Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

QUOTE(mylimuke @ 2010 09 13, 00:04)
Nemačiau aš tos laidos, reklamą tik, bet ta moteriškė man atrodo (kiek teko matyt/skaityt) pilna nuoskaudų, nusivylimo, pavydo ir įniršio, kad kiti gyvena taip, kaip ji negalėjo ar nenorėjo sau leisti.

Tai kad jis ant jos labai nepagarbiai išsivėmė. Bent jau vertinant iš mano pusės, diplomatijos toje diskusijoje su Teišerskyte jam ryškiai stigo. Ir šiaip, jis tikras išverstaskūris, mokantis tiek į akis drėbti, tiek į akis ir meluoti. Tokiame vyre, kuris yra skandalistas visomis prasmėmis, jokio seksualumo neįžvelgiu, ir nepakeistų tokio mano įžvelgimo nei jo raumenų apimtys, nei kitokių regimų detalių pakeitimas. Kaip Teišerskytė ir sakė, jis yra tikras Šūdžius biggrin.gif Ale nelabai kuo ir skiriasi Šedžius = Šūdžius biggrin.gif
Atsakyti
Jus telepate lotuliukas.gif kaip tik as apie tai ir svarsciau...kad zmonem lengviau skaityti liudnas istorijas, kuriose vyrai-pabaisos, apgaudineja savo zmonas...musa, palieka...ir kai kazkam gerai-tada prasideda, kad taip negali buti...nori pasirodyti ar dar kas nors...o as tik norejau "ypusti" optimizmo...deja, ne laiku ir ne vietoj unsure.gif

Kristina, Jums tik bandoma pasakyti, kad po kiek laiko pas Jus viskas gali apsisukti į kitą pusę ir dabartiniai Jūsų pasakymai atrodys labai juokingi. Džiaukitės savo laime, bet jos reklamuoti visuomeniniame tinklalapyje tikrai nereikia. Juk šeimas visi kuria norėdami būti laimingi, bet ne visiems pasiseka tą laimę išlaikyti.

Viena bendradarbė gyveno susimetusi su vaikinu ir darbe vis girdavosi: mano vyras, mano vyras, mano vyras.... . Buvo daugiau moteryčių, kurios taip pat gyveno su vaikinais, bet nekliedėjo "mano vyras". Kai tas "mano vyras" ją paliko (kitaip sakant jie išsiskyrė) ir bendradarbiai jos ko nors paklausdavo apie jos buvusį, tai ji sakydavo - "buvęs sugyventinis". Kai kurie bendradarbiai specialiai ją traukdavo per dantį: kaip "tavo vyras", ta nervuojasi ir aiškina, kad su buvusiu sugyventiniu nebendrauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Al Capone: 10 balandžio 2011 - 17:38
Nu pvz pas mus po vestuvių niekas nepasikeitė, tai gal ir pas juos nebūtų nieko pakeitę? negi tuoktis reikia vien dėl to, kad aplinkiniai neprieštarautų, kai sakai "mano vyras" ? Pas mus po vestuvių pasikeitė tik aplinkinių požiūris į mūsų šeimą, jie ėmė rimčiau žiūrėti. Vadinasi, kad tuokėmės tik dėl jų?

o į temą atsakant, tai aišku, kad patinka va kokie:
http://www.romartfes...-weight-gainer/
Atsakyti
Tenisininkai, arba tinklininkai visai nieko issidesto. g.gif
Atsakyti
Vyrai patinka ne kudi,maniskis aukstas,vidutinio kuno sudejimo ax.gif
Atsakyti
Aukštas, raumeningas. Užveda tokie. lotuliukas.gif Stori ir storesni vyrukai- šlykštūs. bigsmile.gif
Atsakyti
Patinka aukšti ,ne kudi. biggrin.gif Dar priedo rudų akių kad būtų... ax.gif
Atsakyti
Auksti, atletisko kuno sudejimo... smile.gif
Atsakyti
man patinka vyrai, paskutinius n metų vienas net labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edangra: 02 sausio 2012 - 22:33
patinka auksti, kokiu dveju metru biggrin.gif atletiski, plaukuoti, tamsus biggrin.gif kad butu dideles rankos wub.gif
Atsakyti
Man patinka mano vyras: jis pasportavęs, tamsesnės odos spalvos(ne baltas kaip varškė), mažai plaukuotas(ne kaip meška), tamsiaplaukis, mėlynaakis, gražus, sexualus, aukštesnis už mane. mmm..yummy 4u.gif
Atsakyti
Patinka auksti (nuo 185cm), nes pati esu beveik 180 smile.gif Pasportave, kad raumenuku turetu (bet ne "kaciokai"). zodziu dideli, stiprus vyrai, kad jausciausi kaip uz sienos smile.gif
Labai storiems ir tiems kuriu KMI per mazas, sakau ne biggrin.gif
Atsakyti