Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(zuika+ @ 2010 10 04, 13:58)
Sakyčiau, kad pieštukas blonde atspalvio yra skirtas tikroms blondinėms, kurių antakių plaukeliai yra šviesūs. Aš pati dažau plaukus blondiniškai, bet mano antakiai yra tamsesni, tai sau rinkčiausi brunette atspalvį  mirksiukas.gif

O jus matete "gyvai" ta piestuka blondems? Tai kaip supratau jis tokius geltonus antakius padarytu? Nes seip mano antakiai yra tamsus, nors pati esu is prigimties sviesi.. g.gif tai jauciu tas piestukas butu sviesesnis uz naturalia mano antakiu spalva doh.gif tada tragedija, reikia pirkti brunetems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 04, 21:17)
O jus matete "gyvai" ta piestuka blondems? Tai kaip supratau jis tokius geltonus antakius padarytu? Nes seip mano antakiai yra tamsus, nors pati esu is prigimties sviesi.. g.gif tai jauciu tas piestukas butu sviesesnis uz naturalia mano antakiu spalva  doh.gif  tada tragedija, reikia pirkti brunetems  unsure.gif

Na ne geltonas, bet toks daugiau smėlio spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 04, 11:17)
labas mergaites,
turiu problemele  g.gif  galvoju isigyti antakiu piestuka bet yra du:
brunetem ir blondinem  lotuliukas.gif  man reikia blondem, bet as jo gyvai nemacius ir bijau, kad nebutu labai sviesus, ar koks ryzas, ar koks nesamoningai sviesiai rudas  g.gif  kaip jis istikruju atrodo,gal kuri mate ir naudoja? Ar verta pirkti?

na as pati tamsi(sokolado spalvos plaukai) ,bet naudoju piestuka blondinems,nes nemegstu makiazo ,kai antakiai ryskus smile.gif peistuka brunetems naudoju tik darydamasi vakarini makiaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 05 spalio 2010 - 11:46
QUOTE(make-up @ 2010 10 05, 12:45)
na as pati tamsi(sokolado spalvos plaukai) ,bet naudoju piestuka blondinems,nes nemegstu makiazo ,kai antakiai ryskus  smile.gif peistuka brunetems naudoju tik darydamasi vakarini makiaza.

Vat ir kitas pavyzdys smile.gif biggrin.gif tai skonio reiklas.. geriau išbandykite pieštukus pas savo konsultantę ir pati pamatysite kuri spalvytė Jums arčiau širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur butu galima rasti MK produktu sudeti? Noreciau isbandyti, bet jei bus kalnai parabenu ir kitu blogybiu - ko gero susilaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2010 10 06, 12:48)
Kur butu galima rasti MK produktu sudeti? Noreciau isbandyti, bet jei bus kalnai parabenu ir kitu blogybiu - ko gero susilaikysiu smile.gif

Taip, kai kuriuose Mary Kay produktuose yra parabenų ir tai matosi produkto sudėtyje. Parabenai reikalingi tam, kad ilgiau išlaikyti produktą tinkamo naudojimo. Mary Kay naudojamo parabeno kiekis yra labai labai mažutėlis, tikrai nekenksmingas mums.
Daugelis kosmetikos kompanijų nenurodo pilnos produktų sudėties ir jei joje nematote jokių "blogybių" nereiškia, kad jų iš tikrųjų nėra.

Apie produktų sudėtį klauskite savo Mary Kay konsultanto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika+: 06 spalio 2010 - 13:08
QUOTE(zuika+ @ 2010 10 06, 13:47)
Taip, kai kuriuose Mary Kay produktuose yra parabenų ir tai matosi produkto sudėtyje. Parabenai reikalingi tam, kad ilgiau išlaikyti produktą tinkamo naudojimo. Mary Kay naudojamo parabeno kiekis yra labai labai mažutėlis, tikrai nekenksmingas mums.
Daugelis kosmetikos kompanijų nenurodo pilnos produktų sudėties ir jei joje nematote jokių "blogybių" nereiškia, kad jų iš tikrųjų nėra.
Apie produktų sudėtį klauskite savo Mary Kay konsultanto  mirksiukas.gif

Rytoj kaip tik susitiksiu su konsultante ir visko issiklausinesiu smile.gif
Zinau apie parabenus, kaip ir apie daugeli kitu konservantu: trilozanas (chlor), PPD, PPG, PEG, natrio laurilsulfatai, toluenas, EDTA, Parfum ir t.t. Ilgai naudojant produktus su tokiais konservantais jie yra mums labai kenksmingi (nesiplesiu kaip).
Iki siol naudojau ekologiska kosmetika, bet su ja, beabejo, greita ir efektyvu rezultata ne visada pasieksi, pvz giluminis odos valymas. Ar turi MK kazkokia valomaja kauke, pasiekiancia gilesnius sluoksnius?
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2010 10 06, 14:53)
Rytoj kaip tik susitiksiu su konsultante ir visko issiklausinesiu smile.gif
Zinau apie parabenus, kaip ir apie daugeli kitu konservantu: trilozanas (chlor), PPD, PPG, PEG, natrio laurilsulfatai, toluenas, EDTA, Parfum ir t.t. Ilgai naudojant produktus su tokiais konservantais jie yra mums labai kenksmingi (nesiplesiu kaip).
Iki siol naudojau ekologiska kosmetika, bet su ja, beabejo, greita ir efektyvu rezultata ne visada pasieksi, pvz giluminis odos valymas. Ar turi MK kazkokia valomaja kauke, pasiekiancia gilesnius sluoksnius?

O kaip tau atlieka gilumini odos valyma papasakok truputi eiga pacia? smile.gif
Atsakyti
keli pavyzdziai sudeciu:

Tonikas - Mary Kay Purifying Freshener Formula 2
Sudetis: Water , Alcohol Denat. , PPG-5-Ceteth-20 , Panthenol , Allantoin ,
Disodium EDTA , Propylene Glycol , Superoxide Dismutase , Simethicone ,
Dimethicone Copolyol , Tocopheryl Acetate , Retinyl Palmitate , Chamomile Extract ,
Rosemary Extract , Aloe Barbadensis Extract , Indian Cress Extract , FD&C Blue #1
, D&C Yellow #10

Kauke - Mary Kay Revitalizing Mask Formula 2
Sudetis: Water , Kaolin , Propylene Glycol , Glyceryl Stearate , Sorbitan
Stearate , Carnauba , Titanium Dioxide , PEG-100 Stearate , Stearic Acid ,
Candelilla Wax , Walnut Shell Powder , Polysorbate 60 , Bentonite , Oat Flour ,
Cucumber Extract , Triethanolamine , Magnesium Aluminum Silicate , Hydroxypropyl
Methylcellulose , Dimethicone , Imidazolidinyl Urea , Methylparaben , Cellulose Gum
, Propylparaben , Citric Acid , Butylparaben , FD&C Blue #1 , FD&C Yellow #5 ,
FD&C Red #4

Drekiklis - Mary Kay Balancing Moisturizer Formula 2
Sudetis: Water , Mineral Oil , Propylene Glycol , Stearic Acid , Propylene Glycol
Dioctanoate , Caprylic/Capric Triglyceride , Glyceryl Stearate , Octyl
Hydroxystearate , Avocado Oil , Dimethicone , Triethanolamine , Laureth-23 ,
Trimethylsiloxysilicate , Carbomer 941 , Methylparaben , Imidazolidinyl Urea ,
Disodium EDTA

Papildyta:
Cia galite rasti daugiau sudeciu http://www.pinklady1...rmula-1,2,3.pdf
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2010 10 05, 11:45)
na as pati tamsi(sokolado spalvos plaukai) ,bet naudoju piestuka blondinems,nes nemegstu makiazo ,kai antakiai ryskus  smile.gif peistuka brunetems naudoju tik darydamasi vakarini makiaza.

Va cia ir prasideda doh.gif lotuliukas.gif vaje, as ir klausiu todel , kad neturiu galimybiu pasiziureti lotuliukas.gif na bet kaip suprantu cia skonio reikalas, kaip kas ta piestuka naudoja, tai suprantama...bet ka man daryt jei as ju nei vieno nemacius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 06, 21:56)
Va cia ir prasideda  doh.gif  lotuliukas.gif  vaje, as ir klausiu todel , kad neturiu galimybiu pasiziureti  lotuliukas.gif  na bet kaip suprantu cia skonio reikalas, kaip kas ta piestuka naudoja, tai suprantama...bet ka man daryt jei as ju nei vieno nemacius? g.gif

Todėl ir siūlau išbandyti pas konsultantę ir pasirinkti tinkamą spalvytę mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Mary Kay katalogas 2010 ruduo

Čia ne reklaminė žinutė, tikiuosi moderatorės neištrins 4u.gif
Atsakyti