Kokie atsiliepimai?

mikroderma labai man patinka ir vyras vis praso kad padaryciau

QUOTE(Questa @ 2010 09 29, 16:18)
Mikroderma tai kosmetologijos kabinetas namie

QUOTE(Questa @ 2010 09 29, 16:18)
QUOTE(Railton @ 2010 09 29, 16:25)
o as jokio poveikio nepastebejau, kazkiek nusveicia oda ir tiek, kaip bet koks sveitiklis. Cia tik mano nuomone

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 29, 17:18)
o as jokio poveikio nepastebejau, kazkiek nusveicia oda ir tiek, kaip bet koks sveitiklis. Cia tik mano nuomone 

Na skatina atsinaujini,o nusveicia tikrai gerai,jei oda pastoviai priziurima tai gal ir gali nepastebeti to tikrojo efekto

Skaitinėjuos dabar apie tą šveitiklį ir žiuriu:
"- Žymiai išlygina gilias raukšles. Pašalina smulkias raukšleles."
Tai gal jis labiau tinkantis +30 ar +25 m.?

QUOTE(Railton @ 2010 09 29, 14:42)
Sveikutes,skaiciau jusu temele nuo pat pradziu.Cia kazkas pamineji,kad Velocity emulsija turi 1% salicilo rugsties,tai yra netiesa,Acne sistema turi salicila,bet ne Velocity

Aqne turi 2% ,lasivesni vakara "imesiu" smulku aprasyma

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 29, 17:18)

Tai normalu kad to nepastebit,kai pasiekiate maximalu odos rezultata,taciau jei koki menesi teptumet tik puse veido ,neabejojiu kad skirtuma matytumet

QUOTE(_Renata @ 2010 09 29, 20:38)
Skaitinėjuos dabar apie tą šveitiklį ir žiuriu:

Sias priemones galima nuo 20m.naudoti,taciau reikia nepamirsti kad amzius ne rodiklis,retai ,taciau pasitaiko kad jau ir 16m. mergina turi oda kaip 30m. moters.Tokiai odai drasiai galima rekomenduoti ir jaunesnei nei 20m.

QUOTE(Vitulka @ 2010 09 29, 18:39)
neskleiskit dezinformacijos
peržiūrėjau zuika+ žinutes, nei viea nėra ištrinta, o ir negalėjo, tokių žinučių netrinu
Papildyta:
Jei jūs pacituojat žinutę, kuri yra komercinė, tai tiek komercinė, tiek jūsų žinutė (nepriklausomai kiek jose naudingos informacijos) yra ištrinama
Jei nenorit pranešt man apie komercines žinutes, tai bent jau jų necituokit

peržiūrėjau zuika+ žinutes, nei viea nėra ištrinta, o ir negalėjo, tokių žinučių netrinu

Papildyta:
Jei jūs pacituojat žinutę, kuri yra komercinė, tai tiek komercinė, tiek jūsų žinutė (nepriklausomai kiek jose naudingos informacijos) yra ištrinama

Jei nenorit pranešt man apie komercines žinutes, tai bent jau jų necituokit

dezinformacija neuzsiimineju, tik nustebau kur dingo, todel paklausiau. Atsiprasau , nepagalvojau ,kad zuika+ pasakymas nuo kada lakus bus galima isigyti yra komercine zinute, juk ji nesiule mums ju pirkti,tik parase data..

o Jus teigiate,kad zuika+ zinutes neistrintos, tai tada nieko nebesuprantu..

p.s. o jeigu negalejau dabar sito atsakymo Jums parasyti atgal, tuomet dar karta atsiprasau

Papildyta:
QUOTE(_Renata @ 2010 09 29, 15:16)
Kokie atsiliepimai?
Man mikroderma tas pylingas pats labai patinka, isvalo tikrai giliai ir kazkaip kitaip nei kitu firmu tureti pylingai, bet va tas salia esantis kremukas, ar losijonas (nzn kaip ji pavadint), kuri reikia tepti poto...man jis nepatiko ir netiko..man sausino jisai oda, ir po pylingo man nredavosi riebesnio kremuko, issausindavo kakta tas MK losjonas, todel nesunaudojau jo taip ir pasibaige galiojimas

QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 30, 01:02)
Man mikroderma tas pylingas pats labai patinka, isvalo tikrai giliai ir kazkaip kitaip nei kitu firmu tureti pylingai, bet va tas salia esantis kremukas, ar losijonas (nzn kaip ji pavadint), kuri reikia tepti poto...man jis nepatiko ir netiko..man sausino jisai oda, ir po pylingo man nredavosi riebesnio kremuko, issausindavo kakta tas MK losjonas, todel nesunaudojau jo taip ir pasibaige galiojimas

Step 2 tai lyginamoji priemone,turinti arbatmedzio lapu ekstrakto,si priemone ramina sudirginimus,kuriuos gali sukelti 1 etapo priemone,taciau kremo ji neatstoja,po sios priemones butinai reikia tepti ir krema,kuri naudojate kasdien.
Papildyta:
QUOTE(_Renata @ 2010 09 30, 11:14)
Prasau

Merginos o po mikrodermos galima deti kauke (ta veido spalva lyginancia)?
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 09 30, 22:01)
As asmaniskai jei dedu mikroderma ,tai kaukes ta pacia diena nebededu,kad nebutu per daug,mikroderma taip pat sviesina pigmentus

QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 09 30, 22:01)
grieztai draudziama naudoti ta pacia diena ir mikroderma ir kauke