Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Jurgitak @ 2010 11 01, 15:06)
Gal ne į tą temą rašėte?

Į tą, į tą - kosmetikos išparduotuvė smile.gif

Pabandysiu trečią kartą doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Naudoju dekoratyvinę Mary Kay kosmetiką ir viskas man tinka bei labai patinka. Tad norėčiau pabandyti ir kitas priemones. Norėjau pasiteirauti kas įeina į rinkinį Time Wise stebuklingas rinkinys mišriai ir riebiai odai? Gal pradžiai užtektų įsigytį bandomąjį rinkinį? Ar ten tas pats?
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 11 01, 15:51)
Sveikutės,

Naudoju dekoratyvinę Mary Kay kosmetiką ir viskas man tinka bei labai patinka. Tad norėčiau pabandyti ir kitas priemones. Norėjau pasiteirauti kas įeina į rinkinį Time Wise stebuklingas rinkinys mišriai ir riebiai odai? Gal pradžiai užtektų įsigytį bandomąjį rinkinį? Ar ten tas pats?

Stebuklinga rinkini sudaro 4 priemones:
1. TimeWise 3/1 prausiklis
2.Dieninis serumas su SPF25
3.Naktinis serumas
4.TimeWise jaunyste pratesianti emulsija (kremas).

Bandomojo rinkinuko priemoniu sudetis ta pati,tik kiekiai mazesni,sio rinkinuko uztenka 2 men. Islaidu taupymo sumetimu,rekomenduociau geriau jau didesni rinkinuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 11 01, 15:06)

Jaučiu, kad nuo šildymo sausėja oda. Ar nieko, jei prausiklį naudosiu mišriai odai (kokį ir naudojau iki šiol) o emulsiją sausai?

Tikrai nieko tokio,netgi priesingai,labai gerai jei odele sauseja thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as sia kosmetika, ir ji man visai netiko, isbere taip, kad buvo baisu
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 11 02, 10:28)
Isbandziau ir as sia kosmetika, ir ji man visai netiko, isbere taip, kad buvo baisu

Gal butu galima suzinoti konkreciai nuo kokio produkto Jus isbere,ar kam esate elergiska?
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 01, 18:26)
Stebuklinga rinkini sudaro 4 priemones:
1. TimeWise 3/1 prausiklis
2.Dieninis serumas su SPF25
3.Naktinis serumas
4.TimeWise jaunyste pratesianti emulsija (kremas).

Bandomojo rinkinuko priemoniu sudetis ta pati,tik kiekiai mazesni,sio rinkinuko uztenka 2 men. Islaidu taupymo sumetimu,rekomenduociau geriau jau didesni rinkinuka  smile.gif

Dekui uz atsakyma. Pradziai gal vis delto pabandysiu mazesnius kiekius. Jei netiktu, tai maziau nusiskausminus busiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzeb: 02 lapkričio 2010 - 13:04
QUOTE(agnuzeb @ 2010 11 02, 14:02)
Dekui uz atsakyma. Pradziai gal vis delto pabandysiu mazesnius kiekius. Jei netiktu, tai maziau nusiskausminus busiu smile.gif

Jei netiktu 2 sav. laikotarpyje galite keisti ar grazinti priemones savo konsultantei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 02, 22:56)
Jei netiktu 2 sav. laikotarpyje galite keisti ar grazinti priemones savo konsultantei  thumbup.gif

O kas nors bande grazinti?
Ir kiek kartu galima taip grazinti? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 02, 11:25)
Gal butu galima suzinoti konkreciai nuo kokio produkto Jus isbere,ar kam esate elergiska?

Nusipirkau TimeWise rinkini,nepagailejau pinigu ir tikrai labai netiko,veidas toks tapo sunkius, atrodo, kad ten visos poros uzsikiso. Tiesiog matyt ne mano kosmetika. O siaip nesu alergiska
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 11 03, 05:11)
O kas nors bande grazinti?
Ir kiek kartu galima taip grazinti?  tongue.gif

Taip bandziau ir ne karta,kartais buna labai kaprizingos odeles ir sunku is pirmo karto atitaikyti tai kas tinka ir kas patinka,beto esu viena karta pakeitusi moteriskei,kuri pirkosi kazkur,pas kazka ir uz kazkiek,isimti padariau tik todel kad pateko pas mane,o keisti privalo ta konsultante pas kuria isigijame priemones.
Jus klausiate kaip kliente,kiek kartu galite grazinti savo konsultantei jei kazkas netinka?-bet kuria priemone isigijus ,Jus 2 sav. turite laikotarpi kada galite stebeti kas tinka ir kas patinka,keisti ar grazinti.Zinoma turite nurodyti priezasti protinga.
Teko ir tokiu atveju girdeti kai sako:- noriu grazinti kadangi pr brangus seselis doh.gif biggrin.gif

QUOTE(DiJuKe* @ 2010 11 03, 09:00)
Nusipirkau TimeWise rinkini,nepagailejau pinigu ir tikrai labai netiko,veidas toks tapo sunkius, atrodo, kad ten visos poros uzsikiso. Tiesiog matyt ne mano kosmetika. O siaip nesu alergiska

Greiciausiai,pagal Jusu pasakojima, tai ne pagal odos tipa parinko Jums priemones konsultante,o ne kosmetika netiko.O kodel nebandet keisti i kita serija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 03, 10:09)
Taip bandziau ir ne karta,kartais buna labai kaprizingos odeles ir sunku is pirmo karto atitaikyti tai kas tinka ir kas patinka,beto esu viena karta pakeitusi moteriskei,kuri pirkosi kazkur,pas kazka ir uz kazkiek,isimti padariau tik todel kad pateko pas mane,o keisti privalo ta konsultante pas kuria isigijame priemones.
Jus klausiate kaip kliente,kiek kartu galite grazinti savo konsultantei jei kazkas netinka?-bet kuria priemone isigijus ,Jus 2 sav. turite laikotarpi kada galite stebeti kas tinka ir kas patinka,keisti ar grazinti.Zinoma turite nurodyti priezasti protinga.
Teko ir tokiu atveju girdeti kai sako:- noriu grazinti kadangi pr brangus seselis  doh.gif  biggrin.gif
Greiciausiai,pagal Jusu pasakojima, tai ne pagal odos tipa parinko Jums priemones konsultante,o ne kosmetika netiko.O kodel nebandet keisti i kita serija? g.gif

thumbup.gif Esate tikrai labai sauni konsultante. Galvojate apie klientus, o ne tik apie uzdirbta % 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti