Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

Patinka 'neispusti' , nes tie didziuliai raumenys realiai jegos nepriduoda, kaip tik gal rodo jog vyras biski tustybe apsirges ir jam rupi tik tai kaip jis atrodo, patinka realiai jegai, istvermei , reakcijai dirbantys vyrai, kurie be problemu apgintu moteri gun_smilie.gif drinks_cheers.gif

user posted image wub.gif

Atsakyti
Nepatinka išdžiūvę. Bet nepatinka ir tešliai, neprisižiūrintys ir nesportuojantys (iškart sudaro neestetiškumo vaizdą)schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Figūringa: 13 sausio 2012 - 01:10
Auksti, stambus, vyriski, a'la Alekna blush2.gif
Atsakyti
Auksti, nemegstu kudu (nors kazkodel ant tokiu sekasi lotuliukas.gif ), ir tie ale sportiski man negrazu schmoll.gif turi buti apvalus, apkunus truputi, bet ne raumenu prasme, nu aisku ir ne papais didesniais uz mano ir nukarusiu pilvu biggrin.gif bet nerandu pavyzdiu parodyti blush2.gif tiesiog man vyrui keli papildomi kg yra pliusas ir suteikia vyriskumo ax.gif
Atsakyti
Džiūvėsių nepernešu schmoll.gif .Vyras turi būti ir iš stuomens ,ir iš liemens. Gali ir pilvukas nuo alaus būti(ne bačka) biggrin.gif . Ir svarbiausia užpakalinė dalis lotuliukas.gif .Kai ten tuščia tai nėra ko išvis žiūrėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkaip standarto arba idealo neturiu,visad patikdavo didieli,masyvus vyrai o pati istekejau uz liesaus vyruko biggrin.gif
Atsakyti
Aukšti, ne kaulų vyniotiniai, pasportavę. user posted image
Atsakyti
man irgi liekni nepatinka,nu baisumelis man,vyras turi but normalus,stiperios nekudos rankos,kojos,uzpakaliukas grazus wub.gif ,gali ir pilvuka turet kaip mano vyras,jis mano idealas wub.gif
Atsakyti
na man irgi grazus vyrai kurie yra ne kaulu rinkiniai, aukstoki, bet 2 metru nereikia.. schmoll.gif biggrin.gif turetu tureti ir raumenuku ir pilvuka.. kaip sakoma ne nuo alaus, o alui... bet ne itin dideli... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš išranki. Patinka tik atletiški, nors kūno sudėjimas man nėra svarbiausia renkantis vyrą. Stori ir perkarę doh.gif
Atsakyti
Patinka stambesni- gali būt apvalainas ir pūkuotas, jei truputį pasportavęs irgi OK thumbup.gif Jei apžėlusi krūtinė it ne tik- labai gerai- nes žiemą tokį labai smagu apkabint wub.gif
Gylsočiai.... schmoll.gif
Atsakyti
kokios mes visos kategoriskos... doh.gif o ka tiem kaulu verinukam, gyslotukam ir vyrukam, kurie nemato savo koju daryt... vargseliai jie, dar isivaizduoja kad tokie grazus yra, kad net merginos bijo ju grozio... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti