kas tas naujas kvapas? Moterims? Gal foto galima?
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 05, 20:11)
aha kuo toliau tuo labiau juokas ima...
Cia jau
Tai parfumuotas vanduo is naujausios Mary Kay kolekcijos,kuri pasirode spalio menesi

Aaaa atrodo zavingai, is paveiksliuku visko norisi
bet zinot koks man dabar klausimas iskilo???
o kaip su vyriskais kvepalais, ju kvapus tai daug mas atsimenu, bet kaip jie laiko? As kazkodel nelabai pasitikiu platinamu firmu kvepalais
nzn kodel , bet... o kaip vyriski? ar jie laiko ka? nes meginukai tai visu kvepia, o kaip realiai? kuris vertas kvapas demesio Jusu nuomone?
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 05, 23:38)
Aaaa atrodo zavingai, is paveiksliuku visko norisi
bet zinot koks man dabar klausimas iskilo???
o kaip su vyriskais kvepalais, ju kvapus tai daug mas atsimenu, bet kaip jie laiko? As kazkodel nelabai pasitikiu platinamu firmu kvepalais
nzn kodel , bet... o kaip vyriski? ar jie laiko ka? nes meginukai tai visu kvepia, o kaip realiai? kuris vertas kvapas demesio Jusu nuomone? 
Ne tik paveiksliuke atrodo zavingai,realiai ir ipakavimas pats nuostabus,plius dar ant buteliuko prikabintas pakabutis grandinelei,o kvapas nuostabus
Na vyriski ne parfumuoti vandenys,todel naturalu kad laiko trumpiau nei moteriski parfumuoti,bet pakankamai ,man asmeniskai labiausiai patinka "High Intesity" odekolonas

Taciau del kvapu galima gincytis,kiekvienam labai individualiai,kas kam patinka,vieniems saldesni,kitiems astresni. Meginuku siu aromatu kompanija neturi,jei teko kvepinti vyriskus aromatus is testeriuku,tai tokie pat ir pardavime.
Nors gerai pagalvojus
ar šiuo metu pardavime yra oranžinis rankelių rinkinys, ar jo jau nebeliko
Matau tik bekvapį, melioninį ir berods vanilinį...
QUOTE(šarlotė @ 2010 11 06, 00:13)
ar šiuo metu pardavime yra oranžinis rankelių rinkinys, ar jo jau nebeliko
Matau tik bekvapį, melioninį ir berods vanilinį...
Šiuo metu yra tik bekvapis ir vanilinis
Papildyta:
QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 05, 22:06)
Tai parfumuotas vanduo is naujausios Mary Kay kolekcijos,kuri pasirode spalio menesi
,taip pat sukurtas to paties aromato drekinantis kuno kremas

Labai labai man šis kavapas patinka!
O iš vyriškų ir man labiau patinka "High Intesity" kvapai
Skonio reikalas tie kvapai, iš vyriškų man Domain labiau patinka
Kokius produktus veido odai patartumėte įsigyti žiemos metu? Dėkoju
QUOTE(zuika+ @ 2010 11 06, 10:51)
o ju kazin dar bus, ar jau nebe
QUOTE(jediara @ 2010 11 07, 14:50)
Odelę reikia valyti, maitinti, drėkinti ir saugoti nuo šalčio. Priemones reikėtų rinktis pagal odos tipą, jos poreikius. Parašiau Jums į AŽ.
QUOTE(šarlotė @ 2010 11 07, 17:45)
o ju kazin dar bus, ar jau nebe
Turiu bekvapi, bet jis mane erzina, man labiau oranzinis patiko
Labiau tikėtina, kad Mary Kay mus nustebins nauju kvapu, tik nežinia kada tai bus
As tai negaliu kaip gailiuosi,kad nenusipirkau melioninio rinkinio rankelem, tik pylinga
o kas dar del vyrisku kvapu, tai suprantu,kad skonis individualiai koks kam, bet ar Jusu vyrai jei kvepinasi jais patenkinti, nes buna,kad ir ne kvepalai laiko neblogai, ar nera taip,kad pasipurks ir kol nueis i darba jau nesijaucia nieko
o kas dar del vyrisku kvapu, tai suprantu,kad skonis individualiai koks kam, bet ar Jusu vyrai jei kvepinasi jais patenkinti, nes buna,kad ir ne kvepalai laiko neblogai, ar nera taip,kad pasipurks ir kol nueis i darba jau nesijaucia nieko
QUOTE(zuika+ @ 2010 11 07, 19:01)
neturiu as tiek laiko, Kaledos ant nosies, teks kitais keliais tu rinkinuku ieskot
O vanilinis speju labai saldus
I AZ rinkiniu nesiulykit, nebent pasiulysit konsultanto kaina, kuria pati perku