasi aikštelėje, paneles šokdina, pažiūrėjau galvoju, nu gražus, bet tai panų apsuptas, ai tiek to, draugei užsiminiau kad patiko, ir pasirodo jis mano draugės vaikino draugas, atvažiavo kartu į rajono šokius atsipalaiduot
Mano draugė ne iš kukliųju pasikviečia saviskį, jis mano būsimąjį ir supažindina, jis mane kažkaip apkabina staigiai ir tuo metu mus nufotografuoja (klube būna gaudo kadrus), tokia nuotrauka pavadinčiau "iš lempos", taigi kalba nelabai rišasi, jis apsvaigęs truputuką, ir užrašo man jis savo telefono numerį ant baro čekio, na tuo metu tai buvo juokas ir tiek, o draugė tą čekį paima, aš paragavusi kokteilių užsinoriu jam parašyti aišku, na tada jau drąsu pasidaro ir tt

kadangi turiu protingą drauge, ji paslepia tą čekį su numeriuku ir įteikia man kitą dieną, tiesa tą vakarą mes dar plepėjome kažka su nepažįstamuoju, bet nieko romantiško ar įdomaus, tiesiog..
Taigi gavusi jo nr, po audringo vakarėlio klube, galvoju na ir kodel neparasyti, o tekstu kūrėja bloga niekad nebuvau, taigi kažka panašaus parašau : "Labas, vakar susipažinome, kaip sveikatos? " Na taip, ir kvailai, ir gal ne su viena jis susipažino tą vakarą, bet galvojau - nieko neprarasiu..Ir mes taip susirašom atsargiai, po to seka internetas, po to susitinkam kartą, kitą na ir pradedam kartu būti, pabūnam, tiesa neilgai, kelis mėnesius, vyrukas aiškiai paieškose, niekad neslepe nuo manes nieko, niekad nemelavo, sake kaip yra, kad nenori labai rimto kažko, o aš norėjau būtent rimtų rimčiausių santykių..taigi keliai išsiskiria aš sau prisiekiu daugiau su juo nieko bendro nebeturėti, nes vis gi jaučiausi įskaudinta, aplinkybės taip susiklosto, kad po pusės metų maždaug jis atsiranda iš niekur, dėmesys ir tt, nepasiduodu kelis menesius, net susitikti nesutinku, bet jis atkaklus, šneka visai kitaip, požiūris rimtas, kalbos rimtos, viskas ko man reikėjo prieš tai..ir aš pasiduodu, susitinku su juo,pasivaikščiojimai, filmai, vakarienės, jaučiuosi jam svarbi, po šiai dienai aš dėkoju Dievui, kad taip atsitiko, kad aš patikėjau žmogumi vėl..kad aš leidau sau pamėginti, kad vis gi posakis :"Negrįšk prie to ką palikai" ne visada protingiausias