Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 14:50)
sitas grazesnis ane mirksiukas.gif man jis irgi patinka biggrin.gif

Kaip iš kreivų veidrodžių karalystės lotuliukas.gif

Čia Jus specialiai tokią ištampyta fotkę įsidėjot ar paprasčiausiai nemokat parametrų susitvarkyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 24, 14:56)
svarbiausia simpatiškas veidas...kad akyse galima būtų nuskęsti....

Labai idomu kas tas simpatiskas ?Koks dar zvilgsnis?
Papildyta:
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 24, 14:54)
O, čia įdomu, o kas ta pakili laikysena? Tipo nesusikūprinęs? O kas yra simpatiškas?

Jo nesusikuprines, nenulenkes galvos i zeme. Simpatiskas svarbiau, nei grazus ir tiek.Man nepatinka grazus.Tik simpatiski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 24 rugpjūčio 2010 - 12:58
QUOTE(AgnePagne @ 2010 08 24, 14:57)
Tik kaip diedui pasakyti, kad jo šukuosena man nepatinka?  doh.gif

prieit ir pasakyt... žinai, man nepatnka tavo šukuosena biggrin.gif

A ko Jus bijot? Į sprandą galit gauti ar šiaip koks labai įžeidus ponulis pas Jumis?
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 24, 13:29)
Kokia jūs smalsi, smalsute.

Dėkui. flirt.gif

Tai ar atsakymo sulauksiu?
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 08 24, 14:00)
prieit ir pasakyt... žinai, man nepatnka tavo šukuosena  biggrin.gif

A ko Jus bijot? Į sprandą galit gauti ar šiaip koks labai įžeidus ponulis pas Jumis?

Ne nu nedrįstu aš kažkaip biggrin.gif Žmogaus išvaizdą kritikuoti man vergiškas darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 08 24, 13:58)
Kaip iš kreivų veidrodžių karalystės  lotuliukas.gif

Čia Jus specialiai tokią ištampyta fotkę įsidėjot ar paprasčiausiai nemokat parametrų susitvarkyti?  biggrin.gif

siaip nemokejau lotuliukas.gif bet kai taip gavosi- apsidziaugiau bigsmile.gif toks fun gavosi mirksiukas.gif bet geriau cia nebesirasinekime :unsure copacabana mane zada iskusti, kad ne i tema rasau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2010 08 24, 15:03)
Ne nu nedrįstu aš kažkaip  biggrin.gif Žmogaus išvaizdą kritikuoti man vergiškas darbas smile.gif

Nu blem... juk ne svetimi esat doh.gif Vat prisėdat kurį jaukų vakarą prie jo kuo arčiau, apsivyniojat rankomis aplink jo kaklą ir perpraukiat pirštais per jo ševeliūrą, tada taip lengvabūdiškai tariat... fuj... kaip man nepatinka tas reikalas ant tavo mielos galvos... tu nenorėtum jo pakeisti? mur mur... flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 15:08)
bet geriau cia nebesirasinekime :unsure copacabana mane zada iskusti, kad ne i tema rasau fear.gif

Niu tai rėžkit į temą bigsmile.gif Kokie dar vyrai, išskyrus Jūsų briliantą, Jums patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 24, 15:00)
Labai idomu kas tas simpatiskas ?Koks dar zvilgsnis?
Papildyta:
Jo nesusikuprines, nenulenkes galvos i zeme. Simpatiskas svarbiau, nei grazus ir tiek.Man nepatinka grazus.Tik simpatiski.

a, čia jau kiekvienai skirtingai. jei nuo vyro negali atitraukti akių-vadinasi, gražus, gyvatė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 08 24, 13:55)
Taip... gražus ir simpatiškas iš veido jis turi būti.... jei kurioms patinka ne simpatiški, ir ne gražūs, tada visus gražuolius atiduokit man  flirt.gif
Ne, atiduokit man 80 procentų, tau - 20 biggrin.gif
QUOTE(Rabi @ 2010 08 24, 13:56)
O. Puiku. Madona..
Jaučiu, aš čia  vienintelė nežinanti, kokio puikumo jos vyras... Jomajo, negaliu net žmoniškai užpavydėt!
Kokio jis sudėjimo? Koks iš veido? Nes man visi tie "labai geras" tai pfff. Kalbam apie grožį.
Nu žinok turėtum jaustis tikra nevykėle, nes VISAS forumas matė, o tu - ne! Bet paprašyk jos, gal parodys. Tik iš ištampytos nuotraukos gali būti sunku įvertinti.
QUOTE(AgnePagne @ 2010 08 24, 13:57)
Platūs pečiai, raumeningos rankos, ir šiaip viskas labai proporcinga. Ir aš net nesusimąstau apie tą mūsų ūgių skirtumą. Žodžiu reziumuojant, AgneiPagnei patinka proporcingi nedviračiai vyrai  biggrin.gif

Va va, tas stebuklingas žodis - proporcingas.
Tik kaip diedui pasakyti, kad jo šukuosena man nepatinka?  doh.gif
Nu tai taip ir pasakyk. Aš saviškiui pasakiau, jis nuėjo ir apsikirpo taip kaip man patinka, ir dar paskui padėkojo už idėją, vaikščiojo visas pasipūtęs su nauja ševeliūra.
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 24, 14:00)
O koks skirtumas tarp simpatiško ir gražaus? Kodėl nepatinka gražūs? Man tai asmeniškai patinka.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 24, 14:02)
Tai ar atsakymo sulauksiu?
Atsakymo į ką?

Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 08 24, 14:12)
Niu tai rėžkit į temą  bigsmile.gif  Kokie dar vyrai, išskyrus Jūsų briliantą, Jums patinka  biggrin.gif
O Dieve, nepiktžodžiauk, pagiežingoji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 24, 15:00)
Man nepatinka grazus.Tik simpatiski.

Aš žinau, kodėl Jums nepatinka gražūs vyrai. Todėl, kad gražuolius gali prireikti dalintis su kitom moterom, o kadangi savim nepasitikit, tai leidžiatės laipteliu žemiau ir renkatės simpatiškus bigsmile.gif

Rinkitės simpatiškus gražuolius.... nuo jų vaikai būna gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 24 rugpjūčio 2010 - 13:19
QUOTE(laumupė @ 2010 08 24, 14:12)
Nu blem... juk ne svetimi esat  doh.gif  Vat prisėdat kurį jaukų vakarą prie jo kuo arčiau, apsivyniojat rankomis aplink jo kaklą ir perpraukiat pirštais per jo ševeliūrą, tada taip lengvabūdiškai tariat... fuj... kaip man nepatinka tas reikalas ant tavo mielos galvos... tu nenorėtum jo pakeisti? mur mur...  flirt.gif
Papildyta:
Niu tai rėžkit į temą  bigsmile.gif  Kokie dar vyrai, išskyrus Jūsų briliantą, Jums patinka  biggrin.gif

angel.gif na visai nieko ir placiu peciu, raumeningi(nu tokia remai lotuliukas.gif ) siek tiek praplike blush2.gif arba visai pliki ax.gif tamsaus gymio...va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 24, 15:16)

O koks skirtumas tarp simpatiško ir gražaus? Kodėl nepatinka gražūs? Man tai asmeniškai patinka.

Todel, kad pati ne grazuole. blush2.gif Simpatiskas, kartu ir mielas, o grazus nebutinai turi buti mielas.Cia mano tokia nuomone, bet gal as ir klystu.
Atsakyti