Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

QUOTE(evelyna @ 2010 08 24, 01:23)
bet gal geriau isimkit ta foto, nes daugumai uzkliuna... Jums ramiau bus smile.gif
Bet tada jai nebebus apie ką kalbėti ir į ją niekas forume nebekreips dėmesio.

Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 24, 01:41)
Bet tada jai nebebus apie ką kalbėti ir į ją niekas forume nebekreips dėmesio.

Jus pati i mane atkreipete demesi 4u.gif na gerai, jei nuo to geriau paieskosiu, kokio kito avataro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 01:30)
tai ir nesiginkite savo nuomones.

O kur jus matete,kad ginuosi?Nuomone buvo apie diskusija,o ne pasiulymas jums padiskutuoti
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 00:08)
o kodel mano avataras susilauke priekaistu? 4u.gif tik nesakykit, kad tiesus plaukai man netinka biggrin.gif ar tiesiog erzina besisypsantys zmones  4u.gif

QUOTE(mamuuute @ 2010 08 10, 18:34)
as nebededu nuotrauku SM. nes kazkaip nestukese, o paskui ir bendraamziuose esam uzsirovusios ant kazkokios aferistes, kuri savindavosi nuotraukas, kitose temose jas dedama kaip savo. kad ja kur*********

Kad galvotum ne tik apie save. Ne vien geri ir nuoširdūs čia lankosi.
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 01:30)
zmonem lengviau skaityti liudnas istorijas, kuriose vyrai-pabaisos, apgaudineja savo zmonas...musa, palieka...ir kai kazkam gerai-tada prasideda, kad taip negali buti...

Laimė "turima" virtualiame pasaulyje geriausiu atveju niekam nerūpi.
Bet kai ta "turima" laime rieškučiomis pradedama taškyti visiems akis ir rėkti "džiaukis, džiaukis už mane, tu ką pavydi?", natūralu, jog susilaukiama prieštaringų reakcijų.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 08 24, 00:13)
Nu gi,kad isgirtu saviskiu sudejima biggrin.gif Juk neidealu idealiose seimose negali buti.
Atsakant i temos klausima:man patinka auksti ir liesi (badaujancio poeto tipas laugh.gif ),bet mano vyras jau per liesas.Geriau maitint matyt reiks pradet biggrin.gif

O mano tipo žmogus biggrin.gif Masalskis man savo sudėjimu pamenu gražus būdavo biggrin.gif
dabar jau nebežinau. Mano vyras plačių pečių, bet kūdas kaip dviratis, gaila į poetą nepanašus biggrin.gif

Kai žmogus visiems bruka savo laimę ir jam atrodo kad visi būtinai pavydi, dažnai norisi paklausti: ką norite įtinti mane ar save? Nes aš tai tikiu. Pasakėt ir tikiu, bet kai vsi einama ir aiškinama, kad: neeee, meluoji, netiki, pavydi, tai ir pasimeti žmogus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 24, 08:19)
Kad galvotum ne tik apie save. Ne vien geri ir nuoširdūs čia lankosi.

Čia daug daug piktų ir nenuoširdžių ateina išsivemti, išsidergti ir pakaifuoti nuo to smile.gif Nesi cinikas- tau ne vieta SM tongue.gif Išsigimė SM, senų senovėj išsigimė smile.gif Skatina ne nuoširdumą, o susvetimėjimą smile.gif Ką gi, LT niekas negyvuoja amžinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2010 08 24, 11:51)
Čia daug daug piktų ir nenuoširdžių ateina išsivemti, išsidergti ir pakaifuoti nuo to smile.gif Nesi cinikas- tau ne vieta SM  tongue.gif Išsigimė SM, senų senovėj išsigimė smile.gif Skatina ne nuoširdumą, o susvetimėjimą smile.gif Ką gi, LT niekas negyvuoja amžinai smile.gif

O kodėl jūs atėjot išlieti savo pagiežą į temą apie vyrų sudėjimą?
Atsakyti
Pasakysiu mylėk savo priešą
Atsakyti
QUOTE(Awdrute @ 2010 08 24, 00:33)
patinka masyvus - sportiski. T.y. platus, bet ne stori  biggrin.gif Nepatinka - placiu peciu ir kuduciai, kaip mb sako - dvirati prarije  biggrin.gif

O man atvirkščiai! biggrin.gif Platūs pečiai, prarytas dviratis, taip.

O platūs , t.y. prisikačialinę, man - klaikuva. Visi tie pripumpuoti bicepsai ir tricepsai... O broli. Man avarija.
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2010 08 24, 13:10)
Pasakysiu mylėk savo priešą

Nesąmonė irnesakyk.gif Su priešu reikia draugauti, o ne mylėti jį.

Oj... o čia į temą.... vyrai dar patinka... pabrėžiu... vyrai, o ne sutvėrimai, į kuriuos žiūrint iš nugaros sunku nuspėti jo lytį blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 24 rugpjūčio 2010 - 11:27
QUOTE(Rabi @ 2010 08 24, 12:23)

O platūs , t.y. prisikačialinę, man - klaikuva. Visi tie pripumpuoti bicepsai ir tricepsai... O broli. Man avarija.

Man tai labai juokingai atrodo biggrin.gif nes jie dar dažniausiai ir eina atstatę "krūtis" į priekį.
Atsakyti