Septintoj klasėj, rugsėjo pirmą kartą pamačiau MB... Suspaudė man širdelę, apsvaigo galvelė, kai pamačiau jo šypseną. Jis visada pagal metus atrodė vyresnis, yra be galo linksmas, o pasiutęs buvo! tai kas, kad spuoguotas, aš irgi turiu spuogų, juk visi dabar turim spuogų sakydavau bendraklasėm, bet taigi Klasiokas pagalvojau ir tik tyliai kartais apie jį pasvajodavau.

Tokia buvo aštunta klasė, o devintos klasės pabaigoj, su drauge įkalus ant drąsos parašiau aš jam žinutę, KAIP MAN JIS PATINKA. Gavau atsakymą: Nepyk, man patinka kita panelė. Be to, esi ne mano skonio.

Aišku, kas gali žiūrėt į tokią storulę? Bet ką aš padarysiu, kad išsisukau koją ir priaugo tie kg ir niekaip manęs nepalieka? Po kelių dienų atsigavau, kad man tik 16 metų, atsiras kas žiūrės.

Ir buvo kas žiūrėjo, gal todėl, kad kai išsisukau koją krūtinė ne pagal amžių padidėjo? Ir žiūrėjo daugiausiai į ją, ne į mane...

Pradėjome vėl normaliai kalbėtis tik 11 klasėj, kai turėjom bendras 3 pamokas su juo, nes buvau HUMANITARĖ, o pas mus mokykloj jie buvo atskirtieji.

Pamenu, sėdėjau priešais jį per matematiką. Ir jis vieną dieną manęs paklausė: Su kuo iš klasės pasimylėtum? Aš apsidairiau ir sakau: Su tavim. Jis tik atsilošė ir nutilo, o aš pradėjau juoktis.

Dar per one.lt parašiau jam, tai kada pasimylėsim?, pasirašėm, pasijuokėm ir tuo baigėsi.

Atėjo 12 klasė, jau kaip ir reikia galvot apie egzaminus, o čia klasiokė kviečia į gimtadienį, nelabai aš su ja daug bendrauju, bet į mokyklos diskoteką gal smagu būtų nueit. Ilgai dvejojusi vis dėlto išsiruošiau su dovana į tą gimtadienį (buvo lapkričio pabaiga). Žinoma šukuosena, makiažas VAKARINIS. Mini sijonas, bet
šiknos aš nešalsiu stotelėj (nes gyvenau tolokai nuo mokyklos), storas pėdkelnes susiradau ir pirmyn. Diskoteka visai nieko, bet kiek galima toj mokykloj būt, lekiam pas klasiokę. Valgom, geriam, šokam (jau pilnamečiai visi, tai galim ir su jubiliatės tėvais šampano ir ne tik išgert), ir vėl iš naujo...

Ir kažkuriuo metu matau ateina MB, su kitais klasiokais, pasirodo ir juos kvietė į gimtadienį, bet jiems daugiau apšilt reikėjo...

Žinoma gimtadienio scenarijus užstrigęs ties valgom geriam, šokam. Ir atėjo 00h: tortas, ilgiausių metų, ar skanus tortas buvo nepamenu. Bet šampanas aptaškė vasarą suremontuotą klasiokės virtuvę, lubas, sienas, grindis.

Tada dalis baliauninkų liko prie stalo, kita dalis (tarp jų ir aš, ir MB) ėjome gert tekilos ir klausyt kaip jubiliatės sesė moka grot gitara. Po dviejų stikliuko ratų (aš negėriau) MB atsisėdo šalia manęs, paėmė mane už rankos ir pašnibždėjo į ausį einam.

Nusivedė mane į kitą kambarį. Rakto duryse neradom (nors pasirodo jis ten buvo), tad užstūmėm foteliu, aišku, subraižėm vasarą išdažytas grindis. Vieni nuostoliai po tokių balių... Taigi, kambary. Pradėjom bučiuotis. Netrukus klasiokė pasibeldė ir pasakė, kad atvažiavo jos tėtis mūsų visų parvežt namo. Gal ir gerai, kad čia mus nutraukė... Dar pašnekėjom ir atsisveikindami pasibučiavom. Grįžau paryčiais ir iškart užmigau. Ryte gavau sms nuo nežinomo numerio, parašė MB. KOKIA aš tada buvau laiminga!!! Po to vakaro mūsų bendravimas pasikeitė, susitikdavom dažniau, ne tik mokykloj, pažiūrėdavom filmą, ar šiaip šnekėdavomės gerdami arbatą... Po mėnesio tokio bendravimo jis pasiūlė būti jo mergina SMSu.

Žinoma sutikau.

Po beveik dviejų metų draugystės ir metų gyvenimo kartu, Kalėdų rytą jis man pasipiršo. O ateinančią vasarą planuojam vestuves. Bet taip aistringai jis mane bučiuoja retai...

Aš jo kažkada paklausiau, kada jau tapau jo skonio, jis atsakė, kad kai sėdėjau priešais jį per matematiką, 11 klasėj.