Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 11, 17:43)
Galima ir pazastim ir visam kunui,ir net gi imtimiai higienai  smile.gif
Tai as suprantu, kad cia tik seip galima pasipurksti ,kad kvepetu, ar jis sulaiko prakaitavima kaip antip.? blink.gif
Atsakyti
ale kokiu budu intymiai higienai naudojamas tai va sito as niekaip nesuprantu mastau.gif

bent jau man tas purskiklis neutralizuoja blogus kvapus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 11 lapkričio 2010 - 18:24
QUOTE(šarlotė @ 2010 11 11, 18:23)
bent jau man tas purskiklis neutralizuoja blogus kvapus mirksiukas.gif
Tai Jus ji vietoj antiperspiranto naudojate??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 11, 18:43)
Galima ir pazastim ir visam kunui,ir net gi imtimiai higienai  smile.gif
Papildyta:

O daugiau nuo to paskutinio pasakymo su Jumis konsultante nebebendravo?

Paklause "kaip kosmetika". pasakiau, kad isbere, tada patare nenaudoti serumo, po kiek laiko paklause, ar nieko daugiua nereikia, na ko cia gali reikti, nemesiu gi as 100 vel i bala
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 18:33)
[size=1][/size]Tai Jus ji vietoj antiperspiranto naudojate???  blink.gif

ne, antiperspiranto jis man neatstoja biggrin.gif As jo dabar nenaudoju, vasara naudodavau. Ziemai man jis per saldus. Man jis kaip ekstrine priemone, kai reikia neutralizuot kvapa, ir siaip kai nori kvepet gaiva, ypac vasara, kai gausiau prakaituoji. Geriausias is to rinkinuko - valomasis pienelis su plaušine, o kuno balsamas man per silpnas, megstu riebesnius. Vietoj to balsamo naudoju drekinamaja emulsija, jos konsistencija man fainesne, nes mano labai sausa oda, geriau pamaitina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 11 lapkričio 2010 - 21:20
QUOTE(šarlotė @ 2010 11 11, 21:19)
ne, antiperspiranto jis man neatstoja biggrin.gif As jo dabar nenaudoju, vasara naudodavau. Ziemai man jis per saldus. Man jis kaip ekstrine priemone, kai reikia neutralizuot kvapa, ir siaip kai nori kvepet gaiva, ypac vasara, kai gausiau prakaituoji. Geriausias is to rinkinuko - valomasis pienelis su plaušine, o kuno balsamas man per silpnas, megstu riebesnius. Vietoj to balsamo naudoju drekinamaja emulsija, jos konsistencija man fainesne, nes mano labai sausa oda, geriau pamaitina.
Ui... rolleyes.gif kaip cia idomiai priraset, jau buvau persigandus,kad tas purskiklis antip.atstoja hihihi.gif mano oda irgi sausa, o galit foto idet kuria Jus naudojate ta emulsija? nelabai gaudausi as tuose pavadinimuose, aisq jei nesunku blush2.gif
drekinamoji emulsija cia tokiam ipakavime jau balta su ruzavu, is kitos linijos taip?
Atsakyti
Taip, balta su ruzavu tutele, prie jos dar yra kūno prausimosi ir skutimosi gelis, kurio neisbandziau, kazkaip per 3 metus neprisiruosiau isigyt biggrin.gif
Sia drekinamaja emulsija as jau pora metu naudoju, jei po duso tepiesi labai nedidelio kiekio pakanka ir puikiai pamaitina itin sausa oda thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 19:00)
[size=1][/size]Tai as suprantu, kad cia tik seip galima pasipurksti ,kad kvepetu, ar jis sulaiko prakaitavima kaip antip.? blink.gif

schmoll.gif tai ne siaip priemone kuri kvepia,si kuno dulksna naikina prakaito bakterijas,kurios sukelia nemalonu kvapa,kontroliuoja nemalonu kvapa ir dregnuma,sumazindamas prakaito tekme.

QUOTE(šarlotė @ 2010 11 11, 19:23)
ale kokiu budu intymiai higienai naudojamas tai va sito as niekaip nesuprantu mastau.gif

Atsakiau i AZ

QUOTE(DiJuKe* @ 2010 11 11, 21:06)
Paklause "kaip kosmetika". pasakiau, kad isbere, tada patare nenaudoti serumo, po kiek laiko paklause, ar nieko daugiua nereikia, na ko cia gali reikti, nemesiu gi as 100 vel i bala

DiJuKe,serumai,tai naturaliu vitaminu stipri doze,todel pradedant juos naudoti,gali siek tiek parasuti odele,skruostu zoneje kol ji adaptuojasi prie ju,tad sutinku su tuo ,kai Jusu konsultante liepe kuri laika ju nenaudoti,taciau po kurio laiko ji privalejo pasiteirauti kokia situacija toliau,bet matomai moteriske tai nesuprato,as Jusu vietoje buciau pati jai paskambinusi ir pasakiusi kad man netinka...

QUOTE(šarlotė @ 2010 11 12, 00:28)
Taip, balta su ruzavu tutele, prie jos dar yra kūno prausimosi ir skutimosi gelis, kurio neisbandziau, kazkaip per 3 metus neprisiruosiau isigyt  biggrin.gif 
Sia drekinamaja emulsija as jau pora metu naudoju, jei po duso tepiesi labai nedidelio kiekio pakanka ir puikiai pamaitina itin sausa oda  thumbup.gif
user posted image

Prausimosi ir skutimosi gelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 11 10, 13:03)
sakykit kokie atsiliepimai apie bambuko kuno dulksna? ar tinka jis vyram pazastim  blush2.gif

ATsiprasau, apie ka jus cia diskutuojat????? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2010 11 12, 12:48)
ATsiprasau, apie ka jus cia diskutuojat?????  g.gif  blink.gif

http://www.marykaylt.lt/?page_id=206 apie sita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 12, 11:35)
Prausimosi ir skutimosi gelis  thumbup.gif

o su skutimosi geliu Jus ir prausiates, ar naudojat tik skutimuisi? Nes skutimuisi vyro putas naudoju, tad galvoju, kad nebutinas daiktas man tas gelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2010 11 12, 12:58)
o su skutimosi geliu Jus ir prausiates, ar naudojat tik skutimuisi? Nes skutimuisi vyro putas naudoju, tad galvoju, kad nebutinas daiktas man tas gelis g.gif

jis tinka ir praustis, girdejau apie ji gerus atsiliepimus

o sakykit kaip ta emulsija po skutimosi moterim g.gif
Atsakyti