Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(daiwutea @ 2011 09 27, 17:00)
o musu istorija tokia. MB draugas pirko telefona is kazkokio pazistamo o tam telefone buvo like keli mergaiciu numeriai (ir mano), taigi nusprende bernai parasineti smile.gif  taip vis susirasydavom kol uzsimane susitikt. jis atsiveze draugu, as draugiu, pakalbejom apie nieka ir visi kas sau.kita diena net minties neturejau test pazinti nes kazkaip neuzkabino, beje buvo ziemos vakaras, tamsu, salta(susitikom lauke..), gerai veidu nesimate  biggrin.gif  bet gi va mano drauge susizavejo vienu is ten buvusiu ir eme ikalbinet vel susitikt,o as gi gera,ko del drauges nepadarysi.. mirksiukas.gif  taigi po antro susitikimo pas mus abu didelis noras atsirado bendrauti toliau ir i susitikimus jau eidavom be draugu ir draugiu  ax.gif  dabar jis vis sako-nebutum slepusis po kapisonu tai jau po pirmo susitikimo buciau kabines lotuliukas.gif  o man tas kapisonas ne kiek nuo salcio kiek nuo baimes gelbejo(nu visgi nepazistami...)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
As su savuoju susipazinau internete, lyg ir nieko ypatingo, taciau...
Vienu metu bendravau su dviem vaikinais, su saviskiu ir kitu. Kazkodel dabartinis maniskis man nelabai patiko, na, malonu gauti zinutes, kalbetis per skype, bet tiek to....labiau trauke prie kito.....ir buvau as su tuo kitu apie puse metu, gyvenau su juo, taciau vis tik visada prisimindavau ir dabartini maniski, kuris tuo metu man nelabai patiko galbut isvaizda, taciau trauke vidumi.....ir ka jus galvojat, taip atsitiko, kad su tuo kitu musu keliai issiskyre, grizau i LT ir tada jau pasidare maniskis artimesnis, pradejome bendrauti, jis dar turejo panele, taciau ja greitai paliko....zodziu apsisprendziau susitikti su juo realiame gyvenime, jis gyvena kitoje salyje ir niekada nesigailejau to, nes tai, ka pamaciau siame zmogujo, isties suzavejo....ir stai mes jau esame kartu, suzadetiniai ir planuojame vestuves....ech, kartais tikrai matyt yra likimas.... 4u.gif
Atsakyti
Septintoj klasėj, rugsėjo pirmą kartą pamačiau MB... Suspaudė man širdelę, apsvaigo galvelė, kai pamačiau jo šypseną. Jis visada pagal metus atrodė vyresnis, yra be galo linksmas, o „pasiutęs“ buvo! „tai kas, kad spuoguotas, aš irgi turiu spuogų, juk visi dabar turim spuogų“ sakydavau bendraklasėm, bet „taigi Klasiokas“ pagalvojau ir tik tyliai kartais apie jį pasvajodavau. rolleyes.gif Tokia buvo aštunta klasė, o devintos klasės pabaigoj, su drauge įkalus „ant drąsos“ parašiau aš jam žinutę, KAIP MAN JIS PATINKA. Gavau atsakymą: „Nepyk, man patinka kita panelė. Be to, esi ne mano skonio“. verysad.gif Aišku, kas gali žiūrėt į tokią storulę? Bet ką aš padarysiu, kad išsisukau koją ir priaugo tie kg ir niekaip manęs nepalieka? Po kelių dienų atsigavau, kad man tik 16 metų, atsiras kas žiūrės. tongue.gif Ir buvo kas žiūrėjo, gal todėl, kad kai išsisukau koją krūtinė ne pagal amžių padidėjo? Ir žiūrėjo daugiausiai į ją, ne į mane... lotuliukas.gif Pradėjome vėl normaliai kalbėtis tik 11 klasėj, kai turėjom bendras 3 pamokas su juo, nes buvau HUMANITARĖ, o pas mus mokykloj jie buvo atskirtieji. doh.gif Pamenu, sėdėjau priešais jį per matematiką. Ir jis vieną dieną manęs paklausė: „Su kuo iš klasės pasimylėtum?“ Aš apsidairiau ir sakau: „Su tavim.“ Jis tik atsilošė ir nutilo, o aš pradėjau juoktis. biggrin.gif Dar per one.lt parašiau jam, „tai kada pasimylėsim?“, pasirašėm, pasijuokėm ir tuo baigėsi. blush2.gif Atėjo 12 klasė, jau kaip ir reikia galvot apie egzaminus, o čia klasiokė kviečia į gimtadienį, nelabai aš su ja daug bendrauju, bet į mokyklos diskoteką gal smagu būtų nueit. Ilgai dvejojusi vis dėlto išsiruošiau su dovana į tą gimtadienį (buvo lapkričio pabaiga). Žinoma šukuosena, makiažas VAKARINIS. Mini sijonas, bet šiknos aš nešalsiu stotelėj (nes gyvenau tolokai nuo mokyklos), storas pėdkelnes susiradau ir pirmyn. Diskoteka visai nieko, bet kiek galima toj mokykloj būt, lekiam pas klasiokę. Valgom, geriam, šokam (jau pilnamečiai visi, tai galim ir su jubiliatės tėvais šampano ir ne tik išgert), ir vėl iš naujo... bigsmile.gif Ir kažkuriuo metu – matau ateina MB, su kitais klasiokais, pasirodo ir juos kvietė į gimtadienį, bet jiems daugiau „apšilt“ reikėjo... blink.gif Žinoma gimtadienio scenarijus užstrigęs ties valgom geriam, šokam. Ir atėjo 00h: tortas, „ilgiausių metų“, ar skanus tortas buvo nepamenu. Bet šampanas aptaškė vasarą suremontuotą klasiokės virtuvę, lubas, sienas, grindis. lotuliukas.gif Tada dalis baliauninkų liko prie stalo, kita dalis (tarp jų ir aš, ir MB) ėjome gert tekilos ir klausyt kaip jubiliatės sesė moka grot gitara. Po dviejų stikliuko „ratų“ (aš negėriau) MB atsisėdo šalia manęs, paėmė mane už rankos ir pašnibždėjo į ausį „einam“. g.gif Nusivedė mane į kitą kambarį. Rakto duryse neradom (nors pasirodo jis ten buvo), tad užstūmėm foteliu, aišku, subraižėm vasarą išdažytas grindis. Vieni nuostoliai po tokių balių... Taigi, kambary. Pradėjom bučiuotis. Netrukus klasiokė pasibeldė ir pasakė, kad atvažiavo jos tėtis mūsų visų parvežt namo. Gal ir gerai, kad čia mus nutraukė... Dar pašnekėjom ir atsisveikindami pasibučiavom. Grįžau paryčiais ir iškart užmigau. Ryte gavau sms nuo nežinomo numerio, parašė MB. KOKIA aš tada buvau laiminga!!! Po to vakaro mūsų bendravimas pasikeitė, susitikdavom dažniau, ne tik mokykloj, pažiūrėdavom filmą, ar šiaip šnekėdavomės gerdami arbatą... Po mėnesio tokio bendravimo jis pasiūlė būti jo mergina SMS‘u. unsure.gif Žinoma sutikau. biggrin.gif Po beveik dviejų metų draugystės ir metų gyvenimo kartu, Kalėdų rytą jis man pasipiršo. O ateinančią vasarą planuojam vestuves. Bet taip aistringai jis mane bučiuoja retai... wub.gif Aš jo kažkada paklausiau, kada jau tapau „jo skonio“, jis atsakė, kad kai sėdėjau priešais jį per matematiką, 11 klasėj. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klikky @ 2011 11 24, 20:35)

Na, neblogai judviejų mokyklinė simpatija išsivystė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 24, 19:44)
Na, neblogai judviejų mokyklinė simpatija išsivystė 4u.gif

Is tikruju idomios tos istorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klikky @ 2011 11 24, 21:35)
Septintoj klasėj, rugsėjo pirmą kartą pamačiau MB... Suspaudė man širdelę, apsvaigo galvelė, kai pamačiau jo šypseną. Jis visada pagal metus atrodė vyresnis, yra be galo linksmas, o „pasiutęs“ buvo! „tai kas, kad spuoguotas, aš irgi turiu spuogų, juk visi dabar turim spuogų“ sakydavau bendraklasėm, bet „taigi Klasiokas“ pagalvojau ir tik tyliai kartais apie jį pasvajodavau. rolleyes.gif  Tokia buvo aštunta klasė, o devintos klasės pabaigoj, su drauge įkalus „ant drąsos“ parašiau aš jam žinutę, KAIP MAN JIS PATINKA. Gavau atsakymą: „Nepyk, man patinka kita panelė. Be to, esi ne mano skonio“. verysad.gif  Aišku, kas gali žiūrėt į tokią storulę? Bet ką aš padarysiu, kad išsisukau koją ir priaugo tie kg ir niekaip manęs nepalieka? Po kelių dienų atsigavau, kad man tik 16 metų, atsiras kas žiūrės. tongue.gif  Ir buvo kas žiūrėjo, gal todėl, kad kai išsisukau koją krūtinė ne pagal amžių padidėjo? Ir žiūrėjo daugiausiai į ją, ne į mane...  lotuliukas.gif  Pradėjome vėl normaliai kalbėtis tik 11 klasėj, kai turėjom bendras 3 pamokas su juo, nes buvau HUMANITARĖ, o pas mus mokykloj jie buvo atskirtieji.  doh.gif  Pamenu, sėdėjau priešais jį per matematiką. Ir jis vieną dieną manęs paklausė: „Su kuo iš klasės pasimylėtum?“ Aš apsidairiau ir sakau: „Su tavim.“ Jis tik atsilošė ir nutilo, o aš pradėjau juoktis.  biggrin.gif  Dar per one.lt parašiau jam, „tai kada pasimylėsim?“, pasirašėm, pasijuokėm ir tuo baigėsi. blush2.gif  Atėjo 12 klasė, jau kaip ir reikia galvot apie egzaminus, o čia klasiokė kviečia į gimtadienį, nelabai aš su ja daug bendrauju, bet į mokyklos diskoteką gal smagu būtų nueit. Ilgai dvejojusi vis dėlto išsiruošiau su dovana į tą gimtadienį (buvo lapkričio pabaiga). Žinoma šukuosena, makiažas VAKARINIS. Mini sijonas, bet šiknos aš nešalsiu stotelėj (nes gyvenau tolokai nuo mokyklos), storas pėdkelnes susiradau ir pirmyn. Diskoteka visai nieko, bet kiek galima toj mokykloj būt, lekiam pas klasiokę. Valgom, geriam, šokam (jau pilnamečiai visi, tai galim ir su jubiliatės tėvais šampano ir ne tik išgert), ir vėl iš naujo... bigsmile.gif  Ir kažkuriuo metu – matau ateina MB, su kitais klasiokais, pasirodo ir juos kvietė į gimtadienį, bet jiems daugiau „apšilt“ reikėjo... blink.gif  Žinoma gimtadienio scenarijus užstrigęs ties valgom geriam, šokam. Ir atėjo 00h: tortas, „ilgiausių metų“, ar skanus tortas buvo nepamenu. Bet šampanas aptaškė vasarą suremontuotą klasiokės virtuvę, lubas, sienas, grindis.  lotuliukas.gif Tada dalis baliauninkų liko prie stalo, kita dalis (tarp jų ir aš, ir MB) ėjome gert tekilos ir klausyt kaip jubiliatės sesė moka grot gitara. Po dviejų stikliuko „ratų“ (aš negėriau) MB atsisėdo šalia manęs, paėmė mane už rankos ir pašnibždėjo į ausį „einam“. g.gif  Nusivedė mane į kitą kambarį. Rakto duryse neradom (nors pasirodo jis ten buvo), tad užstūmėm foteliu, aišku, subraižėm vasarą išdažytas grindis. Vieni nuostoliai po tokių balių... Taigi, kambary. Pradėjom bučiuotis. Netrukus klasiokė pasibeldė ir pasakė, kad atvažiavo jos tėtis mūsų visų parvežt namo. Gal ir gerai, kad čia mus nutraukė... Dar pašnekėjom ir atsisveikindami pasibučiavom. Grįžau paryčiais ir iškart užmigau. Ryte gavau sms nuo nežinomo numerio, parašė MB. KOKIA aš tada buvau laiminga!!! Po to vakaro mūsų bendravimas pasikeitė, susitikdavom dažniau, ne tik mokykloj, pažiūrėdavom filmą, ar šiaip šnekėdavomės gerdami arbatą... Po mėnesio tokio bendravimo jis pasiūlė būti jo mergina SMS‘u. unsure.gif  Žinoma sutikau. biggrin.gif  Po beveik dviejų metų draugystės ir metų gyvenimo kartu, Kalėdų rytą jis man pasipiršo. O ateinančią vasarą planuojam vestuves. Bet taip aistringai jis mane bučiuoja retai... wub.gif  Aš jo kažkada paklausiau, kada jau tapau „jo skonio“, jis atsakė, kad kai sėdėjau priešais jį per matematiką, 11 klasėj.  thumbup.gif

Ko tik šiam mažam pasaulyje nebūna thumbup.gif vieniems mokyklinė meilė išauga i tikrąją ir vienintelę wub.gif Gražu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 25, 11:03)
Ko tik šiam mažam pasaulyje nebūna  thumbup.gif vieniems mokyklinė meilė išauga i tikrąją ir vienintelę  wub.gif  Gražu  drinks_cheers.gif

Aha, aš irgi turiu du klasiokus, kurie taip burkuojasi jau 10 metų. Abu vienas kitam buvo vieninteliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klikky @ 2011 11 24, 19:35)
Aš jo kažkada paklausiau, kada jau tapau „jo skonio“, jis atsakė, kad kai sėdėjau priešais jį per matematiką, 11 klasėj.  thumbup.gif

Nuostabi ir begalo įdomi gyvenimo pažintis wub.gif
Atsakyti
Per visagali interneta kadaise lb populeria one.lt biggrin.gif
Atsakyti
Susipažinome internete. Ir po antro pasimatymo supratau, kad kažkas bus. Ir tas kažkas jau tęsiasi beveik du metus smile.gif

Manau visą gyvenimą prisiminsiu tą laiką, kai jau truputi pašalę, bet dar nėra sniego. Kai vitrinos pasipuošusios kalėdinėmis lemputėmis, nes tas laikas, kuris atnešė į mano gyvenimą jį.

Buvome susitikę vos 5 kartus, ir aš turėjau išskristi į Angliją aplankyti šeimos kalėdoms. Tačiau tą vakarą mano lėktuvas taip ir nepakilo dėl baisaus oro. Nežinojau ką daryti, eilėjė pasikeisti bilietus prastovėjau iki 3val nakties, ir net neturėjau pinigų grįžti iki buto nuo oro uosto. Tuomet paskambinau jam ir pasipasakojau. Prikėlė visus savo draugus, kad kuris bėgtų važiuoti gelbėti, nes pats buvo išvažiavęs į kitą miestą. Galiausiai suprasdamas, kad neturėsiu, kur švęsti švenčių pasiūlė tai daryti su jo šeima ir papasakojo, jog jo šeima turi tokią tradiciją: per kiekvienas kalėdas padeda atskirą lėkštę ant satlo žmonės, kurie neturi kur švęsti švenčių biggrin.gif ir tais metais aš tą lėkštę užėmiau biggrin.gif

Iš pradžių buvo tikrai baisu. Bet buvau sutikta kaip šeimos narys. Ir nuo tų stebuklingų kalėdų supratau galutinai, jog tai man skiras žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2011 11 28, 22:40)
Susipažinome internete. Ir po antro pasimatymo supratau, kad kažkas bus. Ir tas kažkas jau tęsiasi beveik du metus smile.gif

Manau visą gyvenimą prisiminsiu tą laiką, kai jau truputi pašalę, bet dar nėra sniego. Kai vitrinos pasipuošusios kalėdinėmis lemputėmis, nes tas laikas, kuris atnešė į mano gyvenimą jį.

Buvome susitikę vos 5 kartus, ir aš turėjau išskristi į Angliją aplankyti šeimos kalėdoms. Tačiau tą vakarą mano lėktuvas taip ir nepakilo dėl baisaus oro. Nežinojau ką daryti, eilėjė pasikeisti bilietus prastovėjau iki 3val nakties, ir net neturėjau pinigų grįžti iki buto nuo oro uosto. Tuomet paskambinau jam ir pasipasakojau. Prikėlė visus savo draugus, kad kuris bėgtų važiuoti gelbėti, nes pats buvo išvažiavęs į kitą miestą. Galiausiai suprasdamas, kad neturėsiu, kur švęsti švenčių pasiūlė tai daryti su jo šeima ir papasakojo, jog jo šeima turi tokią tradiciją: per kiekvienas kalėdas padeda atskirą lėkštę ant satlo žmonės, kurie neturi kur švęsti švenčių biggrin.gif ir tais metais aš tą lėkštę užėmiau biggrin.gif

Iš pradžių buvo tikrai baisu. Bet buvau sutikta kaip šeimos narys. Ir nuo tų stebuklingų kalėdų supratau galutinai, jog tai man skiras žmogus smile.gif

Labai graži istorija wub.gif
Atsakyti
ernesta1234 - ne be reikalo sakoma, kad gražiausios pasakos yra ne knygose, o iš gyvenimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti